unknown Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 trenutno je Liverpul bez trenera ( otisao ima Benitez po drugi put , ovog puta u Viljareal , koji je otpustio Gvardiolu), sada sam u dilemi da li apliciram za posao ili ne, Liveprul je trenutno 5ti, a ja 4ti.... Ako imaš vremena da obezbediš sa Liverpoolom lš, pređi. Imaćeš daleko veći izbor zainteresovanih igrača koje možeš da dovedeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlax4 Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 ima 10tak kola pre kraja , imam 6 bodova prednosti ali Liverpul 2 utakmice manje, tako da smo potencijalno u egalu.Finansije su im ok, ekipa solidna Pitanje je i ako apliciram da li ce me pozvati, a ako me odbiju kako ce to prihvatiti Kardif.Apliciracu pa cu videti dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Ja bih ti preporucio da ostanes jer si gotovo stvorio tim a i veoma si blizu lige sampiona :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlax4 Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 [hs width=300 height=300]http://i1085.photobucket.com/albums/j435/vlax444/osma%20sezona/137.jpg[/hs] Sta reci , 41 milion , to mogu samo da sanjam, uostalom , kupicu pola Kardifa sledece sezone.Go Liverpool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Ajd srecno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 E sada ako ne uzmes ligu sampiona zabatali Salim se samo napred :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlax4 Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 Hm, u stvari jos nije gotovo, Liverpul mi u stvari nudi da dodjem na klupu tek u junu, pazi foru, direktna borba za Ligu Sampiona , ladno mogu da namerno izgubim utakmice sa Kardifom i da tako indirektno uvedem Liverpul u ligu sampiona.To zvuci primamljivo ali ja nisam takav igrac, trazicu da predjem odmah, da vidim sta ce reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Srećno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlax4 Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 Presao u Liverpul, imam solidnu ekipu samo malo matoru, ali nema veze. Evo tabele, nadam se da cu obezbediti LS, a mozda i titulu ako se sve namesti, mislim da imam sanse [hs width=300 height=300]http://i1085.photobucket.com/albums/j435/vlax444/osma%20sezona/138.jpg[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 E sad konacno srecno dalje :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 + Zato sto si odabrao Liverpul. - Presao si u goru ekipu na igrici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Po meni dobar potez srecno ti bilo :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Ovo se i dalje igra :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iBoki Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Sad osiguraj ligu prvaka i nek ti je sa srećom :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Svaka cast i ja sam ovo poceo i tek sam na pocetku ali nema sanse da odigram kao ti znaci :cast: :cast: :cast: :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlax4 Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 Zavrsio sam sezonu i svetsko prvenstvo ali nikako mi se ne da vremena da okacim koju sliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlax4 Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 Kako sam krenuo moju karijeru sa Liverpulom,mislio sam da sam pogresio. Prva utakmica u ligi 0-2 od Lestera.Medjutim ekipa je brzo prihvatila moju taktiku i kasnije je bilo sve bolje i bolje.Bilo je malo igraca a puno utakmica, i to je bio problem.Ceh je platio Euro Cup zbog gusnutog rasporeda igrao sam sa rezervnim timom.Mozda kljucna stvar je bila to sto sam shvatio da stari Torres (33 god) nije onaj pre 7-8 godina , i brzo sam Doumbiju prebacio iz rezervi u prvu postavu sto mi je ovaj vratio sa 29 golova ukupno u sezoni. Evo sad i slika... http://i1085.photobucket.com/albums/j435/vlax444/osma%20sezona/139.jpg http://i1085.photobucket.com/albums/j435/vlax444/osma%20sezona/142.jpg http://i1085.photobucket.com/albums/j435/vlax444/osma%20sezona/141.jpg http://i1085.photobucket.com/albums/j435/vlax444/osma%20sezona/140.jpg We are the champions... A agilna uprava ... http://i1085.photobucket.com/albums/j435/vlax444/osma%20sezona/143.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Bravo za titulu.Srecno u LS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Svaka cast za titlu, novi stadio ti je motiv vise da uzmes LS. Prodati Anfild za 70M . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Odlično igraš svaka ti čast , ja mislim da si ostao u Cardiffu da bi postao legenda , i onda bi te možda tražili jedni od jačih klubova tipa Real , Barcelona , ali evo ti si sa Liverpoolom osvojio ligu i to je veoma dobro , samo tako nastavi , pratim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlax4 Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 nemam ja vremena da postanem legenda u jednom klubu, cilj je sasvim nesto drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 nemam ja vremena da postanem legenda u jednom klubu, cilj je sasvim nesto drugo Samo sam rekao , pa mi onda mogao neki bolji klub otići' ali kako si sada osvojio EPL sa L'poolom , nema potrebe , samo sam rekao eto. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Bravo ajde sada po ligu sampiona :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 :cast: :cast: Nemam šta reći, mislim imaš najbolju englesku momčad tako da se to i očekivalo od tebe. A sad na pitanja i zahtjeve. 1. Jel Liverpool osvojio koji put LP ili EPL odkad si počeo igrat? 2. SS Shelveya, Lucasa, Danna, Kadleca, Doumbia i po tvom mišljenju najboljeg igrača. Nek ti bude sa srećom dalje. Nadam se da i nakon što osvojiš LP da češ ostat osvojit superkup i svjetsko klubsko prvenstvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts