Kruno Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 lige 5 hrv ,port, arg, bra, rusija, ukr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Mnogo jasnije druze, hvala :: Da slazem se sa tobom, da onako postane brzo bezveze! A baza igraca sa kojom raspolazem ako sam ukljucio samo jednu ligu? Npr jel ima razlike u uvid igraca iz prvoligaskih klubova, ili se to primeti u nizim ligama, razumes sto pitam? I ne bas... ali pokusacu da odgovorim Pa, kad ne ukljucis npr. Italijansku ligu i odes u Inter, vidjeces da imaju mozda 20-25 igraca. Neki od tih igraca su kreirani od strane AI, da bi mogli da igraju normalno. Ti igrace "ne postoje" tj. ne mozes da ih kupis, da ih skautiras ili bilo sta drugo sa njima. To su substituti za prave igrace. Odgovor na pitanje je, da, ima razlike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Kruno@ Ja kada bi uključio toliko liga kompjuter bi mi umro (ne momentalno ali ako se igra 3-4 sezona to bi već postao problem). Evo recimo sada na sejvu sa Gvangžuom uključio sam sve azijske lige na small bazi (osim Malezijske treće ako se ne varam). To je ukupno 19-20 hiljada igrača koji su učitani. Recimo kada igram sa Partizanom small/medium baza + Hrvatska i Slovenija i to je nekih 15000 (na small) i 18000 ako se ne varam (na medium) bazi. I ide apsolutno normalno i što je najvažnije brzo, uopšte mi nekako nije zanimljivo ako je učitano previše igrača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 I ja isto nemogu neke drzave vodit, npr nisam mogo Jamajicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajIgor Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Evo gledao sam ni Australiju definitivno nemogu, mada mi to nije ni cilj :: @LingLing , jasno mi je sad, to sam vec primetio sa nekim drugim timovima :: Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 ovako nešto. large db http://zaslike.com/files/fsq01da0xjmg4t7tu.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 sve lige..ne zastaje,jak mi komp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joki Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Uvijek uključujem lige petice, hrvatsku i onu s kojom igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atletico Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Gotovo uvijek igramo samo sa Dinamom i uključim samo hrvatsku ligu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Zavisi,kada naprimer počinjem sa nekim Engleskim klubom,onda učitam engleze,špance i srbe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Još malo pa to neće biti uopće bitno. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajIgor Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Mislis kad izadje 2012 :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts