Mata132 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Lige 5 + HNL + liga koje igram i ruska, velška i koreanska na view only Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Kud nađe velšku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 eto tako, random, činila mi se zanimljiva, pa gledam kakva je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 lige 5+Argentina,Brazil,Mexico,Holandija i Srbija.large database... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Koliko ti zvjezdica bude dole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 zavisi kako kad ali lige 5 su uvek tu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 ako mene pitaš 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 lige petice i budu mi 3 zvijezdice!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Španjolsku Italiju NJemačku Francusku Englesku + jednu ligu, al to ovisi s kojim ču klubom krenuti, ili bez te lige ak je klub iz lige petice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weedless Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 kada izađe 11.3 planirao sam obilježit cijelu europu, znači 34 zemlje i sve lige iz svake zemlje, sad sam testao na 11.2.1 i dole mi piše performance 5 zvjezdica a speed mi je pola zvjezdice ima li netko iskustva sa igranjem na pola zvjezdice speed? i kakvo vam je bilo to iskustvo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Ja uglavnom ukljucim oko 20 liga..Nzm tako sam naviko od prvog fm-a ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Lige 5ice+portugalska, ruska, srpska i svajcarci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ja uglavnom ukljucim oko 20 liga..Nzm tako sam naviko od prvog fm-a ::love:: i koliko zvezdica ti bude dole? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 E nzm nisam obratio paznju.. Kad sledeci put pocinjem recicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 E nzm nisam obratio paznju.. Kad sledeci put pocinjem recicu ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Liga petica + hnl sve igrive lige na custom(large i svi igrači iz nacije u kojoj moj klub igra). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 bukvalno SAMO ligu koju cu igrati... Database ili je HUGE ili CUSTOM (large + south america). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Meni je još uvek retain pack zakon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Meni je još uvek retain pack zakon. Takođe :: I to onaj tvoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajIgor Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Jedno pitanje, mozda i malo glupo (znam da ih nema ), koje su konkretne razlike ako se neukljucuju igraci iz drugih liga, osim one koju igrate? Npr znam da nemozes voditi onda nijedan klub ili repku iz druge zemlje. Koliki je hendikep ako se tad igra sa LLM timom ili sa nekim superligasem? Uopste neka komparacija i malo o tome. Ja npr igram na laptopu i radi mi ok, ali nisam ukljucivao ostale lige za sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 majstore možeš vodit druge repke ako uzmeš samo npr. hrvatsku ligu al što više uzmeš lige imat ćeš više repki ja sam znao uključit po 20 država oko 50 igrivih liga i nije baš bila prevelika razlika u brzini btw i ja igram na lapu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Hrv, BIH, Srb.. onda brazil, juznu afriku, englensku, talijansku i francusku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajIgor Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 majstore možeš vodit druge repke ako uzmeš samo npr. hrvatsku ligu al što više uzmeš lige imat ćeš više repki ja sam znao uključit po 20 država oko 50 igrivih liga i nije baš bila prevelika razlika u brzini btw i ja igram na lapu Znaci nije neka velika razlika u brzini ako se uzmu jos par drzava? Hvala na informaciji. Cek ovo drugo mi nije bas najjasnije, meni sad Australija ostala bez trenera i ja nemogu konkurisati cini mi se da mi nije sad dopusteno! I sta ti to znaci uzmem vise lige imacu vise repki, nerazumem! Malo mi to nije jasno pa zato pitam, mozda nekome deluje glupo :pras: Hvala unapred :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Znaci nije neka velika razlika u brzini ako se uzmu jos par drzava? Hvala na informaciji. Cek ovo drugo mi nije bas najjasnije, meni sad Australija ostala bez trenera i ja nemogu konkurisati cini mi se da mi nije sad dopusteno! I sta ti to znaci uzmem vise lige imacu vise repki, nerazumem! Malo mi to nije jasno pa zato pitam, mozda nekome deluje glupo :pras: Hvala unapred :: E ovako... Sto vise liga uzmes, vise ce ti procesuirati i samim tim ce da ide sporije. I da uzmes jednu ligu, ti ces moci da vodis sve drzave ( sem Japana i jos nekih). Problem je ako, npr. uzmes samo eng. ligu, tad ne mozes da vodis KLUB iz neke druge drzave, tj. mozes samo da vodis klubove iz ENGLESKE. Nadam se da ti je jasnije ) ... Nego.. ja load-am ligu 5. Brazilsku i Argentinsku ligu, nekad cak i citavu Afriku ( kontinent) i ubacim "power regens- Afrika" da dolaze dobri regeni iz Afrike... samo to brzo dosadi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajIgor Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Mnogo jasnije druze, hvala :: Da slazem se sa tobom, da onako postane brzo bezveze! A baza igraca sa kojom raspolazem ako sam ukljucio samo jednu ligu? Npr jel ima razlike u uvid igraca iz prvoligaskih klubova, ili se to primeti u nizim ligama, razumes sto pitam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts