Sale92 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 [tt]4-1-1-2-2 by sale92[/tt] Formacija Evo ovako formacija je 4-1-1-2-2 to su gk,cb,cb,dr,dl,dmc,mc,amr,aml,st,st. evo kako to izgleda nema veze sa ovim igracima http://img403.imageshack.us/img403/3088/queensparkrangersqprtac.jpg Team instructions general strategies Treba koristiti sledece instrukcije: philosophy-fluid starting strategy-control ili attacking (predlazem protiv slabijih timova attacking a protiv jacih ili jednakih control) playing style passing style-shorter (kratki pasovi) creative freedom-more expressive (nepridrzavanje plana igre) closing down-press more (presing) tackling-more aggresive ( agresivan ulazak u duel) marking-zonal marking (markiranje prostora) crossing- drill crosses (brze lopte na prvu stative) roaming-more roaming (cesce napustanje pozicija) specific instructions ne morate nista menjati sem da uklljcite counter attack i focus passing-down both flanks. Player instructions -GK- Nista posebno golman ko golman ali jedino sto ja stavljam je da je sweeper keeper (suport) znaci da izadje da kad je opasno da izbije loptu i pokusava sa kontrama s vremena na vreme. -CB- Ako imate jednog visokog i jednog nizeg stopera savetujem limited defender da visljem stavite cover sto znaci da ce se povlaciti iza i cuvati ledja stopperu koji je nizi igrac on ce izlaziti ispred odbrane ne bi li uzeo loptul obojici stavite da su imited defender. Ako nemate takav dvojac stavite limited defender obojicu na defend. -DRL- Stavite wing back (support) obojicu znaci da ce ici da pomazu napred ne bi li napravili visak ili pretrcali protivnika cesto ce centrirati obavljace podjednako i defanzivne i ofanzivne zadatke. -DMC- Stavite anchon man znaci da ce obavljati uglavno defanzivne zadatke retko kada ce otici napred po meni ovog igraca ne mojte zapostaviti dosta je bitan. -MC- Stavite mu rolu advanced playmaker (support) jako bitan igrac puno zavisi od njega ima najvise asistencija treba da ima od ocena dobre pas,kreativnost,tehniku i naravno i ostale da su dobre. -AMRL- Obojici role winger (attack) igrace dosta ofanzivno igrace dosta 1 na 1 ali ce i pomagati nazad. -ST- Jednom ja obicno desnom stavljam rolu advance forward (attack) to je igrac koji ce na sve nacine pokusati da obezbedi gol svojoj ekipi bilo asistencijom bilo golom zna nekada da se vrati nazad i pomogne odbrani. Drugi napadac je pocher (attack) on igra na ivici ofsajda i ne obraca bas paznju na defanzivu. Touchline instrctions Preporucujem sledece naredbe: pass info space (pas u prostor) clear ball to flanks (igra preko krila) work ball info box (naredba da se igraci cesce otkrivuju i da ne prave greske) ili shoot on shigt (da sutiju cesto na gol) export to flanks (cesce slanje lopte na bokove) hassle opponents (veci presing) kada gubite savetujem i play wider (sirenje igre) kada se branite get stuck in (agrsevnija igra sto rezultira sa vise kartona) Uspesi taktike Sa bilo kojim timom uglavnom pocinjem sa ovom taktikom najveci uspesi su: osvajanje lige evrope u prvoj sezoni sa CSK-a Moskvom i cela sezona u Ukrajni sa Shakhtarom bez poraza a u drugoj sezoni 14 pobeda za redom u ligi 2 puta prvi u grupi lige sampiona ispred Milana prve sezone i ispred Chelsea u drugoj dobijeni su i kuci i u Londonu tu mi se save izbrisao slucajno a prve sezone sam izbacen u 1/4 finala od Arsenala 5-3 bio sam ostecen... Generalno savetujem da ovu tektiku koristite u dobrim tehnickim ekipama i gde imate odlicnu izdrzlivost igraca. Ako uspete pokusajte da imate ujednacenu ekipu hocu da kazem da nemate nekog igraca koji je dosta losiji od ostatka ekipe. DOWNLOAD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Dobro je ovo :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Dobro je ovo :: Stvarno jeste... Potrudio si se...Sto se mene tice, samo jos da te "oboje" i ti si vec takticar.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Player instructions ti je isto kao na mojoj taktici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Stvarno jeste... Potrudio si se...Sto se mene tice, samo jos da te "oboje" i ti si vec takticar.... hvala sefe :: bacam se odma ovih dana na posao Player instructions ti je isto kao na mojoj taktici hehehe pa onda ti je dobar player instructions Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Videću i ja da okačim taktiku. Ovo je super :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Svaka cast sale, u poslednje vreme se dosta trudis i sve pohvale za to. Pohvalio bih i Stefana i Dzoni Padnijaka koji su isto dosta uradili u poslednje vreme, kao i Zlejka koji je takodje dosta uradio u GFX Timu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Svaka cast sale, u poslednje vreme se dosta trudis i sve pohvale za to. Pohvalio bih i Stefana i Dzoni Padnijaka koji su isto dosta uradili u poslednje vreme, kao i Zlejka koji je takodje dosta uradio u GFX Timu. hvala ti trudicu se i dalje :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Svaka cast sale, u poslednje vreme se dosta trudis i sve pohvale za to. Pohvalio bih i Stefana i Dzoni Padnijaka koji su isto dosta uradili u poslednje vreme, kao i Zlejka koji je takodje dosta uradio u GFX Timu. Hvala Zeko, nastavicu da se trudim isto ovako.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Svaka čast! :: Taktika izgleda lijepo... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Svaka čast! :: Taktika izgleda lijepo... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 1, 2010 Author Share Posted December 1, 2010 hvala momci :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Primjetio sam da koristiš agresivan tackling, kako se nosiš sa kartonima? Ja sam probo sa agresivnim i to nije normalno kolko sam kartona pobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Kod mene je baš obratno. Ja kada koristim agresivan tackle ne dobijem baš puno kartona, ali kada koristim normalni tackle poberem kartona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 2, 2010 Author Share Posted December 2, 2010 Primjetio sam da koristiš agresivan tackling, kako se nosiš sa kartonima? Ja sam probo sa agresivnim i to nije normalno kolko sam kartona pobro. Da ali sve zavisi od kluba do kluba i od vaznosti meca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rouz Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 odlicna taktika ... probacu pa javljam kako se pokazala u mom timu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Mourinho Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 neradi Dow.. mrzi me da ja namjestam postavke pa mi to popravi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 5, 2010 Author Share Posted December 5, 2010 http://hotfile.com/dl/87158548/2c489a8/4-1-1-2-2_(Q.P.R._Aug_2010).tac.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Evo upravo je skidam , javim ti rezultate :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 5, 2010 Author Share Posted December 5, 2010 ae srecno :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cro_gunner Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 odlicno prezentirano :cast: probat necu jel od fm-a 10 koristim samo svoje taktike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts