Lord Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Ma nisam Target ni mislio lock Mogu ja to sredit. Inače jako lijepo pisanje i dobri rezultati. KUTGW Link to comment Share on other sites More sharing options...
iBoki Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Čekamo te s nastavkom, kad uhvatiš vremena, piši. Za uvod :cast: Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted December 28, 2010 Author Share Posted December 28, 2010 http://i.imgur.com/njQbu.png Budapesti Vasas SC http://i.imgur.com/dW8Ee.png width=200 height=200http://i.imgur.com/S1sQl.png[/img] Nakon burne prosle sezone polako smo krenuli u novu sezonu i nadam se i po nove uspjehe. Da se to ostvari naravno bila su potrebna dobra pojacanja. Financije kluba su u jako losem stanju tako da za pojacanja nismo dobili nista, sto je znacilo da cemo se morati osloniti na igrace koji nemaju klub . U ovoj sezoni ocekujem da najmanje ponovimo proslogodisnji uspjeh . Prosle sezone zavrsili smo na trecem mjestu te smo tako izborili Europu , naravno tamo ne treba ocekivati previse . Krecemo od prvog pretkola mene bi zadovoljio ulazak u 3 pretkolo . Prije ulaska u sezonu zamolio sam nasu upravu da nam poboljsa uvjete za mlade kategorije no financijsko stanje to nije dozvolilo . Takoder mnogo me zabrinjava nasa gledanost , s obizorm u kakvom je klub bio stanju na pocetku prosle sezone i kakvom je sada ocekivao sam da ce nam gledanost dosta porasti ali nas stadion cesto je poluprazan . Transferi IN width=450 height=151http://i.imgur.com/LAidZ.jpg[/img] Kao sto sam i rekao morali smo se osloniti na igrace koji nemaju klub a takvi igraci nisu nekakva extra pojacanja . Vezni red i obrana su najvise trebali pojacanja , manjak igraca trebao se nadoknaditi . Prvi igrac koji je dosao bio je iskusni Zoltan Kiss , koji ima i pet nastupa za Madarsku A vrstu a deset godina svoje igracke karijere je proveo u Debrecenu . Marisz Muszalik takoder je iskusni vezni igrac kojemu je ovo prvi izlet van Poljske , posluzit ce da pokrpamo neke rupe u veznom redu . Trebala se malo zaostriti i situacija u napadu , razmisljao sam izmedu Matiasa Saada i bivseg igraca Hajduka Rafaela Paraibe no na kraju sam odlucio u korist Saada , imao je jako dobru sezonu iza sebe u kojoj je postigao 20-ak golova dok se Paraiba prosle sezone i nije naigrao . Marcelo Sarvas ,jos jedan vezni igrac koji je za razliku od druge dvojice vise orijentiran prema naprijed . Preostala tri igraca koja su pristigla su Hrvati a radi se o Marku Livaji , Marku Kartelu i Robertu Lisjaku . Nadam se da ce mi sva trojica biti od velike pomoci a najvise ocekujem od mladoga Livaje koji je poznat kao jedan od najvecih hrvatskih talenata , Kartelo je iskusan igrac koji moze igrati u obrani ali i u veznom redu a ovo mu je drugi klub u Madarskoj naime od 2002 do 2005 nosi je dres Gyora . Robert Lisjak je jedan prosjecan golman a bolji nije htio u nas klub tako da se nadam ce pruzati dobre partije . OUT width=450 height=211http://i.imgur.com/19Woj.jpg[/img] Odlazaka je bilo mnogo , cak jedanaest igraca je napustilo klub . Hugo Nascimento otisao je u Hajduk za 60k , s obzirom da me nije zadovoljio odlucio sam prihvatiti ponudu . S petoricom igraca je raskinut ugovor , nikoga od njih nisam vidio u kadru za ovu sezonu a za same njih onda je bilo bolje da potraze novu sredinu . Jos dva igraca otisla su put HNL-a radi se o slovaku Jozefu Gasparu koji je otisao u Junak te o Arpadu Majorosu koji je otisao put Rijeke . Najvise smo zaradili na prodaji mladog Simeonea Hristova , stigla je jako dobra ponuda od njemackog prvoligasa St.Paulia i tako zaradili 100k. Pripreme Odigrali smo malo pripremnih utakmica tek tri . Iako smo imali u planu organiziranje turnira na nasem stadionu nismo uspjeli realizirati to zbog ranog pocetka Europskog natjecanja . Prvu utakmicu odigrali smo protiv nizeligasa Hajduboszormeny , pruzio sam priliku mladim igracima , iako nisu pruzili neku bajnu igru uspjeli smo ostvariti minimalnu pobjedu od 1:0. I druga utakmica bila je takoder protiv nizeligasa Barcsa , u toj utakmici briljirao je nas junior Gergo Belizcky koji je postigao 4 gola te tako pokazao da se u ovoj sezoni treba racunati na njega a utakmica je zavrsila rezultatom 5:0 . Zadnju pripremu utakmicu odigrali smo protiv najbolje momcadi iz Madarske , Debrecena i pobjedili ih s rezultatom 2:0 . Zadovoljan sam s odradenim pripremama iako smo odigrali samo 3 utakmice ostavrili smo sve tri pobjede i to uz gol razliku 8:0 , nasa obrana je funkcionirala jako dobro te se nadam da ce tako nastaviti i u sluzbenim utakmicama . Nadam se da vam se svida , svi komentari i kritike pozeljni Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Dobra si pojacanja našao s obzirom da nemaš financijske potpore. Odlično si odradio pripreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creep Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Moram pohvaliti pisanje,jako lijepo. Dobro si odradio transfere,ova 3 hrvata zasigurno će ti biti od velike pomoći.. Aj svu sreću ti želim,pratim te Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Kao da sam znao da ces da napises danas nastavak :cast: Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted December 28, 2010 Author Share Posted December 28, 2010 Hvala svima ajmo jos komentara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Komentar? Lepo pisanje.Kratko i jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Fenomenalno pises, jako zanimljivo, ne zna se koja karijera je bolja od koje, svaka cast :cast: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Stvarno imamo odlicnih karijera a godina tek pocinje...ovo je jedna od najboljih i po rezultatima i po pisanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Postoje klubovi, na koje ne bi nikad pomislio, da ih uzmem ili da imam neke osječaje prema njima. Tvoje pisanje i početak kariere za Vasasom zaista približava ovaj klub svakome, koji ovo čita. Svaka čast i sretno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Mnogo lepo pises i rezultati su dobri samo nastavi ... :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Ajde nastavi, stvarno prelijepo pisanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Pisanje možda više nego odlično , rezultati su takodjer dobri.Samo tako nastavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 Pa ova me moja karijera jako zivcira . Evo vec sam sada 4 sezona i svaku sezonu tonem u sve veci minus,novca za transfere nikako nemam nista novca ne trosimjedva za place skrpam.Imam dobre rezultate a stadion je uvijek prazan i niti jedan normlani igrac nece da dode u moj klub Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Pa ova me moja karijera jako zivcira . Evo vec sam sada 4 sezona i svaku sezonu tonem u sve veci minus,novca za transfere nikako nemam nista novca ne trosimjedva za place skrpam.Imam dobre rezultate a stadion je uvijek prazan i niti jedan normlani igrac nece da dode u moj klub Vrlo cudno Al' igraj zbog nas koji pratimo ovu karijeru :cast: Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Ima nas puno samo napred,nedaj se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 ovo mi je jedna od boljih karijera nedaj se Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Hvala vam na podrsci ali razmislit cu dali cu nastaviti dalje . I ako od nekog igraca "napravim igraca" on vise nece da produzi ugovor nego ode besplatno u neki drugi klub . Pokusavao sam podignuti financije prodajom glavnih igraca a najvise sto mogu dobiti je 250 k Svaki mjesec sam u padu barem 250 do 300 k a uprava nikako da nade parent club,uvjete za trening nikako da poboljsaju a niti jedan normlan igrac unatoc nelosim uspjesima nece da dode u klub . I nikako mi ne ide u glavu odakle takav pad u financija cijelo vrijeme Na nista ne trosim i nikad nisam ni dobio para za transfere .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Bug-uje FM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Za plate mozda puno trosi,zakazi prijateljske utakmice b timu sa timom sa drugog kontinenta i da igras away i za jedno 3 tekme mozda i izadjes iz minusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurricane_1 Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Slazem se sa prethodnim postom.Znaci "b" tim,igras "away" i izaberi timove iz sledecih zemalja:Fiji,New Zeland,Australia,Chinese Taipei(tako nesto) i stanje ce se popraviti!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Barem za kratko vrijeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted January 19, 2011 Author Share Posted January 19, 2011 http://i.imgur.com/njQbu.png Budapesti Vasas SC http://i.imgur.com/dW8Ee.png width=200 height=200http://i.imgur.com/S1sQl.png[/img] http://i.imgur.com/qu75e.png Tablica Ovo je moja druga sezona na klupi Vasasa i nazalost ova sezona je puno losija od prosle sezone . U ligi smo zavrsili na razocarajucem osmom mjestu iako smo do par kola prije kraja drzali 4 poziciju usljedio je pad forme sto je rezultiralo ovakim rezultatom . Nakon proslogodisnje dominacije Debrecena ove sezone neocekivano je prvo mjesto zauzela ekipa Gyora sa samo jednim bodom prednosti pred drugoplasiranim Debrecenom . Ta dva kluba odvojila su se od ostakta lige 10-ak bodova te su uz Ujpest slijedece sezone izborili nastupe u Europi dok u prvoj ligi slijedece sezone vise nece biti naseg rivala Ferencvarosa te Gyirmota . Momcad Debrecena zabila je najvise pogodaka ove sezone cak 61 , takoder primili su samo 27 pogodaka no ipak nisu uspjeli zavrsiti na prvom mjestu . Player Stats l Team Stats l Gyor 1:2 Vasas http://i.imgur.com/4cTM0.png Kup Za razliku od prosle godine kada smo ispali odmah u prvom kolu ove godine dogurali smo do polufinala , naravno za dolazak u polufinale imali smo dosta teskih utakmica , natjecanje smo zapoceli u trecem kolu kada smo igrali protiv druge momcadi MTK-a te smo slavili rezultatom 5-1 . U 4 kolu cekao nas je nizeligas Kaposvolgye u prvom susretu izasli smo s kombiniranom momcadi te smo izgubili 2-1 ali ipak kod kuce smo izasli s prvom momcadi i slavili rezultatom 2-0 te se tako plasirali u cetvrtfinale . U cetvrfinalu nas je cekao Debrecen , prva utakmica igrala se kod nas te je utakmica zavrsila neudlucenim rezultatom 1-1 . Naravno nakon prve utakmice nadao imao sam vjere da mozemo u polufinale a tako je i bilo druga utakmica zavrsila je 2-2 te smo zbog pogodaka u gostima prosli u polufinale . U polufinalu nas je cekao drugoligas Hajduboszormeny prva utakmica igrala se u gostima , utakmica je bila jako losa bez puno prilika te je zavrsila rezultatom 0-0 ali uzvratnu utakmicu odigrali smo katastrofalno te odigrali 2-2 tako smo ispali u polufinalu Player Stats l Team Stats l Sve utakmice http://i.imgur.com/4cTM0.png Liga Kup Ove godine u Liga Kupu otisli smo stepenicu vise prosle sezone zapeli smo u polufinalu . Ove sezone krenuli smo u natjecanje od cetvrtfinala tu nas je cekao prvoligas Papa , prvu utakmicu igrali smo u gostima i nismo pruzili neku posebno dobru igru sto je dovelo do poraza 1-0 ipak u drugoj utakmici odigrali smo puno bolje te takoder slavili rezultatom 1-0 sto je dovelo do izvodenja jedanesteraca , moji igraci bili su mirniji u izvodenju te smo slavili rezultatom 4-3 . U polufinalu cekao nas je osvajac prvenstva Gyor , prva utakmica opet se igrala na gostujucem stadionu a zavrsila je rezultatom 2-2 . Tada nam se pruzila velika prilika za ulazak u finale a tu priliku smo iskoristili i slavili 1-0 . U finalu nas je cekao REAC , momcad koja je jako dobro poslozeno te je iznenadila sve svojim ulazkom u finale . Opet se prva utakmica igrala u gostima gdje smo odigrali 0-0 , iako smo bili malo bolja momcad nismo uspjeli realzirati svoje prilike . Sve je bilo u nasim rukama potrebna nam je bila pobjeda , u utakmicu smo usli puno bolje s vise zelje ali ipak u 90 minuta nismo uspjeli stvoriti nikakvu prednost , ipak u produzetcima je moja momcad proradila te smo pogodcima u 100 i 109 minuti slavili rezultatom 2-0 . Ovo je moj prvi trofej s ovom ekipom . Player Stats l Team Stats l Sve utakmice http://i.imgur.com/c2Z3z.png Nasa Europska prica pocela je domacom utakmicom protiv Islandskog Valura , prva utakmica igrala se na nasem stadionu a u momcadi se osjecao nekakav strah i nesigurnost te smo odigrali 1-1 a to bas i nije bio obecavajuci rezultat ipak u uzvratu na Islandu odigrali smo puno bolje te slavili rezultatom 3-1 . U drugom pretkolu cekao nas je Ciparski APOEL , prva utakmica opet je bila na domacem terenu gdje nikako nemozemo odigrati dobru utakmicu te smo tako opet odigrali neudlucno , 2-2 . U gostima cini se igramo mnogo bolje ,tako je bilo i na Cipru gdje smo slavili 1-0 i tako izborili prolaz u 3 pretkolo . Tamo nas je cekao Skotski St.Johnostone ipak oni su mnogo kvalitetnija ekipa od nas te nisam nista previse ocekivao ali grdno sam se iznenadio napokon je moja momcad pruzila dobu domacu utakmicu te smo slavili 2-1 . Trebalo je sada odigrati pametno u Skotskoj a tako sam i ucinio zgusnuli smo se u sredini i igrali s 5 veznih igraca te samo jednim napadacem , domacini su bili mnogo bolji ali ipak smo uspjeli izvuci neudlucen rezultat te je utakmica zavrsila rezultatom 2-2 . Nakon neocekivanog prolaska treceg pretkola cekao nas je nemoguci izazov , na put nam je stao Nizozemski Ajax . Prva utakmica igrala se na nasem stadionu na kojem je bilo sramotnih 6000 gledatelja ali bas za te najvjernije odigrali smo utakmicu svog zivota te slavili rezultatom 2-1 , iako je Ajax poveo u 46.min i bio dosta bolji moja momcad uspjela je napraviti veliki preokret te pogotcima Skite i Carbonia slaviti . Imali smo malu prednost koju nismo ni sami ocekivali a u gostujucoj utakmici nismo nista ocekivali otisli smo pruziti jednu tvrdu i cvrstu utakmicu sto smo i uspjeli ali ipak Ajax je uspio postici samo jedan pogodak koji im je bio dovoljan za prolaz , a strijelac je bio Emanuelson . Player Stats l Team Stats l Finalna utakmica Novosti width=357 height=200http://i.imgur.com/EatV6.jpg[/img] Potpisan novi ugovor width=357 height=200http://i.imgur.com/3UqUG.jpg[/img] Pomaknuli smo se za 69 mjesta Komentirajte/kritizirajte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Steta za ligu u kupu solidno ali moze i bolje liga europe svaka cast bas steta za Ajax ali bice bolje nadam se da ces dobiti nesto vise para za transfere te oformiti jedan jak tim srecno dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts