ŽeljkoDelija Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Imam problem pa nisam znao gdje da otvorim temu. Ako nije na dobrom mjestu nek je neko premjesti Moj problem je sto sam doveo Cosica u Zvezdu i on mi je dosao prije nego mi je otisao 1 igrac a dolazila je tekma,a Cosic bio povredjen i ja ga nisam odmah registrovao u 1. tim nego poslao u rezerve dok ovog ne prodam. Nakon 2-3 dana ovaj drugi stoper ode i ja registrujem Cosica medjutim on se naljutio i ne zeli da prica samnom i zeli da napusti klub. Jel postoji neki nacin na koji mogu da se "pomirim" sa njim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 To i mene interesuje mada ja igrače koji su nezadovoljni odmah ih prodajem jer mi nezadovoljni igrači nisu potrebni iz razloga što ti samo ruše harmoniju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 naravno da mozes da se pomiris sa njim.......pitaj ga da li je 'concerned', dalje mu odgovoris sve sto on zeli da cuje, bitno je samo da se ne svadjas dalje sa njim....a pre nego sto ga pitas, ponudi mu neki bolji ugovor....i to je to....smirice se sigurno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Ima problem. Ja mislim da on misli na ono kada igrač kaže da je njihovo prijateljstvo srušeno i da ne želi uopšte da priča sa njim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 naravno da mozes da se pomiris sa njim.......pitaj ga da li je 'concerned', dalje mu odgovoris sve sto on zeli da cuje, bitno je samo da se ne svadjas dalje sa njim....a pre nego sto ga pitas, ponudi mu neki bolji ugovor....i to je to....smirice se sigurno.. Ima problem. Ja mislim da on misli na ono kada igrač kaže da je njihovo prijateljstvo srušeno i da ne želi uopšte da priča sa njim. Upravo tako :pras: Da hoce da prica to je druga stvar :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Upravo tako :pras: Da hoce da prica to je druga stvar :pras: hm, pa sta ti je bilo na pameti ? nakon sto si ga poslao u rezerve imao si jos jednu sansu da se pomiris sa njim - razgovorom.....tu sansu si ocigledno upropastio, jer sada nece da prica sa tobom....ne znam za resenje u ovoj situaciji, jedino mozes da pokusas da ostavis vremenu da izleci rane ali to je rizicno sa obzirom da moze da ti pokvari harmoniju u timu, ako igras odlicno, onda mozes da pokusas sa tim, a ako ne stojis bas najsjajnije, onda ga prodaj, jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 hm, pa sta ti je bilo na pameti ? nakon sto si ga poslao u rezerve imao si jos jednu sansu da se pomiris sa njim - razgovorom.....tu sansu si ocigledno upropastio, jer sada nece da prica sa tobom....ne znam za resenje u ovoj situaciji, jedino mozes da pokusas da ostavis vremenu da izleci rane ali to je rizicno sa obzirom da moze da ti pokvari harmoniju u timu, ako igras odlicno, onda mozes da pokusas sa tim, a ako ne stojis bas najsjajnije, onda ga prodaj, jbg... Ma imao sam 1 sansu poslije i ja mu se izvinem, inace to ne radim, al' on kao ne vjeruje mi :lud: . Harmonija je odlicna sobzirom da sam 6. na tabeli u JSL jos nekih 7kola do kraja Al' on ima najbolju ocjenu u skoro svakoj tekmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Ma imao sam 1 sansu poslije i ja mu se izvinem, inace to ne radim, al' on kao ne vjeruje mi :lud: . Harmonija je odlicna sobzirom da sam 6. na tabeli u JSL jos nekih 7kola do kraja Al' on ima najbolju ocjenu u skoro svakoj tekmi hteo ne hteo, moraces da ga zadrzis do kraja sezone..sad ti vidi da li ces da mu dozvolis da igra....ja bih mu dozvolio, kada vec nema sta da se izgubi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 hteo ne hteo, moraces da ga zadrzis do kraja sezone..sad ti vidi da li ces da mu dozvolis da igra....ja bih mu dozvolio, kada vec nema sta da se izgubi... Kazem ti glavni mi igrac :: Najveci prosjek ocjena ima u svim takmicenjima. Al' raspolozenje mu stalno Poor ili kad ga ne ubacim 1 tekmu da odigra onda je Very P. A kad sam dobio Klub Briz 9-0 kuci onda mu bilo Good i poslije me Benfica ubila i opet je Poor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Kazem ti glavni mi igrac :: Najveci prosjek ocjena ima u svim takmicenjima. Al' raspolozenje mu stalno Poor ili kad ga ne ubacim 1 tekmu da odigra onda je Very P. A kad sam dobio Klub Briz 9-0 kuci onda mu bilo Good i poslije me Benfica ubila i opet je Poor onda neka ti ne izlazi iz prvih 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Ja bih ga prebacio u B tim i ne bih mu dao da igra neko vreme. Ako se buni onda ga kazniš novčano. Pokaži mu da je kolektiv preči od jednog igrača i vremenom će se opametiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Reverse psychology treba da se koristi, ne pustajte da idu, nego ih drzite protiv njihove volje. Ili ce se opametiti, pa vise nece biti nesrecni i igrace, ili ce da trunu na tribinama ili na klupi, dok se ne opamete. Kod mene radi savrseno, cak ti sto su anhepi nekad odigraju majstorski bitne utakmice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 Ja bih ga prebacio u B tim i ne bih mu dao da igra neko vreme. Ako se buni onda ga kazniš novčano. Pokaži mu da je kolektiv preči od jednog igrača i vremenom će se opametiti. Ovako je bilo: Prvo sam ga stavio u rezerve i on se zali i ja mu kazem ako se ne bude ponasao profesionalno da cu da ga stavim na transfer listu Onda ga ubacim u 1. tim i on se opet zali sto je u rezervama izgleda nikako da preboli to sto je bio 2-3 dana u rezervama i ja pricam sa njim i izvinem mu se jer sam dao 3mill evra za njega pola TB sam samo za njega dao necu da mi propadne :pras: On se naljuti kao ne vjeruje mi i sad nece da prica samnom. A probao sam i to da ga stavim u rezerve al' nije RL tako da on to ne bi skontao :odvala: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 Reverse psychology treba da se koristi, ne pustajte da idu, nego ih drzite protiv njihove volje. Ili ce se opametiti, pa vise nece biti nesrecni i igrace, ili ce da trunu na tribinama ili na klupi, dok se ne opamete. Kod mene radi savrseno, cak ti sto su anhepi nekad odigraju majstorski bitne utakmice... Trazio 3x da ga stavim na transfer listu i ja svaki put odbijem. On kod mene igra redovno i pruza odlicne partije. U zadnje vrijeme su svi nesto odlicno raspolozeni a odigram nerjeseno sa BSK koji je zadnji i izgubim od Partizana i jedva Banat dobijem i jos 2-3 losa rezultata.Kod vecine je Superb raspolozenje a kod njega je Good, al' na poluvremenu i njemu bude Superb i onda kad se tekma zavrsi Poor quee Paul ti predlazes da mu ne dam da igra dok se ne opameti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 aleale kubaya Cosic se vratio iz mrtvih Samo je trebalo da ga stavim na transfer listu i stavim mu transfer status Indispensable to the club i prvu ponudu koja dodje da odbijem i on onda kaze da je nesretan i onda mogu sa njim da razgovaram!!! :great: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Trazio 3x da ga stavim na transfer listu i ja svaki put odbijem. On kod mene igra redovno i pruza odlicne partije. U zadnje vrijeme su svi nesto odlicno raspolozeni a odigram nerjeseno sa BSK koji je zadnji i izgubim od Partizana i jedva Banat dobijem i jos 2-3 losa rezultata.Kod vecine je Superb raspolozenje a kod njega je Good, al' na poluvremenu i njemu bude Superb i onda kad se tekma zavrsi Poor quee Paul ti predlazes da mu ne dam da igra dok se ne opameti? zapravo trebalo je da ga stavis na transfer listu...neki cudni mehanizam FM-a je to, ali meni uvek kada mi igrac trazi da ga stavim na transfer listu, ja ga stavim, i nakon mesec dana, igrac se opameti, i kaze da bi voleo da bude skinut sa transfer liste i da je shvatio da je pogresio.....naravno, ne bi ga prodao, iako bih ga drzao na tl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts