Skajskrim Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 (edited) Igram 2008, Custom liga. Nazvana Juga . Prva liga(abecednim redom):Buducnost (Podgorica), Dinamo (Zagreb), Hajduk (Split),OFK Beograd, Partizan, Red Star, Rijeka, Sarajevo, Vardar, Velez, Vojvodina. Druga liga: Borac (Čačak), Borac (Banja Luka), Celik (Zenica), Napredak (Kruševac), Novi Pazar, Novi Sad, Osijek, Ozren (Sokobanja, nižerangirani lokalni klub ) Priština, Rabotnički, Rad, Radnicki (Niš), Radnički (Pirot), Sloboda (Tuzla) Sutjeska, Trepča, Zemun. Svim timovima sam dao 10M funti za fond, malo jaču reputaciju, i povećao malo reputaciju liga. Kao zamenu sam iskoristio Srpske lige i reprezentaciju. Sad počinjem da se igram:). Edited June 13, 2014 by Skajskrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skajskrim Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 ako neko zeli moju databasu neka se javi, uplodovao sam, postavicu link gde mu odgovara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Sarac Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 ako neko zeli moju databasu neka se javi, uplodovao sam, postavicu link gde mu odgovara Ja sam zainteresova, baci link bilo gde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aca123 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 ja o osmice nemogu da se otkacim uslo jeu krv i dovidjenja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Postavi ovdje link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aca123 Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 koji link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts