Ruf™ Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Recimo ja da, jer ne mogu pokrenuti FM 11. A vi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Ne igram.Na kompu su mi instalirani samo 2010 i 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Ne, igram samo FM 2007. Ali verovatno, kad bi ga tada kupio, bi ga igrao, jer mi je več 09 radio sporo. Jedna od stvari, koja mi se sviđa u FM 2008, su više mogučnosti sa strelicama i ikone igrača u obliki dresova kod taktike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 Da, sa tim strelicama je moguće i cheatati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marshal Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Da imam na kompu instaliran udem po nekad ,al vecinom igram FM 11. Ruf ako si voljan jedan onlajn meč javi na PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 Ma kokuz sam ja za to . Nemam pojma kako se namještaju ti mečevi i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Da, sa tim strelicama je moguće i cheatati. Zaista? U kom smislu, nisam znao? Misliš samo poneke strelice ili one, što zaviju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 Označiš golmana i postaviš ga da ide na položaj napadača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Označiš golmana i postaviš ga da ide na položaj napadača. Zanimljivo, i on ti je posle najbolji strelac? :-) Slično kao korner bug... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 Ne, već protivnički tim zabije jako puno golova.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Recimo ja da, jer ne mogu pokrenuti FM 11. A vi? Ne igram od kada je izašao FM09 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Ne, već protivnički tim zabije jako puno golova.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Ne, već protivnički tim zabije jako puno golova.. Mislio sam, da cheataš u pozitivnom smislu za tvoj tim... ali može i ovako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Pa možeš to okrenuti i u vlastitu korist... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokula Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Moze li ko da mi poslje megapck za fm 08.. i kako da uradim update 8.0.2 posto mi trazi cd kada ga instaliram a ja to nemam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Vratio sam se svojoj staroj ljubavi sad kad krenem kao pre po 10 sezona sa jednim klubom WEEEER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 Bravo...Jesi li za da roknemo par utakmica online ili neki teamwork? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 naravno mogli bi sutra da pocnemo sa necim posto sad nemam vremena samo uso eto malo da se prisetim...nema za mene vise fm 11... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 E super, ti nabavi patch 8.0.2., ja ću napraviti save s nekim opasnim timom i počinjemo team-work... VAMOSS VAMOSS VAMOSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 vazi nego daj link za taj patch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 Izvol'te: http://www.gamershell.com/download_23243.shtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBRIDE Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Da pitam ... vidim ima vas dosta igra FM2008 pa da pitam jel ima neko novi update(patch) ali da su ukljuceni januarski transferi i ovi u julu 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 Nema još...pri kraju transfer roka će praviti (možda) Munkpojken i Okkas. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBRIDE Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Aha ali znam da je prosle godine sredinom avgusta Okkas izbacio update i onda jos jedan na kraju prelaznog roka ... mozda ce nesto tako i ove godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Ako imaš slab kompjuter a želiš igrati novije verzije FM-a ima nade za tebe! Naime FM 10 na mom starom Pentiumu III 600 MHz koji koristim na selu radi bez problema, a recimo FM 09 se nije mogao ni pokrenuti. ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts