Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Vaša prva postava?

Tito Ortiz™
 Share

Recommended Posts

U četiri sezone sam osvojio tri puta Jelen Super Ligu, osvojiću je izgleda i četvrti put. Takodje, tri puta sam se plasirao u Ligu Šampiona, i čak dva puta uspeo da prodjem u osminu finala što je donelo mnogo para u budzet za platu. Takodje sam napravio dobar biznis dovodjenjem igrača na Free koje sam već nakon 6 meseci prodavao za 3-4 miliona. Na taj način sam uspeo da napravim veliki TB i WB tako da mogu dovoditi i vrhunske igrače.

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

--------------------- Bajković --------------------

( Aleksić )

Planić -------- Kara ---- Vilotić ---------- Tošić

(Petković) -- (Krneta) - (Addy) ------- (Rodić)

-------------------- Castillo ----------------------

----------------- ( Mijailović ) -------------------

------------ Štilić ----- N. Kovačević -----------

---------- (Lazović) -- (Knežević) -------------

-- Vešović ------------------------- A. Stevanović

- (S. Srnić) -------------------------- ( Tshabalala)

------------------ Kaluđerović ---------------------

----------------- ( Sćepović ) ---------------------

Ostali: Dmitrović, M. Pantelić

Već sam pre par dana postavio sastav moje Zvezde, ali evo updejt nakon završenog prelaznog roka, u toku je 2012/13 godina.

Ušao sam u Ligu Šampiona, a evo i objašnjenje za igrače ukoliko vas zanima o kome se radi.

GK: Bajković koji je standardan i svi ga znate jer je u Zvezdi od početka igranja. Aleksić je golman kojeg sam doveo iz Spartak Zlatibor Vode za zamjenu Stamenkovića.

Odbrana: P. Planić - prve sezone otišao iz OFK Beograda, a sada kada sam prodao Mikića i Ninkova dovodim njega i Petkovića koji je takođe otišao iz OFK Beograda ranije sezone.

Kara - Senegalac kojeg sam doveo prve sezone i trenutno najbolji štoper u ekipi. Vilotić - nemam potrebu objašnjavati ko je jer vam je svima poznato. Krneta je igrač koje se vratio iz Sopota, jednu sezonu odigrao u rezervistama ali sada je priključen prvom timu i sasvim dobro  odigrao pripreme. Li Adi je ostao u ekipi iako je bilo izvesno da će napustiti Marakanu.

Tošić je standardan i njega nemam namjeru prodavati bar još jednu godinu, kao zamjena doveden je supertalentovani M. Rodić iz OFK Beograda.

Sredina: Castillo je svima poznat, igrao pre nekoliko sezona za Zvezdu, a prošle godine sam ga ja vratio u redove crveno-belih. Na istoj poziciji kao alternativa tu je mladi Srđan Mijailović koji pruža odlične partije i buduća zvezda ekipe. Štilić - došao kao veliko pojačanje iz Lecha i dao nekoliko vrlo važnih golova i fantastičnih za preko 30m u važnim utakmicama. Kao alternativa na toj poziciji igra Darko Lazović. Nenad Kovačević - to je moje prvo pojačanje od početka igranja, doveden je za sumu 2m i pomogao ekipi u napredovanju pre svega svojim iskustvom. Poslednji igrač u veznom redu jeste mladi reprezentativac Kneževič koji je pre dve godine došao iz Čačanskog Borca, u prvoj sezoni nije bio u planovima stručnjaka, ali ovde godine je ušao u prvi tim i velika su očekivanja.

Napad: Vešović i Slavoljub Srnić - nema potrebe da išta pričam jer  ti su igrači od početka u ekipi i velike nade Zvezde. Alen Stevanović je bomba ovog prelaznog roka i očekujem mnogo od njega. Tshabalala je došao u ekipu pre dve godine i do sada je bio najbolji igrač ekipe.

Kao najistureniji tu je neprikosnoveni Andrija Kaluđerović koji je dve godine za redom biran za najboljeg igrača Superlige, daje mnogo golova i nezamjenjljiv je bio sve do ove godine kada je kao poslednje pojačanje došao Stefan Sćepović iz Briža i postao prava konkurencija.

Kao treći napadač tu je legenda ekipe Marko Pantelić kome je istekao ugovor sa Olimpijakosom i lako pristao da se vrati u Crvenu zvezdu gdje će ipak biti treći napadač.

Smiješ se bez razloga. Da je Andrijašević dobio priliku igrat u kontinuitetu za par godina bi sigurno mogli vuć usporedbe sa Sissokom.  :wink:

Flakica, posao veznjaka nije zabijanje golova, ako želiš vidjet kome je posao zabijanje golova rado ću ti dat ss-ove.  :thumbup: