Vrag Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 U četiri sezone sam osvojio tri puta Jelen Super Ligu, osvojiću je izgleda i četvrti put. Takodje, tri puta sam se plasirao u Ligu Šampiona, i čak dva puta uspeo da prodjem u osminu finala što je donelo mnogo para u budzet za platu. Takodje sam napravio dobar biznis dovodjenjem igrača na Free koje sam već nakon 6 meseci prodavao za 3-4 miliona. Na taj način sam uspeo da napravim veliki TB i WB tako da mogu dovoditi i vrhunske igrače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 http://www.dodaj.rs/f/3n/CA/2YNiaM1v/manchester-city-man-city.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 --------------------- Bajković -------------------- ( Aleksić ) Planić -------- Kara ---- Vilotić ---------- Tošić (Petković) -- (Krneta) - (Addy) ------- (Rodić) -------------------- Castillo ---------------------- ----------------- ( Mijailović ) ------------------- ------------ Štilić ----- N. Kovačević ----------- ---------- (Lazović) -- (Knežević) ------------- -- Vešović ------------------------- A. Stevanović - (S. Srnić) -------------------------- ( Tshabalala) ------------------ Kaluđerović --------------------- ----------------- ( Sćepović ) --------------------- Ostali: Dmitrović, M. Pantelić Već sam pre par dana postavio sastav moje Zvezde, ali evo updejt nakon završenog prelaznog roka, u toku je 2012/13 godina. Ušao sam u Ligu Šampiona, a evo i objašnjenje za igrače ukoliko vas zanima o kome se radi. GK: Bajković koji je standardan i svi ga znate jer je u Zvezdi od početka igranja. Aleksić je golman kojeg sam doveo iz Spartak Zlatibor Vode za zamjenu Stamenkovića. Odbrana: P. Planić - prve sezone otišao iz OFK Beograda, a sada kada sam prodao Mikića i Ninkova dovodim njega i Petkovića koji je takođe otišao iz OFK Beograda ranije sezone. Kara - Senegalac kojeg sam doveo prve sezone i trenutno najbolji štoper u ekipi. Vilotić - nemam potrebu objašnjavati ko je jer vam je svima poznato. Krneta je igrač koje se vratio iz Sopota, jednu sezonu odigrao u rezervistama ali sada je priključen prvom timu i sasvim dobro odigrao pripreme. Li Adi je ostao u ekipi iako je bilo izvesno da će napustiti Marakanu. Tošić je standardan i njega nemam namjeru prodavati bar još jednu godinu, kao zamjena doveden je supertalentovani M. Rodić iz OFK Beograda. Sredina: Castillo je svima poznat, igrao pre nekoliko sezona za Zvezdu, a prošle godine sam ga ja vratio u redove crveno-belih. Na istoj poziciji kao alternativa tu je mladi Srđan Mijailović koji pruža odlične partije i buduća zvezda ekipe. Štilić - došao kao veliko pojačanje iz Lecha i dao nekoliko vrlo važnih golova i fantastičnih za preko 30m u važnim utakmicama. Kao alternativa na toj poziciji igra Darko Lazović. Nenad Kovačević - to je moje prvo pojačanje od početka igranja, doveden je za sumu 2m i pomogao ekipi u napredovanju pre svega svojim iskustvom. Poslednji igrač u veznom redu jeste mladi reprezentativac Kneževič koji je pre dve godine došao iz Čačanskog Borca, u prvoj sezoni nije bio u planovima stručnjaka, ali ovde godine je ušao u prvi tim i velika su očekivanja. Napad: Vešović i Slavoljub Srnić - nema potrebe da išta pričam jer ti su igrači od početka u ekipi i velike nade Zvezde. Alen Stevanović je bomba ovog prelaznog roka i očekujem mnogo od njega. Tshabalala je došao u ekipu pre dve godine i do sada je bio najbolji igrač ekipe. Kao najistureniji tu je neprikosnoveni Andrija Kaluđerović koji je dve godine za redom biran za najboljeg igrača Superlige, daje mnogo golova i nezamjenjljiv je bio sve do ove godine kada je kao poslednje pojačanje došao Stefan Sćepović iz Briža i postao prava konkurencija. Kao treći napadač tu je legenda ekipe Marko Pantelić kome je istekao ugovor sa Olimpijakosom i lako pristao da se vrati u Crvenu zvezdu gdje će ipak biti treći napadač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Može SS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Evo.. http://www.slike.com/thumbs/01jun23223.gif http://www.slike.com/thumbs/02jun23223.gif http://www.slike.com/thumbs/03jun23223.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Lijepa ekipa,svaka cast za LS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Cek trener je Dragan Stojkovic kako je onda to tvoj tim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Pa ja ga tako reći imitiram. Napravio sam profil sa imenom Piksija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 :odvala: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Almami stvarno se divim tvojim postovima. :cast: :cast: :cast: @Ogee: Odlican tim. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 I trebalo bi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Igrači koji su oznaceni probajte dovesti a postava je OK...ako zelite znati koliko sam platio oznacene igraca reci cu vam.. :famous: http://img849.imageshack.us/img849/5076/hnkhajdukhajduktactics.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Andrijašević je tvoj igrač od samog početka i totalna je rupa na ovom FM-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 daj mu malo igre...i posalji ga na posudbu...ja sam igra 2010/11 sa NK Junakom, i doveo ga na posudbu u NK Junaka ,...pa sam dobio posao u HNK Hajduka i igraca gura i postao je prava masina... :uzivanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Kako se pokazao (golovi i asistencije)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 http://img853.imageshack.us/img853/5754/historyfrankoandrijasev.jpg eo vam...pa vi sta hocete... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Pa mislim sve je to lijepo,ali jedan moj centralni vezni je imao vise golova nego on i to u prvoj sezoni :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Aj daj njegov ss. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Jel od moga igrača? Izvoli http://www.dodaj.rs/f/H/Cs/LT7E9kb/forum.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Flekice daj ocene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 igrač je dobar..ali slušaj...ti igraš sa man.city..a ja sa hajdukom...velika razlika...ja sam svoga puno gura u igru i na posudbe..a ti svoga platio 16.25M€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Flekice daj ocene Izvoli [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3K/l7/3okyJT0d/moussa-sissoko-profile-a.png[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Flekice uspoređuješ Sissoka sa Andrijaševićem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Niko nije rekao da usporedjujem Sissoka sa Andrijaševićem,nego samo što njegov igrac igra istureniju poziciju nego moj igrač,to sam htio da reknem :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Smiješ se bez razloga. Da je Andrijašević dobio priliku igrat u kontinuitetu za par godina bi sigurno mogli vuć usporedbe sa Sissokom. Flakica, posao veznjaka nije zabijanje golova, ako želiš vidjet kome je posao zabijanje golova rado ću ti dat ss-ove. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts