Tito Ortiz™ Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ovu temu sam otvorio da bi se mogli lagano pozdraviti sa 10-kom jer samo što nije stigao FM 11 , ovde u ovoj temi možete postavljati SS zadnjeg sejva : http://www.dodaj.rs/f/3v/bn/321ecugX/asdaada.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Uživajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 A ja obrisao FM10 jos pre mesec dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Moj još uvijek stoji tu, ponosno i uspravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ja obrisao 06 i 07 juce, srce mi se cepalo, ali osmica, devetka i desetka su jos tu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ja imam 10 i 8 na kompu :: Al' nemam 11 :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Jel igrao neko od vas FM06?Ja taj FM nisam igrao,nije mi se svidjao,pa sam se vratio na FM05,dok sam cekao FM07. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Ja obrisao 06 i 07 juce, srce mi se cepalo, ali osmica, devetka i desetka su jos tu... Valjda je on? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ja jesam, prva ljubav zaborava nema, ima da ga kupim sad opet. Uzmes Zvezdu, a ono tamo Stojkovic, Dudic, Bisevac, Basta, Lukovic, N.Kovacevic, Milovanovic, Bosko, M.Perovic, Zigic, Pantelic, Purovic... 4 u odbrani u liniji, dm, lm, rm, am, 2 st-a, ne moras ni da diras taktiku... i kupis Fernanda Marsela Genra Robainu i prelazis igru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ja sam igrao sve FM-ove. od 05 do10 i svaki mi je bio predobar evo osim 10-tke ,pamtit ču ga samo po puno bugova do zadnjeg patcha i po klanskom natjecanju na jednom drugom forumu.I naravno zato jer je ovaj site počeo sa radom u tijeku ovog serijala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ja jesam, prva ljubav zaborava nema, ima da ga kupim sad opet. Uzmes Zvezdu, a ono tamo Stojkovic, Dudic, Bisevac, Basta, Lukovic, N.Kovacevic, Milovanovic, Bosko, M.Perovic, Zigic, Pantelic, Purovic... 4 u odbrani u liniji, dm, lm, rm, am, 2 st-a, ne moras ni da diras taktiku... i kupis Fernanda Marsela Genra Robainu i prelazis igru... Pa to i ja sam bio presrecan zbog takve ekipe,ali nije mi se svideo,pogotovo ne grafika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 E, da, Aguera sam jednom doveo u Zvezdu na tom FM, pre nego sto je iko znao za njega, ja sam mu preko igre predvideo svetlu buducnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Paul Mourinho? :cast: :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Hahaha, tako nesto, terao sam sa Zvezdom do 2034 na fm06, to je ludilo bilo, ostao mi sejv na starom kompu... Ja prvak evrope zadnjih 10 godina, finale kupa uefa igraju Partizan i Vojvodina, liga najjaca u evropi, Srbija prvak evrope i sveta, pravo uzivanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ja imam sve managere od 05...i najbolja je 8. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Pazi šta pišeš. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Pazi šta pišeš. :: haha ok slucajno jel sad dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ja sam ti bio ispravio, nema potrebe za ispravljanjem postova nakon šta ti ja ispravim. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 počivao u miru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Moj još uvijek stoji tu, ponosno i uspravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strbi18 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Jebeš FM 10 kad je FM 11 1564564656 puta bolji :mafia: :mafia: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts