Wanted Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Moze ss Borca i Ofke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 Lucaludak@ Skrinove stavljam samo kada pišem karijeru a ovako u priče ne volim da stavljam skrinove a ako hoćeš neki skrin traži ga... Apokalipsa@ http://www.dodaj.rs/f/1z/Ik/ucj34Ld/fk-borac-cacak-borac-pla.png width=300 height=225http://www.dodaj.rs/f/I/kv/Sa3B98g/ofk-beograd-ofk-beograd-.png[/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Daj ss lige,kupa i postave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 http://www.dodaj.rs/f/1f/U3/3IGLlR5X/fk-partizan-beograd-part.png width=300 height=225http://www.dodaj.rs/f/3d/su/423R6BTx/serbian-cup-information-.png[/img] width=300 height=225http://www.dodaj.rs/f/1v/Dl/TsLZmOQ/serbian-superleague-info.png[/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 http://www.dodaj.rs/f/3a/5X/3a2ywtUG/amqmte.png DOLASCI / ODLASCI Partizan je kao što smo već i navikli zadnje dve godine otkada je Milovanović menadžer dosta i kupovao i prodavao. Pa da krenemo prvo sa prodajom. Sporazumno su raskinuti ugovori sa Kakapom, Mineirom, El Hadary-jem, Saletom Ilićem, Rajkom Brežančićem, Zvonimirom Vukićem, Sionkom i Washingtonom. Rikardinjo i Jovan Krneta su otišli na pozajmicu u novog superligaša - Teleoptik. Mateja Kežman je otišao u Serkl Briž sa 250k, Pjer Boja takođe u Serkl Briž ali on za 230k eura, Vladimir Otašević u Gladbah za 850k eura i Nikola Maksimović u Čateaurouks za 525k eura. Sada krećemo sa pojačanjima. Prvo pojačanje je Federico Insua koji je doveden kao slobodan igrač a pre Partizana igrao je za Argentinos, Independiente, Boku Juniors, Gladbah, Ameriku (MEX) i Bursaspor. Drugo pojačanje je ni manje ni više nego Guiza koji je takođe doveden kao slobodan igrač. Guiza je pre Partizana nastupao za Herez, Majorku B, Dos Hermanes, Majorku, Rekreativo, Barselonu Atletiko, Siuidad Mursiju, Hetafe i Fenerbahče a nastupao je i 21 put za nacionalni tim Španije i postigao 6 golova. Sledeće pojačanje je povratnik u Partizan Joseph Nestroy Kizito koji je vraćen iz Sheriffa za 875k. Sledeće pojačanje je Miloš Karišik štoper koji je proglašen za najboljeg igrača po navijačima u prošloj sezoni a visina obeštećenja iznosila je 1m. Zadnje pojačanje je sada već bivši čuvar mreže Spartak Zlatibor vode Nemanja Jorgić a visina njegovog transfera iznosi 550k eura. width=300 height=201http://farm4.static.flickr.com/3196/2974955528_5bbafd5c3d.jpg[/img] Detalj sa prijateljskog meča protiv Sampdorije Partizan je završio pripremni period na neverovatan način, na 7 utakmica ostvario je 7 pobeda uz 18 datih i 3 primljena gola a rivali nisu bili ni malo laki... Partizan je prvo igrao na turniru koji je organizovao Češki tim Brno a gde su pored Partizana i domaćina Brna još učestvovali Legia i Aston Villa. Partizan je u polu finalu igrao protiv Aston Vile za koju nastupaju Kueljar, Dan, Asenjo, Petrov, Varnok, Huton, Kolins, Donovan, Jang, Dauning, Ireland, Agbanlahor i još nekoliko dobrih fudbalera i verovali ili ne Partizan je pobedio sa 0:1 a jedini gol je dao Nikola Komazec. U finalu mu je rival bio domaćin Brno a Partizan je u rezervnom sastavu slavio sa čak 0:4. Dva gola je dao Marko Obradović a po jedan Grumić i Kizito. Zatim je usledila serija prijateljskih mečeva na strani i rivali su redom padali. Ćitadela 0:1 (Dijara), Thun 1:3 (Guiza, Grumić, Dijara), Šarloa 0:3 (Guiza 2, Obradović), Šefild Jun. 1:3 (Hleb, Dijara, Insua). Pred start sezone i duela prvog kola JSL protiv Vojvodine Partizan je na svom stadionu organizovao spetakl i ugoštena je Sampdorija. Sampdorija je vodila posle privh 45 minuta golom Pacinija ali u drugom poluvremenu Dijara sa dva gola i mladi Marko Obradović sa jednim preokreću na 3:1 i Partizanu donose neočekivanu pobedu. width=300 height=172http://sport.blic.rs/data/images/2010-01-15/4935_partizan_f.jpg?ver=1263590005[/img] Detalj sa današnje prozivke igrača Slobodan Milovanović je danas u Zemunelu prozivao igrače na koje će računati u prvom delu sezone. Pre nego što vidite spisak igrača treba napomenuti da je kapiten i dalje naravno Moreira ali je njegov zamenik sada Hleb. Golmani: Nemanja Jorgić, Marko Nikolić Odbrana: Aleksandar Lazevski, Joseph Nestroy Kizito, Stefan Savić, Dušan Brković, Matija Nastasić, Miloš Karišik, Siniša Stevanović, Aleksandar Miljković Vezni red: Federico Insua, Nikola Popara, Moreira, Darko Brašanac, Nikon el Maestro, Nenad Grumić, Nemanja Tomić, Vyacheslav Hleb Napad: Guiza, Lamine Diarra, Nikola Komazec, Marko Obradović Link to comment Share on other sites More sharing options...
FmFan™ Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Dobre igrače si doveo :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Dobra pojačanja , pratim Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Imas sasvim dobru ekipu sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 http://www.b92.net/news/pics/2010/05/13802317134be5b1320622e287279603_extreme.JPG Koreografija juga na derbiju IGRALA SE DECA Partizan je u derbiju koji je odigran danas ubedljivo slavio sa 3:0. Oko 19 hiljada ljudi moglo je da vidi kako je Jorgić odbranio dve dobre prilike, kako mladi štoperski tandem Partizana Brković - Savić lagano izlaze na kraj sa protivničkim napadačima, kako Stevanović i Lazevski lagano iznose loptu na protivničku polovinu, kako Tomić, Hleb, Insua, Dijara, Komazec briljiraju na terenu i kako Grumić igra i ako mu je tek prvi derbi on je lagano vozao protivničke igrače i ako ovako nastavi nema sumnje da najvećim klubovima iz evrope neće promaći kvalitet koji poseduje ovaj igrač. Lošija strane ove lagane pobede su povrede Moreire i Tomića. Moreira će sa terena odsustvovati oko 2 nedelje a Tomić oko 3 nedelje. Još jedna lošija strana ove ubedljive pobede je drugi žuti koji je dobio Lazevski u 90 minutu. Partizan posle ove pobede se nalazi na 3 poziciji u JSL sa istim brojem poena kao i C. zvezda. Partizan je u prednost došao preko Nikole Komazeca u 19 min. pošto je Lamine Dijara sjajno otvorio prostor preko krila tako što je navukao protivničke igrače na sebe pa zatim asistirao slobodnom Komazecu kojem nije bilo teško da matira Stamenkovića sa 5-6 metara. Na 2:0 povisio je Hleb već u 22 minutu posle sjajnog pronalaženja od strane Tomića Hleba koji je bio na ivici ofsajda a Hleb nije propustio priliku da iskoristi šansu 1 na 1. Konačan rezultat od 3:0 postavio je Hleb posle fantastične asistencije Insue sa krila i pravo na 2 metra na glavu Hleba koji je proglašen za igrača utakmice. Što se tiče žutih kartona pored Lazevskog koji je dobio i i žuti i crveni ostali igrači koji su dobili žute kartone su Hleb kod nas i kod zvezde Ignjatijević, Tošić i Ninkov. Partizan je na ovom susretu imao više od igre. Šutevi u ovkir gola 5:2, posed lopte 55% : 45%, jednu prečku je imao Partizan pa tri čiste šanse za gol naspram zvezdine jedne, zatim visok procenat tačnih dodavanja (79%), ubedljivi u skok igri čak 86% naspram zvezdinih svega 52% i ima još mnogo detalja koji govore da je Partizan zasluženo pobedio Crvenu zvezdu po prvi put ove sezone. Sada treba zaboraviti ovaj meč što pre i okrenuti se duelu sa Metalcom u LAV kupu koji nas očekuje već tri dana. Sada pogledajte sastave timova i izjave Partizanovog menadžera i Partizanovih igrača. Stadion FK Partizan Gledalaca: Oko 19 hiljada Sudija: Darko Bogdanović Žuti kartoni: Lazevski, Hleb (Partizan), Ignjatijević, Tošić, Ninkov (C. zvezda) Crveni kartoni: Lazevski (Partizan) PARTIZAN: Jorgić, Stevanović, Brković, Savić, Lazevski, Moreira (od 4 min. Grumić), Tomić (od 81 min. Popara), Hleb, Insua, Dijara (od 62 min. Obradović), Komazec C. zvezda: Stamenković, Ninkov, Vilotić, Tošić, Ignjatijević (od 57 min. Knežević), Trifunović (od 73 min. Mugoša), Bogdanović (od 73 min. Kadu), Vladavić, Savio, Perović, Kaluđerović Slobodan Milovanović: Zadovoljan sam pobedom, sasvim normalno se osećam, igrači su dali sve od sebe da pobede i hvala im na tome. Iskoristilo smo zvezdin umor jer je samo pre tri dana igrala protiv Nansi Lorijena mi smo od početka nametnuli visok tempo igre koji oni nisu mogli da prate jer nisu imali snage i mi smo to iskoristili kada je Hleb povisio na 2:0 znao sam da ćemo pobediti i drago mi je što smo posle dve godine pobedli zvezdu i doneli radost navijačima. Posebno mi je drago zbog relativno mladih igrača koji su danas prolili neverovatan znoj da bi se ova pobeda ostvarila, igrali su veoma dobro i ja sam zapanjen njihovim izdanjem danas. Sada ovo treba što pre zaboraviti i okrenuti se kupu gde u 1/8 igramo protiv Metalca i nadam se da smo naučili na greškama jer smo prethodne dve godine ispadali baš u ovoj rundi kupa. Stefan Savić: Drago mi je što smo pobedili zvezdu i što smo potvrdili kvalitet ove mlade ekipe sada nesmemo da stanemo i planovi više nesmeju da nam budu evropska liga već da idemo na titulu jer imam o isti broj poena kao zvezda dok nam jedan bod beži Spartak a dva Vojvodina. Kao što je naš menadžer i rekao ovu pobedu treba što pre sada zaboraviti i kategorisati je kao normalnu i okrenuti se kup meču protiv Metalca koji će za nas sigurno biti teži od ovoga. Nenad Grumić: Ovo je veliki trenutak za mene, pre meča sam osećao tremu a onda kada sam ušao na teren osetio sam neko olakšanje i odigrao sam kako sam odigrao. Drago mi je što dobijam pohvale sa svih strana ali to gledam kao nešto normalno jer i ako se brojni klubovi interesuju za mene ja ne želim da idem odavde bar još dve sezone. Sada se okrećemo meču protiv Metalca u kupu koji je puno važan za nas i ako pobedimo Metalac na pravom smo putu sa pravim trenerom. Ovom prilikom moram da se zahvalim treneru Milovanoviću na pruženoj šansi ove sezone, obećavam da ću je u potpunosti iskoristiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Svaka čast ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Svidja mi se dolazak Nikona I ja ga u Zvezdu doveo :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 http://www.dodaj.rs/f/3a/5X/3a2ywtUG/amqmte.png DOLASCI / ODLASCI Partizan je kao što smo već i navikli zadnje dve godine otkada je Milovanović menadžer dosta i kupovao i prodavao. Pa da krenemo prvo sa prodajom. Sporazumno su raskinuti ugovori sa Kakapom, Mineirom, El Hadary-jem, Saletom Ilićem, Rajkom Brežančićem, Zvonimirom Vukićem, Sionkom i Washingtonom. Rikardinjo i Jovan Krneta su otišli na pozajmicu u novog superligaša - Teleoptik. Mateja Kežman je otišao u Serkl Briž sa 250k, Pjer Boja takođe u Serkl Briž ali on za 230k eura, Vladimir Otašević u Gladbah za 850k eura i Nikola Maksimović u Čateaurouks za 525k eura. Sada krećemo sa pojačanjima. Prvo pojačanje je Federico Insua koji je doveden kao slobodan igrač a pre Partizana igrao je za Argentinos, Independiente, Boku Juniors, Gladbah, Ameriku (MEX) i Bursaspor. Drugo pojačanje je ni manje ni više nego Guiza koji je takođe doveden kao slobodan igrač. Guiza je pre Partizana nastupao za Herez, Majorku B, Dos Hermanes, Majorku, Rekreativo, Barselonu Atletiko, Siuidad Mursiju, Hetafe i Fenerbahče a nastupao je i 21 put za nacionalni tim Španije i postigao 6 golova. Sledeće pojačanje je povratnik u Partizan Joseph Nestroy Kizito koji je vraćen iz Sheriffa za 875k. Sledeće pojačanje je Miloš Karišik štoper koji je proglašen za najboljeg igrača po navijačima u prošloj sezoni a visina obeštećenja iznosila je 1m. Zadnje pojačanje je sada već bivši čuvar mreže Spartak Zlatibor vode Nemanja Jorgić a visina njegovog transfera iznosi 550k eura. Jesi li njega kupio u slobodi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Neka si Zvezdu srušio... :cast: :cast: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 lucaludak@ Jesam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 http://www.tvarenasport.com/pictures/article_medium/NOVINARI/JSL__logo_889440692.jpg VOJVODINA JESENJI PRVAK Posle prvog dela sezone može se reći iznenađujuća situacija na tabeli. Vojvodina je tokom prvog dela sezone igrala maestralno i zabeležila čak 9 pobeda, 3 nerešena i svega 2 poraza uz gol razliku +15 (27:12). Drugi je Spartak sa 29 poena koji ima samo bod manje od jesenjeg prvaka i svakako da uz prava pojačanja bi mogli do kraja sezone kao i Vojvodina da se bore za titulu. Treća je C. Zvezda koja je iskoristila nekoliko nerešenih rezultata večitog rivala ali uprkos tome samo jedan bod mu beži. Četvrti je Partizan koji je neporažen zadnjih 12 mečeva ali je imao nekoliko kikseva u vidu nerešenih rezultata. Posle Partizana još jedino Borac, Teleoptik i Čukarički bi po nama mogli da se uključe u borbu za mesto u evropi. Što se tiče borbe za opstanak po mnogima Bežanija nema nikakve šanse da opstane u ligi ako se nešto drastično ne promeni dok verujemo da se za drugi tim koji ispada iz lige neće znati do možda i zadnjeg kola. Da ovom prilikom pomenemo i Telekom Prvu Ligu gde je vodeća Sloboda Point Sevojno sa 34 boda dok prvi pratioci su Javor, Smederevo i Novi Sad sa po 29 poena. Evo kako prvi deo sezone iz njegovog ugla vidi Slobodan Milovanović. - Zadovoljan sam što nemamo poraz zadnjih 12 mečeva u ligi ali nisam zadovoljan što se golovi primaju naivno. Ali ipak moram imati i malo razumevanja za ove igrače jer im nije baš lako, ovo je jedan jako neiskusan tim i treba mu vremena da se uigra. Stojim pri ambicijama da je evropska liga plafon za ovaj tim. Ako pitate šta je uticalo na veliki broj nerešenih to je sigurno poremećen moral igračima posle ispadanja od Sloge iz Požege na penale iz kupa takmičenja koje nam se definitivno neda da nešto više uradimo. Biću presrećan ako na kraju sezone na tabeli budemo bili treći ali da pobedimo Zvezdu i u drugom derbiju. http://www.dodaj.rs/f/3a/5X/3a2ywtUG/amqmte.png ZIMSKI PRELAZNI ROK Ovog puta Partizan nije puno poslovao kao što smo navikli kada je u pitanju prelazni rok. Klub su napustili Guiza, Insua i Brašanac sa kojima je sporazumno raskinut ugovor, zatim mladi golman Jovan Tomić koji je otišao u Werder na pozajmicu (7k), Jovica Lukić koji je prešao u Mađarski Gyor za 35k i Marko Divljak koji je za 275k otišao u Đenovu. Što se tiče pojačanja Milovanović je odlučio da pojača tim sa dva igrača iz filijale Teleoptika i sa jednim igračem iz omladinske škole. Doveden je Aleksandar Đoković za 450k i Miloš Jojić za 775k eura. U prvi tim je prekomandovan Stefan Prelić. - Zadovoljan sam kako ovaj tim sada izgleda, ovde nije kraj podmlađivanju tima jer na leto ako odemo u evropu angažovaćemo verovatno 1-2 igrača sa afričkog kontinenta pošto je sada samo Hleb stranac u ekipi ali i on će sledeće godine dobiti naše državljanstvo i ne mislim da ga pušta da ide kao ni Nemanju Tomića koji je tražio da ide u veži klub ali smo se dogovorili da ostane da pomogne ovom timu da se razvija jer mi Nemanja mnogo znači za ovaj tim i nepostoji igrač u Srbiji kojeg bi ja uzeo za Necu Tomića. width=300 height=181http://www.vesti-online.com/data/images/2010-02-12/33210_partizan-trening-1_f.jpg?ver=1276868071[/img] PARTIZAN ODRADIO PRIPREME Od ove sezone Milovanović praktikuje veliki broj prijateljskih utakmica u pripremnom periodu i tako je u ovom pripremnom periodu odigrao čak 8 prijateljskih utakmica i zabeleženo je 6 pobeda (Teleoptik 3:1, Čelik 4:2, Rijeka 2:0, Ostende 4:1, Novi Sad 4:1 i Keflavik 3:0), 1 poraz (Dinamo Kijev 1:2) i 1 nerešen (Totenhem 1:1). - Zadovoljan sam kako su pripreme odrađene. Ustvari ni jedan jedini rezultat tokom pripremama mi nije važan, važno je samo da se igrači 100% fizički spreme za predstojeće izazove koje ih očekuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 http://195.178.51.69/uploads/news/2010_20/images/00027638.jpg Najbolji strelac ove sezone i kapiten tima SVE JE SE VRATILO U NORMALU Kako i sam naslov kaže sve je se vratilo u normalu, Partizan je osvojio Jelen Super Ligu sa četiri boda prednosti nad C. zvezdom i tako posle dve godine postao ponovo šampion. Bila je ovo uspešna sezona za Partizan a pogotovo za njegovu filijalu Teleoptik. Da krenemo redom, od Jelen Super Lige gde je Partizan zauzeo prvo mesto a Teleoptik četvrto i tako obezbedio evropsku ligu a da misle na ozbiljnije uspehe govore i transferi poput Mišana, Lazara Ćirkovića iz Rada, nekoliko igrača na pozajmicu im je dao i Partizan a nekoliko igrača je dovedeno kao slobodni igrači. U kupu Srbije nažalost ni Partizan ali ni njegov mlađi brat Teleoptik se nisu proslavili. Teleoptik je ispao već u 1/16 od Rada rezultatom 1:0 dok Partizan od Sloge iz Požege na penale (u regularnom delu je bilo 1:1). Kup je pripao C. zvezdi koja je u finalu savladala Slobodu Point sa 1:3. C. zvezda neće pamtiti upravo završeni šampionat po dobrome. Teleoptik je sa njima igrao u prvom meču 1:1 da bi u revanšu bilo 2:1 za Teleoptik dok Partizan je slavio dva puta protiv C. zvezde (3:0, 1:4). Prelazimo na rezerve, Partizan je osvojio i ligu rezervi dok je Teleoptik i tu bio visoko plasiran, čak 5. I za kraj do 19 god. i dupla kruna za Partizan (ligu do 19 god. i kup do 19 god.). Teleoptik je nažalost takmičenje završio na 12 mestu. C. zvezda nije bila uspešna ni u ligi rezervi ali ni u ligi za igrače do 19 god. mislimo naravno na međusobne duele sa Partizanom. U ligi rezervi jednom je bilo 2:2 a drugi put je Partizan slavio sa 4:2 dok u ligi za igrače do 19 god. Partizan demonstrira silu što se i vidi po rezultatima. U prvom meču slavio je Partizan sa 2:1, u drugom sa 4:1 a u trećem (kup meč, polu finale) sa 1:0. Srećno i Partizan i Teleoptiku u evropi. http://www.dodaj.rs/f/3a/5X/3a2ywtUG/amqmte.png PARTIZAN SLABO POSLOVAO Bio je ovo najlošije odrađeni pripremni period od kada je Milovanović menadžer kluba. Svi igrači koji su dovedeni su slobodni igrači. Milanu Smiljaniću je istekao ugovor u Espanjolu pa je kao slobodan igrač došao u Partizan. Smiljanić je prošle sezone odigrao svega dva meča za Espanjol i upisao je jednu asistenciju. Draganu Mrđi je takođe istekao ugovor u njegovom klubu (Sion) i Partizan je iskoristio priliku da angažuje bivšeg fudbalera C. zvezde i Vojvodine jer kako kaže Milovanović drugačije rešenje i bolji fudbaler od Mrđe nije postojao a da je hteo da dođe u Partizan. Mrđa je prošle sezone za Sion u ligi odigrao 30 mečeva i postigao svega 5 golova i upisao 4 asistencije. Zadnje pojačanje je Garpozis iskusni kipranin kojem se u Vesterlu istekao ugovor očekuje se da svojim iskustvom doprinese kvalitetu tima. Garpozis je bio malo bolji od Smiljanića i Mrđe, na 32 ligaška meča zabio je 3 gola i upisao 3 asistencije. Prelazimo na odlaske. Klub su napustili Nikola Popara (1.7 miliona, Herenven), Predrag Mijić (55k, Debrecin), Nikolić, Zubja (pozajmica, Teleoptik), Kamberović, Aškovski (pozajmica, Javor). Kako stvari stoje A. Đoković, Nikon Jevtić (el Maestro), Đoković, Batrović, Holmen, Gavrilović i Krneta će takođe otići na pozajmice u Javor i Teleoptik. http://195.178.51.69/images/logo.gif MILOVANOVIĆ PRIČA OTVORENO O SVEMU Pred start nove sezone a po završetku transfera i priprema i pred put u Skoplje gde Partizan očekuje meč sa Đorče Petrovim u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona Milovanović priča o svemu za sportal.rs... - Kao prvo hvala vam za odvojeno vreme i odmah pitanje a to su vaše ambicije ove sezone. Pa u ligi će biti neizvesno naš cilj je opet i sledeće sezone da igramo evropu pa makar i evropsku ligu i nećemo da se zalećemo kao u prve dve sezone mog rada jer budimo realni igramo na tri fronta i to nas može koštati zato nismo u situaciji da pretimo nikome a kamoli da obećavamo. Što se tiče Lige Šampiona biće teško da uđemo po treći put u nju ali ćemo dati sve od sebe to mogu da obećam. Što se tiče kupa ove sezone nam je cilj da konačno dođemo bar do finala tog takmičenja a ako u finalu bude zvezda i da ga osvojimo. - Kako vi ocenjujete ovaj prelazni rok? Prvo uz dužno poštovanje gospodina Đurića mislim da 210k za transfere koliko sam dobio nisu dovoljni i onda ajde da netrošim i to malo sirotinje odlučio sam se za dovođenje slobodnih igrača. Mislim da Mrđa i Smiljanić mogu da nam donesu neophodan kvalitet u evropi a kipranin Garpozis je doveden jer nismo imali koga drugog da dovedemo na levo krilo jer je predsednik bez mog pitanja prodao Poparu u Herenven za 1.7 miliona eura. Što se tiče ostalih odlazaka nekoliko igrača sam dao Javoru (naša filijala) koji se trenutno takmiči u drugoj ligi i da im ti igrači pomognu da se plasiraju u Super Ligu i takođe nekoliko igrača sam dao Teleoptiku sve u cilju da Teleoptik uradi nešto konkretno u evropi i možda i da ove sezone bude još bolje plasiran na kraju sezone. - Postoji li neko ko je nedodirljiv u Partizanu poput Ronalda u Real Madridu? Da i svakako bez dileme Nemanja Tomić kojeg ne želim da prodam dokle god sam ovde. Od njega zavisi igra ove ekipe i on je veoma važan igrač za naš tim i da nema njega ovaj tim bi upola bio slabiji. Nemanja Tomić će ujedno kada se penzioniše Moreira postati novi kapiten ekipe i bilo bi mi izuzetno drago ako bi ostao do kraja karijere u Partizanu. - Ima li igrača koji su tražili da napuste klub i odu u veći klub? Da. Nemanja Tomić i Lamine Dijara ali sam ih ubedio da ostanu a što se tiče Tomića rekao sam da njegov odlazak ne dolazi u obzir jer bi tim izgubio na kvalitetu. - Hvala na odvojenom vremenu i srećno u novoj sezoni. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Lepo pišeš Slobo i super ti je priča ::...Samo nastavi tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Lepo pišeš Slobo i super ti je priča ::...Samo nastavi tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Bravo slobo za rezultate a za pisanje :cast: :cast: Znas sta mene zanima od ss-ova Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 Bravo slobo za rezultate a za pisanje :cast: :cast: Znas sta mene zanima od ss-ova U jbt. ne znam. Reci koje ćeš skrinove i dobijaš u roku od 5 min. kada ja pročitam tvoj post. EDIT: Hvala svima koji prate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Liga,ceo kup i prvi tim :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 http://www.dodaj.rs/f/36/ae/2Y5mZkEA/serbian-cup-information-.png width=300 height=225http://www.dodaj.rs/f/2l/ua/2ZBCvFIm/fk-partizan-beograd-part.png[/img] width=300 height=225http://www.dodaj.rs/f/l/lH/2ET2XuIz/1/serbian-superleague-info.png[/img] Vujadinoviću istekao ugovor u Milanu pa ga ja doveo ali o tome u sledećem abdejtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Mislio sam ceo kup ali dobro. :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 :: Bravo :great: Srecno u kvalifikacijama za LS.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs677.snc4/61778_1541314125420_1011930653_31554177_6121106_n.jpg IPAK JOŠ JEDNO POJAČANJE Ipak Partizan se nije zaustavio na onim pojačanjima i doveo je još jednog novog igrača a radi se o igraču koji je veliki navijač Crvene zvezde, igraču koji je igrao za upravo C. zvezdu, Rad, OFK Beograd, Zetu, Radnički iz Pirota, CSKA Sofiju, Udineze, Unireu AI, Aberdin i Milano gde mu je istekao ugovor pa je Partizan ponudio najkonkretnije uslove i on je pristao. On igra na poziciji levog beka a Milovanović od njega očekuje puno. Njegovo ime i prezime je Nikola Vujadinović. - Dogovor je vrlo brzo pao, Nikola želi da pomogne klubu u kvalifikacijama za Ligu Šampiona i u domaćim takmičenjima i kako on kaže za njega je to izazov a ja nisam mogao da propustim priliku da dovedem takvog igrača sa takvim iskustvom koji će siguran sam puno značiti. Ovom prilikom moram da vam kažem da zbog nezalaganja Mrđe i Garpozisa kako na treningu tako i na mečevima preti im raskid ugovora i jednostavno igrači koji se nezalažu da ovaj dres ne mogu ni da igraju za Partizan. Igraće Komazec levo i Obradović u napadu do kraja sezone i gotovo. Kažem do kraja sezone jer je klupska kasa skroz prazna. http://www.b92.net/news/pics/2008/10/208940590148e90ba2b1ede436415286_big.jpg PARTIZANU OPET PRIPAO DERBI U derbiju prvog kola Jelen Super Lige Partizan je pobedio C. zvezdu, ovaj put rezultatom 2:1. Ne može se reći da je Partizan bio bolji, recimo da je bio konkretniji. C. zvezda je imala posed lopte na svojoj strani, nekoliko povoljnih šansi za gol i diktirala je tempo tokom većeg dela utakmice. Po C. zvezdu opet je bio koban Lamine Dijara koji je postigao oba gola (8, 63) a po asistenciju su upisali Tomić i Vujadinović. Jedini gol za zvezdu dao je Savio (16). Navijanje grobara je kao i na svakom meču bilo odlično a na kraju meča igrači su ostali sa navijačima da pevaju još nekih 30-tak minuta. Najčešća pesma koju su navijači pevali za vreme meča i prva pesma koja su otpevali po završetku meča je "Niko te nikad voleti neće ko što te volim ja..." (nastavak svi znamo). PARTIZAN: Jorgić, Stevanović, Savić, Karišik, Vujadinović, Tomić, Moreira, Hleb, Garpozis (od 64 min. Smiljanić), Dijara (od 88 min. Obradović), Mrđa (od 56 min. Komazac) C. zvezda: Stošić, Ninkov, Ignjatović (od 75 min. Knežević), Vilotić, Tošić, Salomonson, Savio, Bogdanović, Blažić (od 62 min. Jeremić), Ubiparip (od 69 min. Bojatović), Kaluđerović - Videli smo tog Kaluđerovića svemogućeg u zadnja tri derbija, jako dobar igrač daje golove Inđiji, Čukaričkom i ostalim seljačkim klubovima a čim igra protiv Partizana dobije proliv, usere se u gaće mada hoće to kada se igra protiv velikih klubova. Biću iskren, Kristić nije nikakav stručnjak, neume da postavi taktiku kako treba i tokom meča kao volina zvera po terenu i nezna šta da kaže igračima. Hvala momcima za još jednu pobedu u derbiju a posebno pored Dijare i Tomića da pohvalim Vujadinovića koji je maksimalno profesionalno odigrao ovaj meč i pokazao je zašto je angažovan od strane Partizana. Sa druge strane moram da kritikujem Mrđu jer nije mi jasno da dobije loptu u noge i gol bude nekoliko sekundi prazan a on slobodan i nastavi da ide 10-15 metara mesto da šutira i izgubi loptu e to mi nikada neće biti jasno. Mi se sada okrećemo kvalifikacijama za Ligu Šampiona i dvomeču sa Levskim sa nadom da možemo ponoviti uspeh pre tri godine. - Završio je Milovanović. width=300 height=199http://www.tvarenasport.com/pictures/article_medium/NOVINARI/liga_sampiona_345514541.jpg[/img] MANČESTER SITI, ZENIT, PORTO Partizan baš nema sreće. Izvukao je najtežu moguću grupu i sada se već može reći da je Partizan ovakvim ishodom žreba već ostao bez šansi da prezimi u evropi. Da podsetimo Partizan je kroz kvalifikacije izbacio Đorče Petrov, Maribor i Levski dok od ostalih ekipa kvalifikacije je još jedino igrao Mančester Siti a oni su izbacili na putu do Lige Šampiona Sporting. Partizan u prvom kolu grupne faze Lige Šampiona gostuje upravo Mančester Sitiju. - Ne želim da komentarišem žreb. - bilo je sve što je Milovanović rekao. Hvala što pratite. Lucaludak evo skrina. width=300 height=225http://www.dodaj.rs/f/1z/Fk/2Hd6NaqE/serbian-cup-information-.png[/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts