Paul Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Poslednja kategorija, ali ne i poslednja po vaznosti... Ovde biramo clana godine, i ovde vas molim da sve moguce parametre uzmete u obzir prilikom glasanja, da zaboravite ko vam je najbolji drug na forumu, i da realno procenite ko je najvredniji, najaktivniji, i ko je sve ukupno, po vasem misljenju najvise ucinio za FM Balkan i sve njegove clanove. Razumljivo, ovde je najvise opcija za glasanje, cak 6, mada ne bi bilo previse i da je jos toliko clanova u glasanju. Izvolite glasajte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Veoma težak izbor ali sam se morao odlučiti za nekoga - Target Man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Hm...Najteži izbor.Glasao sam za Skipera u temi kao najuticajniji član,za Ventusa kao administrator godine...E sad,ostali Paul,Big Boss i Bobo.Neka bude Paul...Zna on zbog čega. :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Nek bude Target Man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Paul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Target Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Ventus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Paul,ne znam nekako mi je najblizi,ne kazem da su ostali losi,naprotiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Ventus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 23, 2010 Author Share Posted October 23, 2010 Ja sam se ipak odlucio za Target Mana, ali mi je licno ovde bilo najteze da izaberem, jer svako zasluzije nagradu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 26, 2010 Author Share Posted October 26, 2010 Ajmo, jos manje od sat vremena, u svim anketama ste glasali vise nego ovde, a ovo je kao trebalo da bude najzanimljivija anketa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Target Man :cast: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Cestitke Ventus na duploj kruni Cestike i Target Manu i Paulu koji su bili u trci sa Ventosom, ali i svima ostalima koji su bili u glasanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Cestitke Ventus na duploj kruni Cestike i Target Manu i Paulu koji su bili u trci sa Ventusom, ali i svima ostalima koji su bili u glasanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 26, 2010 Author Share Posted October 26, 2010 Gotovo je i ovde, cestitke Ventusu na pobedi i Targetu na drugom mestu, cestitke ostalima na ucestvovanju, i hvala svima koji su glasali za mene, licno sam prezadovoljan sto cetvrtina foruma mene smatra za clana godine. Inace, ovo je uz izbor za graficara godine bio najuzbudljiviji izbor, Ventus je u samoj zavrsnici odneo pobedu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Ventus čestitke.Zasluženo.Isto bih to rekao i za Paula da je pobedio.Jer su njih dvojica,stvarno,ali baš stvarno,doprineli u poslednje vreme da ovaj forum zaživi i uvek su se nalazili u pravo vreme i na pravom mestu da pomognu u bilo kakvom problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 AAA za jedan glas po pobedi ... Cestitam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Ventus čestitam , a čestitke i ostalim , stvarno su doprinjeli forumu :cast: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Ja glasao za Targeta, hvala svima na cestitkama (opet ), svi smo mi po malo zasluzni za napredak ovog foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Čestitke kolega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts