ŽeljkoDelija Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Moze neko da mi okaci ss "christian maldini" on se nepojavljuje na pocetku kad krenete nego negde oko 2013(ako se nevaram) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Moze neko da mi okaci ss "christian maldini" on se nepojavljuje na pocetku kad krenete nego negde oko 2013(ako se nevaram) Pa čim ti se ne pojavljuje znači da je regen a kao što su ti već rekli oni su svima različiti :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 nije regen, nego je to sin Paula Maldini-a koji i u stvarnosti igra za mladu ekipu milana, ali nema dovoljno godina da ga stave u igricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 :: Sale bas to nisi znao Kad ce on i sin od Zizua biti na FMu :cast: :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Ma znam ja da Maldini ima 2 sina koji treneraju fudbal ali još ih nema na fm-u koliko znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Ima jedna databaza koja dodaje te talente u igricu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedja26 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Moze SS Dominica Adiyiaha,sto kasnije po mogucstvu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbian Angel Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Christian Maldini je sin Paula Maldinija i 1996 je god,trebalo bi da se pojavi u igrici u milanu posle nekoliko seozona u mladjim kategorijama..Ko nekog lika sam video da je okacio njegov ss u sezoni 2018 imao je preko 20 godina sad nez tacno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Ja mislim da tog ako je 96' godiste nema u igrici...Ako ga nema na pocetku posle se pojavljuju samo regeni kojima se izmisljaju imena i prezimena... :: Ja bar tako mislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 da, samo igrače od 16 godina mogu stavljat, a ako želiš te talente, skineš ovo http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=4687.msg87256#msg87256 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbian Angel Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Cek,cek a sta je ovo sto si mi dao za sta sluzi??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Sve piše boldanim slovima u temi, neznam šta nije jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbian Angel Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Moze ovo da radi na load game-u da nekrecem izpocetka??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 ne znam dal je neko igrao sa ovim klinjom, ali ja sam odusevljen...doveo sam ga u FKP na pocetku prve sezone da mi bude back-up, ali u toku sezone je bio toliko dobar da sam lagano prekinuo pozajmicu Adije i vratio ga u Milan...evo SS-a da vidite...mali je po meni razvalio... http://i306.photobucket.com/albums/nn242/belphitj/CdricBakambuProfile_Attributes.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Što mislite o ovom regenu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 ne znam dal je neko igrao sa ovim klinjom, ali ja sam odusevljen...doveo sam ga u FKP na pocetku prve sezone da mi bude back-up, ali u toku sezone je bio toliko dobar da sam lagano prekinuo pozajmicu Adije i vratio ga u Milan...evo SS-a da vidite...mali je po meni razvalio... http://i306.photobucket.com/albums/nn242/belphitj/CdricBakambuProfile_Attributes.png Matori odlican ti je ovaj dje ga nadjee 41 tekma 29 gola 7.35 rejting :cast: :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 U Soshou mislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 koji je to skin :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 OPZ Beam 3 najbolji, sa tim sto sam ja napravio neke modifikacije...(background, skinuo neke nepotrebne natpise tokom "procesing" i jos neke dzidzabidze ) ako oces mogu da ti zapakujem ovu moju verziju i da ti pustim link za skidanje na pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Jbt. koliko si ti platio ovog? Ne volim da koristim rate pa me zanima koliko si ga platio jer kod mene pre polusezone košta 2.200.000 a mnogo mi je da dam tolike pare za njega. Koju rolu koristiš za njega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Slobo treba dati za njega toliko veruj mi da vredi :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Jbt. koliko si ti platio ovog? Ne volim da koristim rate pa me zanima koliko si ga platio jer kod mene pre polusezone košta 2.200.000 a mnogo mi je da dam tolike pare za njega. Koju rolu koristiš za njega? dao sam 3.4m na rate... koristim ga na comlete forward/atack odusevio me je...a parnjak u napadu mu je Araujo(poacher/atack)...2 mlada spica koji rasturaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobdzija Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Moze screenshot Davidea Petruccija (Davide Petrucci ), 2013. godina nadalje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobdzija Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Moze screenshot Davidea Petruccija (Davide Petrucci ), 2013. godina nadalje? Moze jos Pierre-Michel Lasogga i Nico Schulz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts