Bob0 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 http://imgur.com/eLlIW.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 http://img213.imageshack.us/img213/395/michaelessienprofileatt.png :crying: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Desava li vam se da odigrate 5 - 6 odlicnih utakmica, napravite veoma dobre rezultate, i onda kada odete na quit game, pa kada vas pita da li zelite da sacuvate igru, vi greskom kliknete ne...... :pras: :pras: :pras: :pras: :pras: :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Ja prvo sacuvam na save game, pa onda idem na quit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Prije izlaska uvijek sejvam tako da NE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 i ja sam pre izla.ska krenuo da sacuvam, ali ne znam sta mi bi, u stvari znam, nisam bio skoncentrisan jer sam bio na face-u....i sad to ponovo moram da odigram... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Desava li vam se da odigrate 5 - 6 odlicnih utakmica, napravite veoma dobre rezultate, i onda kada odete na quit game, pa kada vas pita da li zelite da sacuvate igru, vi greskom kliknete ne...... :pras: :pras: :pras: :pras: :pras: :pras: Zaista zanimljivo. To mi se još ni jednom nije dogodilo otkada igram FM iz dva razloga. Moj FM mi automatski sačuvava na 3 nedelje i kao drugo uvek sačuvam pre izlaska i to na dva različita mesta (primer: Partizan / Partizan 2). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Zaista zanimljivo. To mi se još ni jednom nije dogodilo otkada igram FM iz dva razloga. Moj FM mi automatski sačuvava na 3 nedelje i kao drugo uvek sačuvam pre izlaska i to na dva različita mesta (primer: Partizan / Partizan 2). nije mi jasno kako, ali izgleda da sam sacuvao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FmFan™ Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Možda je sama igra sačuvala, na odredjeni period (npr. mesec dana) :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 ja uopče ne save-am ,meni je FM i komp upaljen 365 dana (+6 sati )u godini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 :lud: Kako je ubagovan ovaj FM :lud: Dobijam u prosjeku 5 zutih i 1 crveni po tekmi :lud: :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 :odvala: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 ja uopče ne save-am ,meni je FM i komp upaljen 365 dana (+6 sati )u godini I onda nestane struje... :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 http://www.dodaj.rs/t/2e/zy/2kBfODQV/red-star-v-spartak-zv-sp.jpg Bogdanovicu 15 Penalty... A ovom Diogu 13 Oba promasila komplet gol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 I onda nestane struje... :pras: Laptop možda(znam da ga nema)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Najbolje na glacalu da igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Ono gore je bila zajebancija ,mada nije daleko od toga...Komp ako spava 10 spava na tjedan je puno ,večinom ostavljam kad idem na posao ostavljene torrente pa tako mi i fm ostane uključen i kad dođem doma pičim dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hare Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Kad protiv mene briljira neko ko gola nije dao u zadnjih 12483784738 utakmica!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 E ovo je :pretnja: [hs width=400 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2Q/tR/4MgOUUV1/aaa.jpg[/hs] Penal u 121' minuti :lud: :lud: :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Jadno :lud: :lud: :lud: :lud: Kako me nervira ovaj bug sa kartonima :lud: :lud: :lud: Cijela ekipa mi dobila po karton. Cak i golman! 2 prva kartona je sudija onako dao Ja gledam cijeli mec i samo pise u 4min 2 zuta nije bio faul nista :pras: :pras: :pras: :pras: [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1q/Ix/1faCczCj/rubin-v-red-star-informa.png[/hs] Cak mi i golman dobio zuti :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Dal je normalno da igrač koji je 2 nedelje povređen i koji je mlad i talentovan i treba da napreduje, dal je normalno da mu atributi opadaju ? :lud: http://b.imagehost.org/t/0752/untitled_7.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Jeste nazalost Al' ne brini, samo ti njega forsiraj, za 4 sezone mozes ga prodati za 12mill evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 sad sam video da je i lazoviću opao pace i stamina. a on em nije povređen em je standardan. :pras: :lud: znači da ne valjaju treninzi. Koristim neke Fastest Potential Training by Sir.Noom Angthong, al su očigledno s*anje. Ajd mi preporučite neke proverene treninge, do sada sam koristio zekine, al ih više nema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts