SlobaGrobar Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 http://www.dodaj.rs/f/2T/OC/V2em56n/luis-garca-profile-attri.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 uuu svaka cast odakle si ga doveo za koliko kolika plta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 uuu svaka cast odakle si ga doveo za koliko kolika plta? Mislim da je Panatinaikos. Našao im se na transfer listi i ja sam to iskoristio i dovedem ga za samo 100k. A što se tiče plate nije mi tražio veliku jer ni u tamo nije imao veliku. Godišnja mu je bila malo preko 250k dok kod mene prima 450k godišnje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 pa dobro svaka cast nadam se da ce se pokazati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Al najbolja kupovina mora bit igrač koji je odigro fenomenalno, a ne koji bi mogao odigrat fenomenalno :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 pa mozda kaze da mu je to najbolja kupovina, kao uzeo je igraca najveceg kalibra do sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Al baš ti on može bit najveći promašaj :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Stekelenburg.... Najgori golman kojeg sam ikada vodio u menadzeru, racunajuci jace klubove, kao npr Valenciu u kojoj ga imam sada.....Ako zelite da primite po 70 golova po sezoni, a da dajete oko 90 onda je Stekelenburg idealno resenje Hahahaha,Slazem se Luis Suarez,Taiwo i Milevsky najjbolji :: Kaka i Chicharito [gmod] Koristi opciju edit/uredi! [/gmod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 najbolje kupovine su mi Sergio Ramos u 1. sezoni mi došao u Milan za 9M, bio na TL,Salvatore Bocchetti za oko 9M i Arturo Vidal za 6,5 M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Hahahaha,Slazem se Luis Suarez,Taiwo i Milevsky najjbolji :: Kaka i Chicharito Koristi opciju edit/uredi! predobar igrac http://www.dodaj.rs/f/1z/rm/QwOiSVY/chicharito-profile-attri.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Sve ovisi od igre do igre te kako kome paše koji igrač. Tebi paše, Aldinu ne. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Najbolje:Neymar,Srna,Lukaku,Aguero. Najgore:Balloteli,Gomez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Najgora:Balotelli Najbolja:Hazard,Babacar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Nuri Sahin mi uvek zasere kad ga dovedem.A dajem po 40 M i nista ne zna.Dok u Dortmundu razvaljuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Najbolja: Douglas Costa Najgora:Nuri Sahin,i meni loše igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Nuri Sahina sam samo jednom doveo i čovek je objasnio. :cast: PS Nije mi to najbolja kupovina samo sam dao primer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Nikola Sarić i Farai Masaku->NK Junak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neznamnijedancoolnick Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Kad sam ga kupovo nisam stavio da igra kod mene ..... platio sam 13mil da igra 2 god kod njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 A da ja sam u Zvezdu dovodio neke regene placao sam ih katastrofa mnogo a nisu mi igrali ni po 1 mec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 hulk i neymar najbolja kupovina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 meni je masuku dobio nagradu za najmlađeg igrača godine.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Romelu Lukaku u Lille,Mariano u Lille i Dario Conca :cast: :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Kupite Rudenoka i imate najbolje napadaca za male pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patooo7 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Ivica Olic 100% najbolji napadac na fm za samo 10 mil.,a nagora kupovina mi je miguel medina mlada zvijezda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Olic ti je trecu sezonu free. Inace ja rijetko grijesim oko transfera.trenutno mi je najbolja kupovina stoperski par Vitas-Toloi, inace eo par savjeta oko transfera. Dovodite Romaria(500.000) i Lejcaks(60.000) bekovski par fantastican,napomeda da ih uzmete u drugoj sezoni. Takodjer,ako zelite odma rezultate birajte igrace domace ili iz obliznjih zemalja. Primjer Dinamo ili Partizan-Hrvat/Srbin-nece mu trebati puno vremena da se uklopi u ekipu,jer zna stil i mentalit te zemlje.Drugo Belgijac/Nizozemac ce ipat morati malo pricekati da se uklopi su sastav,najcesce par mjeseci,da bi mozda u drugom dijelu sezone pruzao volje,a kako vrijeme odmice sve bolje i bolje rezultate. I trece igrac sa drugog kontinenta cesto je igrac koji donosi prednost,ali svakako ne u prvoj,cak ni u drugoj,a ako je u primjeru mladji igrac(Lamela),u cetvrtoj gazi.Ako vas zanima vise informacije mojoj politici transfera,mozete zatraziti savjet ili koji SS. Nadam se da se nisam nekom zamjerio malom duzim postom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts