eagles Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 evian tg fc i rc lens ti poslije imaju dobre financije , a stade rennais ima na pocetku dobre financije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Neki klub koji ima makar 90% ekipe tu nacionalnost, a da je dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Gledaj timovee gde ima ograničenja za strance moj predlog ti je Rusija mislim da ne postoji druga liga sa ogranilenjima u Europi a da je tako jaka. Ili probaj sa nekim van Europe tipa Santos. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Chivas...samo su meksikanci tu i nemogu se dovode igraci koji nisu iz meksika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Znam za njih, video sam da ih ti vodis.Nego mozda pocnem sa Juventusom ili Santosom. Nemam nikakvu bolju ideju, mozda i Zenit.Hocu da napravim ekipu jedne nacionalnosti i sa njima da sabijam.Ali i dalje nemam neku ideju koja ce da me potera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Sloga KV :: Ja sam krenuo sa njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Kraljevski klub. Ove godine opet igraju Prvu Ligu Srbije, doveli opasna pojacanja.Sledece sezone jedan LLM obavezan sa Slogom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Nk Junak...gledajte i učite...bod za EL.. http://www.fm-balkan.com/index.php?board=262.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 @Zola hoću i ja da napravim nešto slično tačnije Balkanski dream team ali nemam gde. :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 najbolje sa suwonom poceti imaju balance 109 milijuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 koliki im je TB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 oko 1.5 milijuna , ali mozes na rate kupovati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 To je smejurija u odnosu na Gvangžu (koji istina ima manji balans ali zato transfer budžet im je :cast:) + imaju SD. Ja krenuo sa njima i ne mogu i da hoću da potrošim sve pare. Bez kupovanja na rate potrošio sam 2.8 miliona eura pošto osim Klea i još 3-4 igrača niko nije valjao pa sam pored njih ostavio još nekoliko igrača za bekap i onda sam krenuo u kupovinu igrača i pokupovao sam skoro pa sve najkvalitetnije. Samo igrači iz konkurenata u ligi neće da mi pređu (Šandong i ostali...). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Pisi karijeru ili pricu Slobo.Da bude dosta karijera sa klubovima koji nisu iz Evrope :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Pisi karijeru ili pricu Slobo.Da bude dosta karijera sa klubovima koji nisu iz Evrope :: Čekam da malo odmaknem. Tačnije evo ulazim u četvrti mesec od kada sam preuzeo klub a sezona tek počinje. (startuje liga u decembru 2009/2010 a počinje tek u aprilu) što je sa jedne strane dobro, imam poprilično vremena da uigram ekipu itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 E to je dobro,a vidis kod mene u Meksiku kad se zavrsi Opening stage onda se igra play off a posle pocinje closing stage.Imam ja vremena,ali ne puno kao ti da uigram ekipu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Ali sa Gvandzuom nemas neki cilj za koji igras.To je isto kao da uzmes Barsu u Evropi po meni.Jes da nemaju igrace ali imaju tb za vrhunske igrace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 kralju na pocetku imas manji tb , ali u drugoj sezoni dobijes vise . oni imaju status rich . gledao sam guanghzou , oni imaju dobar tb ali slab balance . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Ali sa Gvandzuom nemas neki cilj za koji igras.To je isto kao da uzmes Barsu u Evropi po meni.Jes da nemaju igrace ali imaju tb za vrhunske igrace. Jel znaš kolika je kvota na osvajanje lige? 26.0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Dobro prve sezone nista, ali za godinu dve moras bit najjaci u Aziji.To sam hteo da kazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Jedva cekam da krenes da pises karijeru Slobo bice dosta zanimljiva...Ali naravno ako budes hteo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Predložite mi nekoliko klubova..da se odmorim od HNL-a i Varaždina malo. LIGE:Engleska 1, Njemačka 1 i 2, Francuska 1, Italija 1, Španjolska 1 -borba za opstanak - TB 5-10 miliona -za nekoliko sezona stvoriti momčad koja če se boriti za Europu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Blekpul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 newcastle , birmingham , west ham , malaga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Engleska- Wigan,Stoke,Fulham Nemačka- Gladbach,Hoffenhaim,Stuttgart Francuska- Stade Rennais,AS Monaco(malo klubova ima budžet kakav tražiš,a da nisu iz vrha) Italija- Udinese,Cagliari,Parma,Catania Španija- Getafe,Hercules,Malaga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts