Grom Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Olimpijakos snjim mozes postici dosta...a ako ne njega onda PAOK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fico21 Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Molim vas predlozite mi neki zanimljiv klub iz lige petice da ima stabilne financije i da je sa sredine tablice a moze i neki koji se bori za opstanak Predlozite mi par klubova nesto napisite o njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Hoffenheim dobar budzet u sredini tabele nikad nisu osvojili Bundesligu bili su samo jesenji prvaci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Pogledaj si klubove kao sto su monaco,deportivo, ili sampdoria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 newcastle - imaju dobar tb , solidnu ekipu samo napad treba poboljsat udinese - imaju dobru ekipu (alexis sanchez) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 West Bromwich- solidan TB dobiješ, perspektivna ekipa, možeš dovest dobre igrače, u drugoj sezoni se vraća sa posudbe borja valero, moš završit odma prvu sezonu među prvih 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grom Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Druga liga nemacka 1860 Minhen ja sam pre njih vodio i osvajao sve sto se moze osvojiti taman da ih i ti iz druge lige prvo dovedes u bundes a onda ces dobit transfer i sve.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fico21 Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Razmisljam izmedu Malage i Monaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Vidio si sta sam ja napravio od Monaca,nemoj tako radit,postedit ces se 100 kila zivaca. uzmi ih ja sam u drugoj sezoni dobio 17.mil. a zavrio na 15.mjestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Stuttgart ili Schalke 04 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Schalke 04 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Schalke 04,definitivno :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 schalke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Schalke 04 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Igram sa Schalke-om, extra tim imaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Znam koji ću klub uzeti, ali ne mogu nikako da se sjetim kako se zove, nisam čak ni siguran u kojoj je državi. Uglavnom sam gledao nešto o njemu na TVu u nekoj emisiji i koliko se sjećam klub je iz Urugvaja vode ga 3 legende te države iz koje je taj klub (valjda Urugvaj) i mislim da su za kratko vrijeme napredovali u 2. ili u 1. ligu. Skoro su mislim prodali nekog igrača mladog Benfiki ali ne mogu da ga nađem. Pa ako neko zna neka napiše... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepsi Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Aston Villa-imajo zelo dobro bazo mladih dobrih nogometašev. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Aston Villa-imajo zelo dobro bazo mladih dobrih nogometašev. Da li si procitao post iznad tebe?Vidis da decko trazi klub iz Urugvaja koga vode 3 legenda!? Ja bih ti pomogao ali ne znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Znam koji ću klub uzeti, ali ne mogu nikako da se sjetim kako se zove, nisam čak ni siguran u kojoj je državi. Uglavnom sam gledao nešto o njemu na TVu u nekoj emisiji i koliko se sjećam klub je iz Urugvaja vode ga 3 legende te države iz koje je taj klub (valjda Urugvaj) i mislim da su za kratko vrijeme napredovali u 2. ili u 1. ligu. Skoro su mislim prodali nekog igrača mladog Benfiki ali ne mogu da ga nađem. Pa ako neko zna neka napiše... Da nije Penarol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepsi Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Da li si procitao post iznad tebe?Vidis da decko trazi klub iz Urugvaja koga vode 3 legenda!? Ja bih ti pomogao ali ne znam Ni sem pročitau,se opravičujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Ma ne, neki klub koji je za 3 sezone mislim usao u 1. ligu iz 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlajko_zvezda Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Pozz ljudi,mozete li mi poreporuciti s kim da igram:)..Unaprijed,nije mi gušt igrati sa Barcelonom iako mi je omiljani klub..Vise bi volio onaj koji je prije bio dobar klub sada se bori i slicno..Sada u 2 ligi:)...I tako dalje..Moze i u prvoj a da se borim za opstanak..Pa polako,za 4-5 sezona osvojim Ligu Prvaka :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 s kojim bi ruskim klubom bilo dobro poceti , osim jacih ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Pozz ljudi,mozete li mi poreporuciti s kim da igram:)..Unaprijed,nije mi gušt igrati sa Barcelonom iako mi je omiljani klub..Vise bi volio onaj koji je prije bio dobar klub sada se bori i slicno..Sada u 2 ligi:)...I tako dalje..Moze i u prvoj a da se borim za opstanak..Pa polako,za 4-5 sezona osvojim Ligu Prvaka :cast: Notingem forest,Lids,Radnički Niš :: s kojim bi ruskim klubom bilo dobro poceti , osim jacih ? Terek :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Zeljko Delija-Icitas urugvajsku ligu i vidis u history i naces taj klub.Mozda je Rampla Juniors ili El Tanque Sisley :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts