Tito Ortiz™ Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Everton , Borrusia Dortmund , Napoli , Sampdoria , A.S Monaco... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 Slazem se sa Kristijanom sto se Dortmunda tice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 zasad su mi u neki uzi izbor usli tottenham,milan,aston villa,juve,valencia,genoa(oni ne igraju evropsko takmicenje ali nema veze)...bilo bi lepo ako neko ko zna moze da mi kaze koliki je TB ovim timovima ...jos jedno pola sata cu da vidim sta mi predlazete pa cu definitivno da se odlucim...i da sto se tice liverpoola oni na pocetku kod mene imaju TB 0 pa mi je zato bilo jos lepse da igram sa njima sad hocu neki tim koji ima para Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 zasad su mi u neki uzi izbor usli tottenham,milan,aston villa,juve,valencia,genoa(oni ne igraju evropsko takmicenje ali nema veze)...bilo bi lepo ako neko ko zna moze da mi kaze koliki je TB ovim timovima ...jos jedno pola sata cu da vidim sta mi predlazete pa cu definitivno da se odlucim...i da sto se tice liverpoola oni na pocetku kod mene imaju TB 0 pa mi je zato bilo jos lepse da igram sa njima sad hocu neki tim koji ima para tu valenciu nikad nisam hteo da vodim, jer sam dok su imali vrhunske igrace, villu, slilvu itd, smatrao sam da su previse jaki za moj ukus, a cak sam ih i gotivio jos davno, pre 5-6 godina dok sam bio klinac....sad imaju igrace na nivou jedne seville, i to je jako otprilike, videcu jos, da li da krenem sa njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Ita c1a koga mi predlazete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Modena,Ternana,Potenza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 , oni nisu u c1a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Nisam znao da su prosli u B ligu ja sam gledao na FM 10 kada sam ti rekao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mancityboss Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Burnley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 barnli u ita c1a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mancityboss Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 barnli u ita c1a? ma engliš čampionšimp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Neki predlog za Eng. drugu ili trecu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Neki predlog za Eng. drugu ili trecu ? Lids. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 gdje nadje bas Lids,njih tolikoooo mrzim :)....sta mislite o Millwallu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strbi18 Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 znači ovako :D tražim klub haha Ali pod sljedećim uvjetim 1.Liga petica 2.media prediction prvih 5-8 3.normalan TB(nije preveliki uvjet znači može i s nekim manjim TB) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Lazio,Palermo,Tottenham,Mainz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Aston Villa,Villareal,Palermo,Sampdoria,Everton.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 gdje nadje bas Lids,njih tolikoooo mrzim :)....sta mislite o Millwallu ? Millwall.Naravno ::...Pravi izbor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Millwall.Naravno ::...Pravi izbor Vjerovatno cu s njima poceti pricu,od nekih 10-ak sezona...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 znači ovako :D tražim klub haha Ali pod sljedećim uvjetim 1.Liga petica 2.media prediction prvih 5-8 3.normalan TB(nije preveliki uvjet znači može i s nekim manjim TB) liverpool ako igras bez patch-a onda imas TB 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
depp87 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 izabrao sam lester 13 miliona budzet za transfer ali bigaje nece da mi dodju neki igraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Porstmuth,Bolton,West Ham,Hull ili neko peti??? Ajde trebaju mi brzo 3-4 predloga. E da i ako budete navodili neki klub,koji nije spomenut gore,nemojte da to bude jaka ekipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Ja bih dodao Wolves ili Swansea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Hoffenheim,Wolfsburg,Mainz,Kaiserslautern Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Almeria , Hercules , Wolves , Middlesbrough , NewCastle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts