Dino151 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Drago mi je sto mogu pomoci,eo da vam i ja kazem,ja krecem Skandinavski,mozda mi ovaj puta uspije karijera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Ljudi,eo jedan prijedlog,koji i ja mislim odigrat. Sistem podjele Europe. Skandinavija,Mediteran,Balkan,Centralna Europa,Baltik,Istocna Europa,Britanija,Benelux Skandinavija-Island,Norveska,Svedska,Finska,Danska. Mediteran-Portugal,Spanjolska,Italija,Grcka,Turska,Cipar,Izrael. Balkan-Slovenija,Hrvatska,Srbija,Bugarska,Rumunjska. Centralna Europa-Njemacka,Svicarska,Austria,Mađarska,Ceska,Slovacka. Baltik-Poljska,Danska,Svedska,Finska,Bjelorusija,Litva,Estojina,Latvija. IStocna Europa-Rusija,Ukrajina,Bjelorusija,Gruzija. Britanija-Engleska,Skotska,Irska,Wales,Sj.Irska. Benelux-Belgija,Nizozemska+dodana Francuska. Mozda podjela nije totalno tocna,ali to bi nekako bilo to. Sistem igre. Cilje je pokoriti određeni dio Europe u jednom savu.Dodatak moze biti predstavljanje reprezentacija tih zemalja na Svjetskim,odnosno Europskim prvenstvima. Nadam se da cete nesto od ovoga i poceti,jer je vec poznato da pred kraj igranja ove igre,inspiracija je pri kraju. i meni si dao interesantnu ideju... :: jer ima kiparske lige na fm-u...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedja26 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Ljudi,eo jedan prijedlog,koji i ja mislim odigrat. Sistem podjele Europe. Skandinavija,Mediteran,Balkan,Centralna Europa,Baltik,Istocna Europa,Britanija,Benelux Skandinavija-Island,Norveska,Svedska,Finska,Danska. Mediteran-Portugal,Spanjolska,Italija,Grcka,Turska,Cipar,Izrael. Balkan-Slovenija,Hrvatska,Srbija,Bugarska,Rumunjska. Centralna Europa-Njemacka,Svicarska,Austria,Mađarska,Ceska,Slovacka. Baltik-Poljska,Danska,Svedska,Finska,Bjelorusija,Litva,Estojina,Latvija. IStocna Europa-Rusija,Ukrajina,Bjelorusija,Gruzija. Britanija-Engleska,Skotska,Irska,Wales,Sj.Irska. Benelux-Belgija,Nizozemska+dodana Francuska. Mozda podjela nije totalno tocna,ali to bi nekako bilo to. Sistem igre. Cilje je pokoriti određeni dio Europe u jednom savu.Dodatak moze biti predstavljanje reprezentacija tih zemalja na Svjetskim,odnosno Europskim prvenstvima. Nadam se da cete nesto od ovoga i poceti,jer je vec poznato da pred kraj igranja ove igre,inspiracija je pri kraju. Svaka ti dala za ideju! :: Inace,koliko ja znam,nema kiparske lige na fm-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 @Adi- ne znam jeli ima Cipar,ali ako nema,uvijek se moze skiniti. @Pedja-Nema problema,sta dosada uradi covjeku koji vise ne zna sta bih igrao. Zanimljivo je,jer nije obicni pentagon.Mogo bi netko zapoceti i karijeru,da ne budem prvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 po meni je najveći baltik,ima baš dosta liga...to bi bilo zanimljivo pokušati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Cilj bi trebao biti probati ono sto se jos nije probalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 ništa od Baltika...ništa gore kada imam vremena,a nemam inspiracije :pras: :pras: ajde predložite mi neki LLM klub sa što većim budžetom,ali da se takmiči u ligi u kojoj nema nekih ''velikih'' ograničenja o broju non EU igrača.i da ima stadion kapaciteta bar 5000... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedja26 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Predlazem ti da uzmes neki tim iz Cempionsipa i pokusas da napravis nesto sa njim.Ja sam sa Barnlijem odigrao 9 sezona i bilo je jako zanimljivo.Mozes da probas i sa Bragom,da pomrsis racune Portu i Benfici.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Predlazem ti da uzmes neki tim iz Cempionsipa i pokusas da napravis nesto sa njim.Ja sam sa Barnlijem odigrao 9 sezona i bilo je jako zanimljivo.Mozes da probas i sa Bragom,da pomrsis racune Portu i Benfici.... nisi me razumeo,tražio sam neki LLM tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Sutra ja planiram otvoriti temu,Uzeti klub ili ne,i zasto?!. Ako mi nadlezni daju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Adi ja bi ti rekao Strasburg ali čini mi se da si sa njima igrao (ima ograničenja u 1 ligi ali nisam siguran za 3), Bastia, Boavista, oni Švajcarci na Lass tako nešto , Hansa ili nadji nekog iz Belgije ili Holandije. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Lass tako nešto Laussane? Ontopik: Uzmi BSK :uzivanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Da Sparta uvek me ispravljaš u poslednjih par dana. ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Neko i to mora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Sutra ja planiram otvoriti temu,Uzeti klub ili ne,i zasto?!. Ako mi nadlezni daju? Mislim da za to služi ova tema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 celano olimpia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 celano olimpia Italijanski LLM? Zadnja igriva liga? Zvuči zanimljivo uključujući dresove kluba, kratku "istoriju", grb... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Adi ja bi ti rekao Strasburg ali čini mi se da si sa njima igrao (ima ograničenja u 1 ligi ali nisam siguran za 3), Bastia, Boavista, oni Švajcarci na Lass tako nešto , Hansa ili nadji nekog iz Belgije ili Holandije. :: igrao sam sa Parisom i Bastiom,i ligi national(ligi 3) je ograničenje na 3 non EU.Boavista je zanimljiva ispunjava sve uslove osim finansija u velikom je minusu... :: Laussane? Ontopik: Uzmi BSK :uzivanje BSK nije LLM,Laussane isto je isto interesantan klub ako ne uspem da nađem bolji uzeću njih... :: celano olimpia Italijani ne dolaze u obzir,jer mogu godišnje da dovedem samo jednog igrača koji nema pasoš EU... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Sabadell španjolska 2 liga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 real murcia , dynamo dresden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Melilla za LLM :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grom Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Livorno vrati u Seriu to bi bilo lepo a imas i Torino pa biraj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 prijedlog za dobar LLM samo da nije sa balkana klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Procitaj malo gore imas. AFC Wimbledon mozda :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 ajd uzeti cu taj wimbeldon jer im je media prediction 24 pa da ih spasim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts