eagles Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 uzmi malagu imaju rapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Malaga :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Ala smarate sa Malagom!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Vucica ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_House Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Predlažem vam timove sa nekom posebnom tradicijom a velikim ambcijama: Genoa,Bologna,Catania,Athletic Bilbao,Sporting Gijon,Bolton,Birmingem,Mainz,Hanover,HSV... meni je npr uvijek bilo zanimljivo voditi takve klubove i praviti od njih "Barcu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 po čemu Catania,Sporting,Bolton i Mainz imaju posebnu tradiciju...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelomi Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Moji predlozi su: Porto (tim ni blizu kao u stvarnosti i treba dosta truda) Benfika (imaju opasan tim samo treba ga fino sloziti) Totenhem (potencijal za 1 ili 2 mesto) Flamengo (izazov Ronaldinja vratiti u formu, a i Rambo je opasan) Udineze (odlican mlad tim, skoro da nema losu poziciju a prognozira im se 14 mesto) CSKA Moskva (imaju najbolji napad na menadzeru) Zenit ( tim je u rasulu, i ono sto valja je staro, izazov i solidan budzet) Liverpul ( ko igra zna zasto, ali ne tece med i mleko na pocetku) Salke ( imaju dobar tim sa dosta mladih igraca, finansije su lose ali vremenom dodje sve na svoje) Juventus ( tim ocajan, malo para, mora se graditi od pocetka, imaju tri dobra igraca) Ajax (solidan tim, ali skripi u svim linijama) Ovo su neki od timovi s kojim sam ja igrao i koji su mi bili izazov, i skoro u svim prva dva transfera, Vrsaljko i Badelj za male pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Uzmite Marseille i osvojite sve živo kao i ja... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_House Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 po čemu Catania,Sporting,Bolton i Mainz imaju posebnu tradiciju...? Catania- odličan mlad rooster,puni ambciije,posle 3 sezone uvijek u vrhu italije Sporting- klub za koga navija čitava španija (navijač valensije navija za valensiju a ko drugi za sporting,navijači sagradili stadion) Bolton-klub koji je najduže u premieršipu a da nijednom nije osvojio ,odličan stadion... Mainz- klub isto tako kojeg simpatišu navijači ,mladi igrači i uvijek leglo dobrih trenera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Moji predlozi su: Porto (tim ni blizu kao u stvarnosti i treba dosta truda) Benfika (imaju opasan tim samo treba ga fino sloziti) Totenhem (potencijal za 1 ili 2 mesto) Flamengo (izazov Ronaldinja vratiti u formu, a i Rambo je opasan) Udineze (odlican mlad tim, skoro da nema losu poziciju a prognozira im se 14 mesto) CSKA Moskva (imaju najbolji napad na menadzeru) Zenit ( tim je u rasulu, i ono sto valja je staro, izazov i solidan budzet) Liverpul ( ko igra zna zasto, ali ne tece med i mleko na pocetku) Salke ( imaju dobar tim sa dosta mladih igraca, finansije su lose ali vremenom dodje sve na svoje) Juventus ( tim ocajan, malo para, mora se graditi od pocetka, imaju tri dobra igraca) Ajax (solidan tim, ali skripi u svim linijama) Ovo su neki od timovi s kojim sam ja igrao i koji su mi bili izazov, i skoro u svim prva dva transfera, Vrsaljko i Badelj za male pare po meni ti si svaki drugi tim pogrešno opisao... Porto-Porto na FM-u nije ništa slabiji nego u stvarnosti. CSKA-ima bar 10 ekipa koje imaju bolji napad od CSKA. Zenit-ima dosta dobrih igrača koji nisu stari. Juventus-na defaultu imaju TB 6m,a balans 30m,a to da je tim za koji brani Buffon,a igraju Bonucci,Melo,Sissoko,Krasić i Chiellini(jedan od najboljih štopera) očajan neću ni da komentarišem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Jednom rijeci.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelomi Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 CSKA: napad Doumbai, Vagner Love, Necid tri napadaca vrhunske klase na nivou igrice a za rusku ligu da ne pricam (nemojte biti bukvalci, samo par klubova ima bolji napad, a za koju godinu doumbai i necid su svetska klasa, a Vagner Love je odmah po svim ocenama) Zenit: najmadji igrac da nesto vredi 24 godine, i svaka linija jedan dobar igrac i to je to (malafejev, bruno alves, dany, kerzakov) Juventus: pored bufona kijelinija krasica (tri igraca) svi ostali koji nesto vrede igraju na istim pozicijama (dmc mc), a krasa je krilo, sa druge strane ima samo pepe, tako da je jako tesko naci formaciju koja odgovara, napad je blagi uzas, pogotovo kad krenu povrede, a del piero je kritican kad god sam igrao, tako da ko igra s njima nezna odakle da krene sa krpljenjem Porto: ima jako kratku ekipu, jak tim je samo prva postava, zamjene su puno losije, golman katastrofa. Ovo je valjda pod forum, koji sluzi da svako iznese svoje predloge, tako da i ovaj moj nemojte drugacije shvatiti, a ako vam se bas pametuje vi izvolite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 tebi je helton los golman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Fiorentina-jedan dobar klub s kojim možete uraditi puno...Puno kvalitetnih igrača i talenata u narednim godinama..PRIMJER IGRAČI:Riccardo Montolivo-odličan veznjak,najbolji u veznoj liniji..Stefan Jovetic-odličan igrač i veoma dobar talenat..Alberto Gilardino-zvijerka u klubu i kvalitetan napadač..Lorenzo Di Silvestri-najbolji desni bek u Fiorentini..velika nada..Juan Manuel Vargas-dobar igrač..igra lijevog beka,zna se snaći u lijevom veznom..Alessandro Gamberini-stup Fiorentinine obrane..Adem Ljalić-isto veliki talenat...Nekoliko sezona naprijed i ekstra igrač.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 lepo si opiso Fiorentinu Ante,ali si zaboravio igrača koji je posle dve-tri sezone ubedljivo najbolji fudbaler tog kluba... u svakom slučaju dosta interesantan klub... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Fiorentina,St.Etienne,Napoli,Wolfsburg,Moenchengladbach,Nacional, Malaga,Dundee, Xamax, Slovan Bratislava?? koji klub da izaberem od ovih....molim vas recite mi jer jaakoo želim igrati FM ali neznam koga da uzmem..please HELP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Fiorentinu ili Napoli... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Wolfe ili Fiorentinu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Uzmi Xamax, Švicarska liga je baš zanimljiva, nema nekih totalnih autsajdera, svako svakog može da pobjedi. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Napoli :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 uzmi wolfsburg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Wolfsburg, Fiorentina ili Napoli?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joki Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Fiorentina. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Napoli,odlična ekipa ništa im ne treba,jedino kupiš dobro krilo,i malo odbranu središ i gotovo :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Wolfe ili Fiorentinu :: wolfsburg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts