Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Predložite tim

Paul
 Share

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Volim da vodim klubove iz slabijih liga, ne preferiram lige 5 i volim da su ti klubovi da mediji predviđaju da će zauzeti od 5-10 pozicije i da se ne takmiče u Evropi prve sezone. A još više ih volim ako imaju dobre finansije.  :aaa

Volim da vodim klubove iz slabijih liga, ne preferiram lige 5 i volim da su ti klubovi da mediji predviđaju da će zauzeti od 5-10 pozicije i da se ne takmiče u Evropi prve sezone. A još više ih volim ako imaju dobre finansije.  :aaa

brate, odes nedje u englensku npower 1 i tako nesto nades sebi. Evo, ja bi ti predlozio jedan klub iz skotske.. Dundeee ili da uzmes klub iz englenske Barnet.  :D

Željko evo par predloga i od mene:

Belorusija:Shakhtar Soligorsk,Belshina.

Češka:Mlada Boleslav(posle Sparte imaju najveći TB u ligi),Sigam Olomouc,Slovan Liberec.

Izrael:Hapoel Be'er Sheva,Macabi Petach Tikva.

Slovačka:Trnava,Košice(zanimljiv tim,imaš nekoliko igrča sa ovih prostora).

Turska:Gencelerbirligi,Kayserispor,Gazientspor(imaju SD),Sivasspor.

Ukrajna:Arsenal,Metalurg Zp.

svi klubovi ispunjavaju većinu tvojih zahteva:ne igraju u Evropi,MP između 5-10 mesta.a neki imaju i dosta novca... :thumbup:

Ja ako igram Englesku ja moram krenuti iz zadnje lige. Ostalo ništa mi nije zanimljivo  hmm

Željko odi u PDF Karijera i pogledaj moju karijeru sa SK Slovanom iz Bratislave..Skinuo sam dodatak Central European States i ima 5 rangova natjecanja+kup.Sastoji se od Hrvatske,Slovenije,Mađarske,Austrije,Češke,Poljske i Slovačke znaci jako zanimljiv je to izazov...uzmes drugu ili trecu ligu gdje ima dosta zanimljivih klubova poput Fehervara,Ferencvarosa,Ceske Budejovice,Ujpest,Gyor,Honved,Rijeka,Nafta,Brno,Banska Bystrica,Teplice,Trnava,Domzale :thumbup: