Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Predložite tim

Paul
 Share

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma Škoti su mi dosadili iz prethodnih verzija, meni treba nešto što nisam igrao, neka liga koju nisam igrao.  facepalm  A evo da vama i sebi olakšam izbor napisat ću koje lige sam igrao:

Srbija,Hrvatska,Bugarska,Belgija,Austrija,Švicarska,Rusija,Škotska,Poljska i Rumunija od Evropskih. Eto sad su mi najzanimljiviji predlozi Sparta Prag i MTK  hmm

Sparta ti je prelagano ako zelis uzivat u ligi,nemoj prodat Kadleca i gotovo.,uzmi Teplice ili Banik

MTK ti je poznati Madjarski klub,kojeg je Dinamo izbacio zadnji puta kada je ulazio u LP.Imaju nekoliko europskih trofeja.

Sta kazes na Interblock,slovenija,prosjek godina 20,ekipa druga liga,a ekipa odlicna.

Grcka,ja bi uzeo Aek, npr,mozda ima tamo nesto sto bi se zainteresiralo

Ako nista od toga,onda skandinavija.

Nemoj Skandinaviju, tamo me smori, nekako su mi predobri igrači.  facepalm  A što se tiče Slovenije liga ima dobre igrače ali za kupiti, ne da mi se baš u Sloveniji igrati. Eto ko da najbolji prijedlog priču ću mu posvetiti.  hehe

Željko@

Hoćeš i 50 evrića na kućnu adresu. lol

Šalim se. :D evo ti još par predloga od mene. :) Gent, Leč, Vašaš. :)

Jeli netko igrao sa Cityem? jel isfuran do kraja ili? jer lagano osvojiti?

Nije lako ako praviš transfere kao ja. :D

Najbolje ti je za svaki klub,novi igraci,i tako nema dosade i isfuranih.

Inace,po nekoj mom misljenju,ja mislim da za svaki klub,postoji idealan igrac,odnosno,da svaki igrac za savrsen za neki klub,a ne za njih 10.

Primjer-Tafer-on u realnost nebi igro isto,nit bi mogo doc,npr u Hajduk,a nebi igro isto u Sundeandu,Bayeru,Palermo,kao u Lyonu.