dex6® Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Uzmi Twente, klub koji je na putu da postane velik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 OK, uzimam Twente :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Ajax, Twente ili PSV... i zasto ? Ja sam malo igrao s PSV-om, došao do polusezone, i bio treći u ligi, više mi se nije dalo igrat, dobra krila imaju al očajne napadače... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Ajax imaju sjajnu skolu fudbala ili Tvente iz istog razloga kao Dex veliki izazov + su na putu da postanu veliki :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Ja sam za Ajax,klub imau jednu od najboljih skola nogometa na svijetu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Ajde jedan tim... Uvjeti su sljedeći: - Nije iz Liga 5 - Najniža igriva liga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 MV Croatia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Ajde jedan tim... Uvjeti su sljedeći: - Nije iz Liga 5 - Najniža igriva liga. Solin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Može neki tim za karijeru...s kojim če biti zanimljivo Lige: Lige petice+Grčka Stadion dobar Ekipa kao arsenal dakle da su većinom svi mladi igraći ali da nije TOP team nego da se na početku bori za sredinu tablice nekako mi se sviđa ARIS.... predložite mi nešto hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Lorient, Lans, Ren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Dobar je Aris ali mozes Napoli i Lorient Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Dobar je Aris ali mozes Napoli i Lorient Napoli mi se čini kao jak...dajte još nekih prijedloga kao Lorient ali da nije u Europi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Da li je neko igrao sa timom iz SAD-a, i kakvo je imao iskustvo sa tim timom.Zanima me jer nikad nisam igrao Americku ligu, a hteo bi da probam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Može neki tim za karijeru...s kojim če biti zanimljivo Lige: Lige petice+Grčka Stadion dobar Ekipa kao arsenal dakle da su većinom svi mladi igraći ali da nije TOP team nego da se na početku bori za sredinu tablice nekako mi se sviđa ARIS.... predložite mi nešto hvala Fiorentina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Može neki tim za karijeru...s kojim če biti zanimljivo Lige: Lige petice+Grčka Stadion dobar Ekipa kao arsenal dakle da su većinom svi mladi igraći ali da nije TOP team nego da se na početku bori za sredinu tablice nekako mi se sviđa ARIS.... predložite mi nešto hvala Paok,Bordo,PSG,Palermo,Schalke,Villareal :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedja26 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Fiorentina Igrao sam ja i nije mi bilo nimalo zanimljivo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Monpelje, kako god da se pise valjda cete razumeti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefi2508 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Može neki tim za karijeru...s kojim če biti zanimljivo Lige: Lige petice+Grčka Stadion dobar Ekipa kao arsenal dakle da su većinom svi mladi igraći ali da nije TOP team nego da se na početku bori za sredinu tablice nekako mi se sviđa ARIS.... predložite mi nešto hvala Aston Villa ili Sunderland... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Da krenem nemački LLM(od 6.lige) ili da učitam države tipa San Marino,Andora,Wels,Farska Ostrva.....pa da pokušam da u svim državama osvojim titulu Šta vi mislite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Matori Nemacka liga konza :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Pa sad kako hoces ali ja licno vise volim da pratim one karijere gde mozes nesto uraditi u Europi pa sad gde mislis da ti je lakse ili zanimljivije njih uzmi... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 http://www.dodaj.rs/t/3Y/Sr/2XlPRZyl/game-untitled-game-statu.jpg Ipak sam krenuo sa malim državama i cilj mi je da u svakoj osvojim titulu.Srbiju sam učitao,jer volim da pratim naše klubove i igrače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Predlozite mi tim da je iz glavnog grada,a da nije dugo osvojio titulu u svojoj ligi,odnosno da je u senci gradskog rivala i da nije iz liga petice...za sada bi hteo da uzmem AEK iz Grcke,ali hteo bih da cujem Vas mozda mi date neki bolji i zanimljiviji klub...Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Mislim da bi Hertha bila dobar izazov, Berlin je Berlin. Edit: Ovo nitko nije vidio, jelda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Nisam siguran ali probaj sa Steuom iz Bukuresta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts