SlobaGrobar Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Hajduk Split, FC Bayern... Ne verujem baš da ima preveliku želju da igra sa Hajdukom gledajući njegov avatar. Predlozite mi neki tim sa velikom tradicijom,dobrim stadionom,navijacima... a da nije iz Engleske. hvala unapred! Sampdorija svakako. To ti je moj predlog. Danas sam u novinama o njihovim navijačima, stadionu... pročitao zaista sjajan tekst i ja razmišljam da krenem sa njima. Dakle moja preporuka je Sampdorija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Predlozite mi neki tim sa velikom tradicijom,dobrim stadionom,navijacima... a da nije iz Engleske. hvala unapred! Steaua,Napoli,Rengers,Sporting Lisabon,Benfica,Porto,Burusia Dortmund :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 CSKA Moscow,Sp. Moscow,Zenit,Lazio,Roma,Moenchengladbach,Bayern,Dortmund,Kaiserslautern,Ajax,Twente.. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Hvala! Sa Sampdorijom sam igrao zaista fenomenalan klub, imaju odlicne igrace... Sad gledam predloge i kad sam video Rangers setio se Seltika, sa Dortmund-om sam igrao i to dugo...Hajduk i Bayern nikako, al' ipak hvala...i sa Ajax-om bi mogao jer sa njim jos nisam igrao u ovom FM I setih se jos jednog meni zanimljivog kluba a to je PSG pa cu verovatno sa njima.. u proslom fm-u sam rasturao sa njima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Predlozite mi neki tim sa velikom tradicijom,dobrim stadionom,navijacima... a da nije iz Engleske. hvala unapred! aek,aris.olympiacos,panathinaikos,juve,hercules,nancy,lyon,bordeauy,marseilles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Hvala! Sa Sampdorijom sam igrao zaista fenomenalan klub, imaju odlicne igrace... Sad gledam predloge i kad sam video Rangers setio se Seltika, sa Dortmund-om sam igrao i to dugo...Hajduk i Bayern nikako, al' ipak hvala...i sa Ajax-om bi mogao jer sa njim jos nisam igrao u ovom FM I setih se jos jednog meni zanimljivog kluba a to je PSG pa cu verovatno sa njima.. u proslom fm-u sam rasturao sa njima... PSG odlican izbor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Dobar izbor...Ma da si mogo da uzmes Toulouse ili Lille ako vec igras Francusku :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Koji klub ima dobar budzet 5 mil +,a liga mu nema zaj.pravila sa strancima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBorN Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Koji klub ima dobar budzet 5 mil +,a liga mu nema zaj.pravila sa strancima. pokusaj neki iz Spanjolske lige , ja ti preporucujem Villarreal ili mozda Sevillu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Koji klub ima dobar budzet 5 mil +,a liga mu nema zaj.pravila sa strancima. Shakhtar imas ogranicenje na 8 stranaca ali i budzet 40mil :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Hoffenheim ima nzm kolko tacno ima al ima ise od 5 i od njih se ocekuje mnogo :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
menager10 Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Koji klub ima dobar budzet 5 mil +,a liga mu nema zaj.pravila sa strancima. Ajax ti je dobar za to...ima budzet 5 mil... i nema nikakvih ogranicenja za strance u holandskoj ligi... i bice ti zanimljiva igra..nisu uzeli titulu 6-7 godina..tako da moze da se uzme to kao primarni cilj... a i nisu neka velika ocekivanja upravee sto se tice evropskih takmicenja tj. lige sampiona... a igra ce da bude jos zanimljivija sa njima sa najnovijim patchem (kad izadje) jer ces imati slabiji tim(bez suareza i emanuelsona)... a uzgred ima i mladih igraca popue eriksena,enoha,blinda,lodeiro..uz odlicne bekove van der wila i anitu..el hamdoui i sulejmani kidaju... :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Ma bre uzmi ti neku reprezentaciju kakvi klubovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBorN Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 uzmi al jazeeru imaju para GARANT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comi Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Crvena Zvezda, Totenhem, Napoli, Atletiko Madrid, Everton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bljucko Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Predložite mi molim vas nekoliko klubova slavne prošlosti,a da su sad 2. ili 3.liga,pa da im vratim dane slave.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Deportivo Alaves :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Predložite mi molim vas nekoliko klubova slavne prošlosti,a da su sad 2. ili 3.liga,pa da im vratim dane slave.... Hertha Berlin, Munchen 1860, Murcia, Nottingham Forest, Cardif, Verona, Strasburg... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Monako ili Deportivo? Želim da započnem sejv na ovom peču pošto ne volim da igram sa zimskim transferima. Posle ću samo pečovati da ispravim bagove. Meni su malo draži francuzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Ma Monako mada ni Deportivo nije los ali ipak Monako :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Portsmouth,Nantes,Hertha,1860 München,Betis,Deportivo,Bastia,Strasbourg.. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Monaco... :: ....Ae predlozite meni ...Everton ili Liverpool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Liverpoo :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 L'pool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Monaco... :: ....Ae predlozite meni ...Everton ili Liverpool Bez patcha Everton sa patchom (najnovijim) Liverpool :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts