t3r2a Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Pa kada tamo niko ne odgovara . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Woodu stavi poacher,a Babacaru target man kod menu u Fiorentini imao gol po meču u proseku kao target man... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Da li da dovedem Kaku u Liverpool 2.sezona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Ovisi za kolko para. Ak je više od 15M€ onda ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 10 miliona.I da li da dovedem Rossija iz Villareala za 14 mil posto Suarez mozda ide u Real? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Suareza nedaj, Rossia dovedi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 10 miliona.I da li da dovedem Rossija iz Villareala za 14 mil posto Suarez mozda ide u Real? Dovedi ih :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Ok dovescu ih najverovatnije,ali onda cu u napadu imati Suareza,Rossia i Hulka.Ko da mi igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Hulk ili Suarez na krilo, a Rossi i još jedan u napad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Poslao sam ponudu za Rossija ali vise nece da ga prodaju I da li prodam Aquilanija,imam Gerrarda,Meirelesa i Gansa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Ako imaš Shelveya/Lucasa/Susa onda prodaj. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Prodaj ga :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Imam Shelveya,Susa,Thiaga i mozda dovedem Pastorea za 15m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 24, 2011 Author Share Posted September 24, 2011 Vukojevića u Dinamu za 11 milijuna, četvrta sezona? Pokušavam vratit ove igrače koji su bili u Dinamu natrag na Maksimir. Došao bi tek nakraju sezone jer je već igrao Europu, a tolke pare za igrača koji bi odigrao 10 utakmica u polusezoni u HNL-u je previše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 dovedi ga :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 E izvinite ako dosadjujem ali ne znam da li da kupim Pastorea za 16.5 miliona,igram za dva cm-a a imam gerrarda,meirelesa i Gansa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Nemoj,ako igras 4-4-1-1 onda ga uzmi. Ali ako imas para viska,svakako da ti moze biti samo koristan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Tako sam i mislio...Ne igram 4-4-1-1 tako da ko zna da li bi se uklopio a hteo bih i da forsiram thiaga...Imam 60 miliona ali on verovatno nece zeleti da sedi na klupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Nemoj,pokrivaj rupe na kojima imas manje igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Vukojevića u Dinamu za 11 milijuna, četvrta sezona? Pokušavam vratit ove igrače koji su bili u Dinamu natrag na Maksimir. Došao bi tek nakraju sezone jer je već igrao Europu, a tolke pare za igrača koji bi odigrao 10 utakmica u polusezoni u HNL-u je previše. ja ga ne bih doveo,mislim da je previše 11 miliona,za ne baš mladog Vukojevića... E izvinite ako dosadjujem ali ne znam da li da kupim Pastorea za 16.5 miliona,igram za dva cm-a a imam gerrarda,meirelesa i Gansa nemoj,već imaš previše igrača na njegovoj poziciji... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajIgor Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Moze li jedna mala pomoc, jeste off ali vec duze me zanima! Kod finansija i budzeta za plate i pojacanja ima opcija edit budgets! E sam ja npr imam 12 000e za plate i koristim samo 5 000e, ako smanjim plate npr na 6 000e dobijam za transfere 300 000e! Nikada to nisam radio, ali u cemu je fora, kada bih tih 300 000 potrosio na kupovinu bio bi u dobokom minusu, da li bi mi to uopste bilo dozvoljeno? Jos jednom sory za off Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Moze li jedna mala pomoc, jeste off ali vec duze me zanima! Kod finansija i budzeta za plate i pojacanja ima opcija edit budgets! E sam ja npr imam 12 000e za plate i koristim samo 5 000e, ako smanjim plate npr na 6 000e dobijam za transfere 300 000e! Nikada to nisam radio, ali u cemu je fora, kada bih tih 300 000 potrosio na kupovinu bio bi u dobokom minusu, da li bi mi to uopste bilo dozvoljeno? Jos jednom sory za off E ovako... imas transfer budget i wage budget i ti ih mozes editovati kako hoces. E sad, fazon je kad prebacis pare sa wage budget na transfer budget, tebi se cini da imas vise kesa za dovodjenje igraca, ali to je prividno. Jer kad prebacis te pare u wage budget, te se pare nalaze u banci i ti dobijas interes ( kamatu) na njih, sto znaci sto vise para drzis na wage budget, vise ces kamate dobiti od banke i veci ces profit ostvariti. Ako bi tih 300 000 potrosio, ne znaci da bi bio u minusu ( ne nuzno). Idi na Finansije ( finances) i pogledaj svoj balans ( balance). Ako si u plusu npr 1 milion, i ti potrosis 300 000 hiljada, neces uci u minus, ali ako si 100 000 u plusu, i ti potrosis 300 000 transfer budget, onda ulazis u minus. Nadam se da ti je jasnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajIgor Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Pravi odgovor druze, nesto slicno sam pretpostavljao ali ti si mi bas jasno to uradio :: Reci mi samo jos nesto, razlika izmedju balansa i stanja finansija, tj ja sam sad npr u minusu sa balansom a nisam sa finansijama, kako na to da gledam? Hvala jos jednom :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Pravi odgovor druze, nesto slicno sam pretpostavljao ali ti si mi bas jasno to uradio :: Reci mi samo jos nesto, razlika izmedju balansa i stanja finansija, tj ja sam sad npr u minusu sa balansom a nisam sa finansijama, kako na to da gledam? Hvala jos jednom :: Ako si u minusu sto se tice balansa, u minusu si i sa finansijama. U tom slucaju ti predlazem da ne trosis previse, nego da probas zaraditi sto vise. Nemoj previse ulaziti u "crveno" jer ti to moze klub dovesti do bankrota i tebe mogu da smijene. Nema na cemu prijatelju, tu sam za vas :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts