dex6® Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 trebam pomoc....stigla je ponuda za vrsaljka od 8 i pola miliuna eura....i ja to nisam htio prihvatiti jer mi je vrsaljko kapetan, ali chairman je prihvatio....i kako ja sada mogu to odbiti da ne ode...jel mogu nesta uciniti...pomoc chairman mi je prodao i najboljeg regena, kako da zadrzim igrace...jebo ja mater chairmanu odma je zinuo za 9 miliona...mislim da cu dati ostavku u dinamu nakon ove sezone... i odo ja u neki bolji klub http://www.pohrani.com/f/1U/Ym/2IABrRTN/mario-arendse-profile-at.png Neznam kako tebi, ali ja ignoriram sve one medijske špekulacije i dosad mi nije stigla nijedna ponuda. A stalno se u medijima spominju Sammir, Badelj i Vrsaljko i svako malo netko pita dal bi ih prodo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Sefe hvala ti malo sam se zeznuo bio sam u zurbi aa tri godine ga sastavljao dovedem igraca free pa ga prodam i tako aa ko mi odgovara ostavim ga nikad mi se nije ovo desilo da u tri godine imam vise zarade nego potrosnje... prvu sezonu sam nekako na tenane osvojio ligu i ispao od partizana uu posljenjoj utakmici za LP aa zato sam ga sad sastavio da rusim da sam prosle godine od 33 utakmice imao samo 3 nerjesena i 1 poraz sad sam krenuo zaredao 4 utakmice po 4:0.. jer može SS formacije i Diega de Souze...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 kupit ovoga za 8mil € odma i 6 mil € na 4 godine??? http://i.imgur.com/SDMo0.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Taj vrijedi sve pare svijeta. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Dovedi ga :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 dovedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 dovedi...odličan je.. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 kupit ovoga za 8mil € odma i 6 mil € na 4 godine??? http://i.imgur.com/SDMo0.jpg dovedi,14 miliona nije ništa za ovakvog igrača... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 7, 2011 Author Share Posted September 7, 2011 Crnac je. Nemoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 al' si ti ''težak'' rasista... :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 7, 2011 Author Share Posted September 7, 2011 Daj nemoj me jebat da sam zbog ovog dobio poene. Vi niste čuli za zajebanciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 I za jevreje juce, imao si prijave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 7, 2011 Author Share Posted September 7, 2011 Ono za židove se ne kajem. Mogo mu je uništit život jučer praktički. :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Daj nemoj me jebat da sam zbog ovog dobio poene. Vi niste čuli za zajebanciju? Trebao si da stavis smajli, ne prihvataju salu bez "smeska" Poceo sam sa Tottenhemom(4 sejv ),pa ne znam da li da prodam Pavljucenka i za koje pare mogu da ga prodam? I Jenas-a prodajem. I koga umesto Pavljucenka,nekog do 10M, npr.nesto kao Derdiyok. Dobar je "Derdiyok" ali ne znam kakav je za englesku ligu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 pogledaj Guilhermea(Dynamo),Nolana Rouxa(Stade Brestois) i Kevina Gameira(Lorient)...vidi koliko će ti Porto tražiti za Falcaa,možda je malo skuplji od ostalih ali je dosta bolji... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Videcu Falcaa.ali mislim da za njega treba oko 20m... za Roux-a i Gameira znam da su dobri(Rouxa sam trenirao),ali nisu oni to sto ja trazim.Oni su vise poaceri.a meni treba deeplying atack(Derdiyok to igra kod mene u Palermu). U svakom slucaju hvala. Ali i dalje ne znam da li ovog lika(Rusa) da prodam...ako ga ne prodam onda nista od kupovine... Ajde neka se javi neko ko je vodio Tottenham,za italijansku i francusku sam doktor, ali engleze nikad nisam bas nesto preterano igrao...u ovom fm-u tek sad uzeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Prodati: Vrsaljka 11.25 miliona.?-zamjene-gorupec,horvat Vidu 5.50 miliona?-zamjena komorski,kelic Tomecak 5.75 miliona? - zamjene situm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 cardoza dovedi , meni je dobro u tottenhamu igro prodaj ih brate sve , mozes onda i nekog boljeg kupiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 7, 2011 Author Share Posted September 7, 2011 Ne, ne i da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Ima se para,nije bila nuzna prodaja. Prodao sam Šindenfilda(700.000) i Ibaneza(jbg,nije mi se uklapao vise u tim) 3.8. Vratit cu nekoliko klinaca sa posudbe i krenuti dalje. Opet sam ispao u grupi LP,grupa sa Chelseaom,OM-om i Werderom bila je prejaka,uspio sam skupiti 5 bodova. uz gol razliku 4-7,Liga i kup idu kako treba. Nisam nikog na kraju prodo,cekam bolja vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 ja mislim da je to i najabolje... :: je si završio treći ili četvrti...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Cetvrti Ali imam ja opravdanje.Prosjek godina mi je 22.5 otprilike. Od 21 igraca,18 je Hrvata,od toga 13 iz Dinamove skole nogometa.Mislim da je to jedini put i najzanimljiji nacin za igrati. Uzeli smo bod u Londonu,prosle godine srusili Milan,Hajduk nam ne moze nista.Polako idemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 cardoza dovedi , meni je dobro u tottenhamu igro prodaj ih brate sve , mozes onda i nekog boljeg kupiti Pa necu sve odma prve sezone.Planiram jos sisoka iz tuluza i mozda Lenona prodam,jer ga ne podnosim.Tu ce verovatno Alexis Sanchez,ili neko slican... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 nemoj Lennona da prodaješ on ti je posle Balae,Modrića i van der Vaarta najbolji... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Pavljucenka prodaj :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts