Almami Moreira Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 evo prodao sam kevina de bruyna za 8 miliona u bayern sada cu mozda dovesti thiaga iz barcelone at., i onda cu imati sammira,alabu,kovacica i thiaga jer je badelj na odlasku Ja Kevina u 5 sezoni prodao za 26 ipo mil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 treba mi AMR inside forward...po mogucnosti hrvat, za dinamo zagreb kupujem tako da ne sa prevelikom placom...ja debil prodao tomecaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Abdurahimi,Glavica,Sorsa,Gregurina, Probaj Rukavinu staviti,ili Peku,Antolica mozda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 kupio sam srbina Boska Jankovica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Je li kako tebi dolaze tako dobri igrači? I meni hoće Makeda odnosno Baloteli na pozajmice + neki bag igrači + legende kluba ili igrači koji su pre igrali kod mene ali neće da mi dođu Salihović i ti drugi igrači koji su i tebi došli. Igrao sam pet puta sa Partizanom, čak jednom i le 1/2 ali najbolji igrač što mi je ikada došao je Anan i to posle par sezona. :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 kako nece?? sta ti pise ono da nije zainteresiran pa mu nemozes ni ponuditi ili nemas dosta para za placu...meni su htjeli svi...sada nekupujem vise bar 1-2 sezone...nadam se da cu i ovu sezonu biti prvi i probati cu se boriti za 1/8 lige prvaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Ja uvek tražim po searchu igrače (ne search taba već search sa filterima). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 tako i ja..i tamo su mi bili alaba, selihovic, jankovic i ti.... evo malo da se pohvalim na polusezoni prijateljska sa šahtarom http://www.pohrani.com/f/c/tm/1sHmYDuP/dinamo-v-shakhtar-inform.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 dobar dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 da kupim pirloa na free makar ima 33 godine? http://www.pohrani.com/f/3k/i5/432XHEtU/andrea-pirlo-profile-att.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Dovedi ga :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 dovedi , posluzit ce. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 e jesam da ga stavim na DMC ili MC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Stavi ga na dmc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 stavi ga dm - deep lying playmaker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 da doveden sinana bolata za backup golmana u hajduk u 7.sezoni na free??? i dal da doveden ovoga na free http://i.imgur.com/Nh56b.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Ja samo znam da bi taj defanzivac mogao kod mene u Partizanu da igra u prvom timu. A za Bolata, dobar je golman, posluzice za back up sigurno :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Ja samo znam da bi taj defanzivac mogao kod mene u Partizanu da igra u prvom timu. A za Bolata, dobar je golman, posluzice za back up sigurno :: vjerojatno ću ga ja uzet za zadnjeg veznog iako se mislin još,dal da forsiran andrijaševića možda?? http://i.imgur.com/ouwej.jpg a bolata ću uzet za backup,ako neće veliku plaću,do nekih 40k € Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Puno je bolji onaj brazilac od Andrijasevica. Ako ti je Andrijasevic HG player onda ga sacuvaj za backup ( ako si ga mislio da prodas). Dovedi brazilca :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 je,andrijašević mi je HG,a trenutno na zadnjem veznom iman njega i ovoga momka koji je potencijalno jedan od najboljih mladih dm na svitu http://i.imgur.com/daOQX.jpg zato se mislin uzet brazilca,bojin se da mi ne propadne neko od ove dvojice zbog male minutaže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Nece sigurno, samo ih rotiraj. I probaj nesto da uradis sa Abiolom. Mentalni atributi su mu jako losi. Tehnicki su mu super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Nece sigurno, samo ih rotiraj. I probaj nesto da uradis sa Abiolom. Mentalni atributi su mu jako losi. Tehnicki su mu super. štada napravin,i ja san to skužija,da mu stavin neki trening posebni ili nešto?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 31, 2011 Author Share Posted August 31, 2011 Tutora nekog sa odličnim mentalnim ocjenama. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Tutora nekog sa odličnim mentalnim ocjenama. :: francuski govore i on i sanogo,da mu njega stavin,savršene mentalne ocjene ima?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Probaj da stavis u training schedules "Tactic" na intense. Osim toga, nista ne mozes da uradis. I da, dovedi jednog dobrog coacha koji ima preko 17 za Mental Coaching. Da se nadovezem na How Yes No. Koliko sam puta do sad rekao ? Tutor pomaze samo u : Determination PPM Personality. Nema veze sa ostalim atributima. Tutor bi bio potpuno beskoristan, vjeruj mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts