Sale92 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Mario Fernandes iz Gremia za 8mil prva sezona da mi igra prvu u dovoljno jakoj ligi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 kakav je ? razmisljam da ga dovedem u valenciu.....(mislim na 'klinca' llorentea iz athletic bilba-a Valjda misliš na Fernanda Llorentea? Dovedi ga, odličan igrač. Uvijek u vrhu strijelaca Primere. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 treca sezona mi pocinje sa Newcastlom, zavrsio sam na 7om mestu, osvojio liga kup i fa kup...dobio sam transfer budzet za sledecu sezonu 52m...Balotelijev agent mi ga je ponudio za 16m...platu mogu lagano da izdrzim...da li da ga kupim? u napadu trenutno imam Neymara, Kadleca i sad sam za 28m kupio Babacara...ako kupim i Balotelija imam napad za sledecih 6 sezona...sve mlade ubice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Jel igrao standardno u prethodne dve sezone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Jel igrao standardno u prethodne dve sezone? 43 utakmice ukupno za te dve sezone, 4 gola, 4 asistencije, prosecna ocena za te 2 sezone 6.97 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Nešto mi to slabo. Možda kod tebe bude bolje igrao ali opet to je rizik jer mu je slaba statistika u prethodne dve sezone. Sačekaj još neki savet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Kupi ga. Ja sam ga povoljno kupio nakon slabe sezone i već je na početku lud, iako ga koristim na desnom krilu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 ma slazem se da je slabo...meni je bilo i sumnjivo sto mi ga je agent ponudio...mada on moze da igra i na krilu, a ja takvu formaciju igram...pa mislim da mi nece propasti...ae da vidimo sta jos neki kazu...ako su imali iskustva sa njim... inace doveo sam na pozajmicu Wilshere-a iz Arsenala, sa future fee od 26m....on ima 19g, englez je + ima sve predispozicije da postane zver, a pokriva sve pozicije u sredini...jel imao neko iskustva sa njim? @dex6 malo je falilo da me ubedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 ma slazem se da je slabo...meni je bilo i sumnjivo sto mi ga je agent ponudio...mada on moze da igra i na krilu, a ja takvu formaciju igram...pa mislim da mi nece propasti...ae da vidimo sta jos neki kazu...ako su imali iskustva sa njim... inace doveo sam na pozajmicu Wilshere-a iz Arsenala, sa future fee od 26m....on ima 19g, englez je + ima sve predispozicije da postane zver, a pokriva sve pozicije u sredini...jel imao neko iskustva sa njim? @dex6 malo je falilo da me ubedis ja sam dovodio Maria Fernandesa u Hoffenhajm i bio je ocajan totalno ocajan...lose odigrao na stoperu, a na desnom beku jos gore, pretrcavao ga je ko god je hteo(mada mu je pace 16) , a sto se tice Wilshere-a totalno mi je dobar u Lesteru, igra mi deso krilo i bas je dobar, ima dosta asistencija, a ekstra mi je odigrao i na MC mjestu tako da je cist dobitak :famous: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Valjda misliš na Fernanda Llorentea? Dovedi ga, odličan igrač. Uvijek u vrhu strijelaca Primere. :: pokusacu, na mom sejvu nije dobar kao ni atletkio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Bosingwa Gabriel Milito, Chivu, hitno, traze astronomske plate, potrebni za valenciu polovina druge sezone, moze se reci da po trenutnim ocenama oni su bolji od svih mojih igraca koje imam, izuzev milita koji je u rangu sa mats-om hummelsom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 ako ti treba stoper chivu a ako bek bosingwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Da ga kupim [hs width=300 height=300]http://img691.imageshack.us/img691/7333/capturernj.png[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Svakako :: Čak i ako imaš boljeg golmana, uvijek je dobro imat kvalitetnu rezervu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creep Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Kupi ga,zasigurno će ti biti od velike pomoći.. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 u velikoj dilemi sam da li da prodam clea za 4,4mil imam u spicu jos diaru,kadleca,kermita i planiram mozda jos jednog kvalitetnog dovedem. I da li pustiti Meda za 1,1mil tu imam jos R Petrovica i Fejsu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 prodaj klea ostavi medu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Jelle Vossen za Monaco, prva sezona ? Kakav je ? Vidim da ima pa solidne atribute, treba mi igrac koji ce da postize golove, ali ne na nacin da trci ili glavom, zbog toga mislim da ima bas dobre atribute, prva sezona ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Koliko se para na rate isplati dati za Pastorea u prvoj sezoni s Liverpoolom (TB je 38 miliona)? Ja sam ga vec kupio, ali volio bih cuti druga misljenja, jer mi se cini da sam pretjerao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Za njega bih dao do 60M jer je jednostavno takav igrac . Jedan od najdrazih mi i najboljih igraca na ovom FM-u. Od njega uvijek mozes ocekivati neki potez koji ce sve iznenaditi i brojne utakmice rijesava svojim dubinskim pasovima . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Za njega bih dao do 60M jer je jednostavno takav igrac . Jedan od najdrazih mi i najboljih igraca na ovom FM-u. Od njega uvijek mozes ocekivati neki potez koji ce sve iznenaditi i brojne utakmice rijesava svojim dubinskim pasovima . Ja sam dao 32 miliona na rate, jer mi se cinilo da nije mnogo za takvu igracinu, koja uspput ima samo 21 godinu. I covek igra stvarno fenomenalno. I jeste doveden da bude Gerrardov naslednik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 slazem se i 60 mil bi dao za njega majstor fudbala pre bi ga uzeo nego mesia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Treba mi amc za Zvezdu. Imam na toj poziciji samo Ninisa, ali on nije u stanju da izdrži ritam utakmica sreda-subota...što je i normalo, pa mi treba pojačanje za tu poziciju. Ne tražim back up, jer moja filozofija je da nedovodim nikad lošijeg igrača od onog koji je trenutno u klubu. Ja sam pronašao njega, al nisam siguran dal je dovoljno dobar za Evropu. Ja mislim da je ok, al još odlučio, pa bih želeo da čujem i vaše mišljenje. http://d.imagehost.org/t/0704/haris_medunjanin.jpg Kupiti ili ne ? Ako imate nekog još boljeg da predložite, samo izvolite (max. vrednost 4 000 000, max. plata 700 000) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Njega sma ja pokusao dovesti u Hajduk, oni su mi pristali kada sam im dao 48mjeseci 1.5 mil ali onda on nije htio ni pricati o ugovoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 dovodi ga mozes za 1,5mil ako imas za platu ja sam imao istu situaciju kao juanes samo u partizanu. Pogledaj i stimca iz lecha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts