Almami Moreira Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 pogledaj koliko Šalke traži za Neuera.možda je malo skuplji od ostalih koje su ti predlagali ali je i bolji.po meni ne bi pogrešio ni kada bi dao koji milion više od tih 15... :: Pa 'Neuera' bez 40 mil ne moze dovesti.Samo Kameni i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 bola uzmi akinfeeva drama brani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 bola uzmi akinfeeva drama brani Potpuno se slažem,ili uzmi Frey-a on još bolji :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 sredinu za dinamo ako ode badelj mogu izdvojiti do 5 milijuna kes i jos 3-4 na rate trebam nekog kvalitetnog i ne previse mladog, izmedu 20-25 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Singh iz Valerenge,Krcmarevic,Haugen,Drage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 nisu mi ni jedan dobri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 A onda nadji nekog Brazilca. btw imas Jugovica u hnlu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 evo kupio sam alabu iz bayerna http://www.pohrani.com/f/2M/uq/2oJLr0wE/david-alaba-profile-attr.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Bogati,da nisi malo previse dao para? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 a jebiga nisam mislio da ce pristati, pa sam odmah vise pljuno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Stedi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 sredinu za dinamo ako ode badelj mogu izdvojiti do 5 milijuna kes i jos 3-4 na rate trebam nekog kvalitetnog i ne previse mladog, izmedu 20-25 godina Imaš Kovačića, pogledaj si Begonju iz Zadra.. Nisi morao pljunut 9 milijuna za igrača kakvog imaš u HNL-u + Hrvat je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ko je tražio golmana neka uzme prvog golmana Rendžersa (zaboravio sam kako se zove, uglavnom odličan je). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Imaš Kovačića, pogledaj si Begonju iz Zadra.. Nisi morao pljunut 9 milijuna za igrača kakvog imaš u HNL-u + Hrvat je. care moj di je begonja od alabe neka bude ovako u pocetku dok je reputacija kluba manja, kada se podigne reputacija stranci se lagano prodaju i dolaze hrvati, poput mandzukica, ilicevica,rakitica i ekipe... zato to radim...a i zbog toga sto mi je opet cilj liga prvaka da doguram sto dalje barem do osmine finala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 puno je 9 milijuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Previše puno, a i 1.5 mil više nego šta se dobije ulaskom u LP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 evo kupio sam alabu iz bayerna http://www.pohrani.com/f/2M/uq/2oJLr0wE/david-alaba-profile-attr.png Za 8 miliona mogao si da dovedes Jadsona, Clemente ( iz PSG-a), Jeparov, Ninis, Kevin, Thiago Alcantara .... Trebao si malo sacekati sa kupovinom. Ali nema veze, Alaba moze biti jedan od boljih CM-ova na igri kasniej :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ali ce ubrzo traziti napredak ako ne krenu rezultati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Je l' je Oscar Cardozo dovoljno dobar za Barcelonu? Da ga kupim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Kupi :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 kupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 evo prodao sam kevina de bruyna za 8 miliona u bayern sada cu mozda dovesti thiaga iz barcelone at., i onda cu imati sammira,alabu,kovacica i thiaga jer je badelj na odlasku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 prodao sam badelja za 12 miliona u PSG i na njegovo mjesto je dosao Sejad Salihovic http://www.pohrani.com/f/1k/SP/2w1CMYXT/sejad-salihovic-profile-.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 dobro ce sejo igrat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 nadam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts