Ling^2 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 koje bolji...? Federico Marchetti ili Stephane Ruffier...? Cristina Zapata ili Ezequiel Garay...? Kwadwo Asamoah ili Cheikou Kouyate...? Javier Pastore ili Zakaria Labyand...? Federico Macheda ili Miguel Medina...? Ruffier Zapata Asamoah Ozbiljno pitas ili nas zezas ? Macheda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Ozbiljno pitas ili nas zezas ? znam da je Pastore na početku mnogo bolji,ali sada igram sedmu sezonu i Labyand je dosta napredovao... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Slažem se sve sa Lingom jedino msm da je bolji napred Medina u 7 sezoni i naravno Pastore. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 medina poslije sedam sezona bude jedan od najboljih napadaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Imas moju sejv u Save Game Bazi, vodio sam na kraju Bayern mozda 6-7 sezona proslo.Da vidis kako se razvio :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 znam da je Pastore na početku mnogo bolji,ali sada igram sedmu sezonu i Labyand je dosta napredovao... :: Pastore i u 33. bude najbolji ne-regen playmaker na igrici... Ja mislim da ti je to dovoljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Slažem se sve sa Lingom jedino msm da je bolji napred Medina u 7 sezoni i naravno Pastore. :cast: hvala,pokušaću da sakupum novac i za Medinu i Makedu... :: Imas moju sejv u Save Game Bazi, vodio sam na kraju Bayern mozda 6-7 sezona proslo.Da vidis kako se razvio :dada imam baš spor net tako da bi mi dosta vremena trebalo da skinem sejv,u svakom slučaju hvala i tebi... :: Pastore i u 33. bude najbolji ne-regen playmaker na igrici... Ja mislim da ti je to dovoljno i više nego dovoljno,poslušaću sve tvoje preporuke.možda jedino dovedem oba napadača i štopera... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 hvala,pokušaću da sakupum novac i za Medinu i Makedu... :: imam baš spor net tako da bi mi dosta vremena trebalo da skinem sejv,u svakom slučaju hvala i tebi... :: i više nego dovoljno,poslušaću sve tvoje preporuke.možda jedino dovedem oba napadača i štopera... :: Ako ti treba SS od nekog igraca, slobodno reci, mozda imam ja SS ( jeste da sam u 15 sezoni, ali nikad ne znas ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 http://i1100.photobucket.com/albums/g418/marko6644/AndrsIniestaProfile_Attributes.png traži mi 180.000 nedeljno,da li je dovoljno dobar da mu dam toliku platu,i da još dvojci igrača plata se poveća za 50.000(match highest earner)...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 http://i1100.photobucket.com/albums/g418/marko6644/AndrsIniestaProfile_Attributes.png traži mi 180.000 nedeljno,da li je dovoljno da mu dam toliku platu,i da još dvojci igrača plata se poveća za 50.000(match highest earner)...? Ne znam da li ti je Iniesta potreban, mislim ima 32 godine i bas mu fizicki atributi ocajno izgledaju. Ja ne bi mu produzavao ugovor. Dovedi sebi nekog playmakera za te pare.... 100.000x4x12 = 6.000.000 4- sedmice u mjesecu 12- mjeseci u godini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 hvala ti još jednom,i ovog puta ću te poslušati i neću dovesti Iniestu... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 hvala ti još jednom,i ovog puta ću te poslušati i neću dovesti Iniestu... :: Pametno.... samo bi ti pare uzeo E da... jesam bio prosli put upravu ? Evo jos jedan savjet.... da li ga dovodis na free ? tj. approach to sign ? Ako da, onda ce ti doci na kraju sezone. Kad mu istekne ugovor sa barcom koliko vidim, onda ga mozes dovesti, tj. trazice manju platu... oko 50ak hiljada... ako bude trazio vecu... postepeno mu smanjuj platu a povecavaj app. bonus ( bonus po odigranoj utakmici). Ja sam doveo nekog igraca za zamjenu, trazio platu 30k sedmicno, ja sam mu dao 4k i 30k po utakmici... prosla je polu sezona, nije utakmice odigrao... a dobra je zamjena... predlazem i tebi nesto tako slicno ako nece igrati u prvom timu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 povecaj agent fee , dodaj relegation release clause , povecaj goal bonus , dodaj team of the year , a placu mu smanji i prihvatit ce . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 sve sam to ja već uradio.na startu je tražio 240.000 i uspeo sam da smanjim na 180.000.ali je i to mnogo za ovakvog Iniestu,da je bar dve-tri godine mlađi dao bih mu bez razmišljanja 180.000 nedeljno... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 U velikoj sam dilemi,tj.slatkoj muci. Koga od ovih 4 igraca da pazarim,i ako propadne prva zelja koga drugog. Alexis Sanchez :cast: Chinedu Obasi Willian Gervinho Prva dvojica igraju kod mene(u Partizanu) u buducnosti za Chelsea,3 igrac mi se svidja jer je najbrzi ali nema jos puno mesta za napredak po skautu,a 4 znate svi koje Gervinho,i Chelsea se za njega interesuje. Dakle trebaju mi igraci ovakvih profila za Palermo.kraj prve sezone. Po levoj strani imam Hlouseka i Douglas Costu,sredina Pastore(a ko bi drugi ) i stize mu zamena Afellay za dz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 U velikoj sam dilemi,tj.slatkoj muci. Koga od ovih 4 igraca da pazarim,i ako propadne prva zelja koga drugog. Alexis Sanchez :cast: Chinedu Obasi Willian Gervinho Prva dvojica igraju kod mene(u Partizanu) u buducnosti za Chelsea,3 igrac mi se svidja jer je najbrzi ali nema jos puno mesta za napredak po skautu,a 4 znate svi koje Gervinho,i Chelsea se za njega interesuje. Dakle trebaju mi igraci ovakvih profila za Palermo.kraj prve sezone. Po levoj strani imam Hlouseka i Douglas Costu,sredina Pastore(a ko bi drugi ) i stize mu zamena Afellay za dz. Williana nemoj nikako,jeste dobar igrač ali je baš često povređen... :: http://i1100.photobucket.com/albums/g418/marko6644/WillianHistory_Injuries.png Pametno.... samo bi ti pare uzeo E da... jesam bio prosli put upravu ? Evo jos jedan savjet.... da li ga dovodis na free ? tj. approach to sign ? Ako da, onda ce ti doci na kraju sezone. Kad mu istekne ugovor sa barcom koliko vidim, onda ga mozes dovesti, tj. trazice manju platu... oko 50ak hiljada... ako bude trazio vecu... postepeno mu smanjuj platu a povecavaj app. bonus ( bonus po odigranoj utakmici). Ja sam doveo nekog igraca za zamjenu, trazio platu 30k sedmicno, ja sam mu dao 4k i 30k po utakmici... prosla je polu sezona, nije utakmice odigrao... a dobra je zamjena... predlazem i tebi nesto tako slicno ako nece igrati u prvom timu tek sam sad primetio tvoj post... :pras: hteo sam odmah da ga dovedem,Barca tražila za njega 800k.ali sam odustao imam već Patorea,Nejmara i Đovinka a i Ljajić može da pređe na levu stranu ako baš zatreba.tako da bi Iniesta pravio sam višak a imao bi najveću platu u klubu... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Hvala na informaciji,kupio sam prvog na listi zelja. Alexis Sanchez :cast: :cast: :cast: za 18,75m. :aaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Hvala na informaciji,kupio sam prvog na listi zelja. Alexis Sanchez :cast: :cast: :cast: za 18,75m. :aaa nema na čemu,kupio si po meni i najboljeg... :: Pastore i u 33. bude najbolji ne-regen playmaker na igrici... Ja mislim da ti je to dovoljno potpuno si upravu,evo kako je debitovao. http://i1100.photobucket.com/albums/g418/marko6644/JuventusvHelsingborgPostMatch.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 isplati li se kupiti Zvonimira Vukića iz Srbije u NK Junak...10k€ misečno AMC...33.g.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrax Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Solidan je Labyad, ali mislim da ne moze da dostigne Pastoreov nivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 ne isplati se dovoditi Vukica koji je na zalazu karijere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 isplati li se kupiti Zvonimira Vukića iz Srbije u NK Junak...10k€ misečno AMC...33.g.. Isplati se. Na tom nivou može odlično da ti odigra sezonu + kasnije da ga koristiš u prave svrhe a to je da bude tutor nekom mlađem igraču a kasnije da ti postane i coach. Ne znam, svako ima svoj ukus ali ja nekako volim da mi stariji igrači vode glavnu reč i zato više dovodim iskusnije igrače nego mlađe. Šta znam, ako ti je budžet za plate dobar kao i ukupne finansije dovedi ga. Nemaš šta da izgubiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 sad sam ga doveo i još jednog argentinca na free...nijedan igrač mi nema preko 10k€ mjesečno plaću...a dokazao se...nije loš za playmakera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Da prodam Barabana iz Cibalie za 2.4M eura na početku 4. sezone? U napadu imam još Rodića, Bjelanovića, Livaju i Gudjohnsena a i doći će vrlo vjerojatno Bodul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 ja ga ne bi prodao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts