0geE Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Hvala vama na igračima ali me zanima da li da prodam Addya za 4.4m? Da li su pomenuti igrači koje ste vi gore napisali bolji? Addy ima 22god igra mi dobro nije to tek tako prodati i dovesti nekog sa više godina. Možda bi mogao uzeti više novca, on mi je ionako u drugom planu jer startuju Kara - Vilotić tako da mi nije hitno prodati ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Pa nemoj,ako ne prima veliku platu,i ako je zadovoljan u klubu.ja prodajem samo kad mi se igrac popne na glavu... Jos jedan razlog vise da ga ne prodajes,ako pruza dobre partije. :dada Meni je Kleo trenutno u maloj krizi,ali ga nikad necu prodati. Hteo sam Petrovica da prodam,ali kad sam video da ga hoce Bayern,odustao sam,jer igram bas protiv njih u osmini finala ls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Pa da u tome je štos, ja sam pristalica što duže očuvanja tima. Ipak želim da čujem vaše mišljenje da li Adijev odlazak može nadomestiti neki naš igrač koji je takođe mlad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Ako uspeš da dovedeš nekog od ovih što su ti predloženi mislim da će uspeti tipa: Rajković, Pejčinović, Vuković, Vitas, Crnoglava, Ćosić... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Milan Milanović je čini mi se Adijevo godište a definitivno može nadomestiti njegov odlazak. Opet, zavisi kakav profil igrača tražiš. Ako tražiš brzog štopera ostavi Adija. Ako pak želiš igrača koji će odneti pobedu u svakom vazdušnom duelu dovedi Milanovića. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Tu sam te čekao. Dao si mi dobar odgovor Vraže. :=) Imam Vilotića i Karu, dosta visoki, jaki dobri u skok igri, vjerovatno ću ostaviti Adija kako bi imao igrača na mestu štopera sa brzinom. Četvrti štoper mi je Jovan Krneta koji igra odlično kada dobije priliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 šta mislite o ove igraču, isplati li ga se dovest za 400k? http://imageshack.us/photo/my-images/862/beznaslovakb.jpg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Nisi rekao ni koji klub vodis, ni koliko novca imas na raspolaganju. I iduci put kad budes postavljao slike postavljaj u IMG mod. [img=link slike] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Hajduk vodi. Igrač nije loš,mada ima isuviše slabe mentalne ocene. Šta ti skauti kažu,koliko zvezdica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Ima odličnu tehniku i vrlo je brz, mogao bi njega dovesti, samo ako imaš dovoljno para. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Solidan, ak nebreš najti boljega onda ga kupi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Loš,ja ga nebi doveo :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBorN Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 solidan za hajduka moze ti ako nista zamjena bit brz :aaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 nemoj ga dovoditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Ni slucajno,dzabe tehnika,kad je glup ko qrac(vrlo sam alergican na slabe mentalne ocene)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 jel se isplati dovodit garu dembelea u gaz metan,čini mi se dobar igrač Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Dovedi dobar je. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 dovedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Trebao bih nekoliko misljenja oko izbora igraca za par pozicija. Za AML sam razmisljao koga bih mogao dovesti pa su u uzi izbor usli Schurlle, Neymar, Lucas (onaj mali iz Sao Paula) i Jorgensen. Hazarda bi doveo, ali je zbog 100k eura godisnje odbio mene i odabrao HSV :pras: Od igraca koji su bili u izboru za AMR ostali su samo Belhanda i Gervinho. Za ST takodjer trebam jednog odlicnog napadaca. U uzem izboru su mi Araujo, Yaya Sanogo, Lewandowski, Lucas Gaucho. Novac nije problem, mogu dati i po 20 milijuna eura na rate za igrace na ove 3 pozicije. I jos se dvoumim da li da prodam Canalesa, jer ne znam kako se on razvije, a vec su mi krenuli nuditi 13-14 milijuna eura za njega. Za 20ak milijuna eura bi mi Ganso dosao, ali ako je Canales jednako dobar kao i Ganso, nebih ga jos uvijek prodavao. I da, zaboravih rec da su oba krila inside forward (mentality skroz attack) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Cek jel ti igras sa Lilom? Kako bi onda doveo Hazarda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Sa Feyenoordom igram, zaboravih to napisat i na pocetku trece sezone sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Za AML: Hazard, Neymar, Lucas svi su odlični sad pogledaj šta ti najviše odgovara. AMR: Gervinho je odličan sad jedino da mu dovedeš neku zamenu ali i ne moraš. STC: Po meni Sanogo ipak malo kvalitetniji. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 AML nikako Lucas,on je čisti play. Uzmi Mounier iz francuske lige,ili Hlouseka,ili Komana. AMR- Gervinho ti je skup,uzmi Obertana,nećeš pogriješit. Za ST kojeg god da uzmes neces pogrijesit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 igram sa arsenalom , pocetak trece sezone . bi li doveo marka marina ili nekog drugog (AML) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Prvo probaj Hazarda, uvjerljivo najbolji AML Hvala Sale i Dino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts