Flekica™ Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 I ja sam ga mislio prodati posto nije nesto :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 probaj ga za vise prodati , ne znam hoce li htjeti preci jer je tek preso u arsenal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Probacu,ali i ja mislim da nece htjeti preci. Ali i nije nesto probacu da ga prodam,pa da kupim nekog boljeg :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBorN Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 caio iz botafoga :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Prodati Aggera za 15 miliona? Doveo sam Showcrossa i Phil Jones-a!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Prodaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Koja si sezona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Koja si sezona? Tek Poceo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Po meni onda ne još su mlada ova 2 tek od naredne sezone ga pokušaj prodati po meni. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Po meni onda ne još su mlada ova 2 tek od naredne sezone ga pokušaj prodati po meni. :: Polusezona je, a nije se uklopio dobro. Bio mi je prvi izbor uz Skrtela, ali je uzasno odigrao protiv Mancestera, i jos 2-3 tekme...i prodao sam ga. Smatram da je 15miliona dovoljno. Imam Jones-a, Skrtela, Carraghera, Willsona, Shawcross-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Ljudi prva sezona sa Palermom,da li da prodam Mauricio Pinilla? Posto imam 3 napadaca,sto mi je dovoljno,i da li znate koliko bi mogao da izvucem od njega.kosta 2,2m,i ima 26 god. Necu moci odmah da ga prodam,ali na polusezoni se nadam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Prodaj ga imaš Abela Hernandeza mačku :cast: a koliko možeš izvući to ne znam probaj što više jedino nemoj da ti sedi na klupi celu polusezonu jer onda ništa nećeš moći da izvučeš. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Jel se isplati dovodit dignea i ubacit ga odma u momcad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 dovedi ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 da li da dovedem Dzagoeva u Partizan? 2012g sam, njemu istice ugovor, trazi 29.5k/w, ja mogu da mu ponudim 24.5k/w...jel mnogo to para? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 da li da dovedem Dzagoeva u Partizan? 2012g sam, njemu istice ugovor, trazi 29.5k/w, ja mogu da mu ponudim 24.5k/w...jel mnogo to para? Ja bih ga doveo mada ne znam kakva ti je ekipa,finansije i dal ti je potreban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 ekipa, onako dosta jaka za tog ofanzivnog veznog mi igra jedan regen, nije nesto...evo ti SS ekipe...inace dovedoh ga...nisam dao dinara za njega, uvek ga mogu prodati...a inace pare nisu problem, para ima inace u spicu imam 2 stranca(Bakambu, Araujo) koji na kraju godine dobijaju nase drzavljanstvo, tako da mi se otvaraju 2 mesta za strance...valjda ce biti i nekih nasih regena... http://i306.photobucket.com/albums/nn242/belphitj/AlanDzagoevProfile_Attributes.png ovo mi je taj regen: width=450 height=337http://i306.photobucket.com/albums/nn242/belphitj/WilliamProfile_Attributes.png[/img] a ovo je ekipa: width=450 height=337http://i306.photobucket.com/albums/nn242/belphitj/FKPartizanBeogradPartizan_Tactics-2.png[/img] 01.01 mi dolaze Vulicevic i Lekovic.... mislim da je solidna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 U strašnoj sam dilemi. Na polusezoni sam doveo Wahbija Khazrija (SS dole) za nekih 3.5 miliona. Odradio je sjajan posao. Igrao je po levom krilu i u 17 utakmica dao čak 11 golova :cast: Uz to je jako mlad i sigurno će se još dosta razviti. Problem je što je na kraju sezone Dinamo iz Kijeva ponudio 7.5 miliona Nemam pojma šta da radim pa sam se obratio vama - umnim glavama Ako ga prodam biću u plusu od nekih 4 miliona, ali ako ga ne prodam ostaće mi jedan odličan igrač. http://www.dodaj.rs/f/3G/O7/6hJfqZY/wahbi-khazri-profile-att.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Ne prodaji ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Ocene mu i nisu nešto posebno ali učinak je sjajan :cast: kako ti je odigrao u Europi i kakvo ti je finansisko stanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Stigao je na proleće tako da nije ima vremena da se dokaže u Ligi Šampiona. Izborio sam ja osminu finala, ali me tu dočekao Porto tako da je u LŠ odigrao svega dve utakmice u kojima kao i ostatak tima nije briljirao. A evo SS finansija za koje mogu reći da sam jako zadovoljan s obzirom na to da sam u proslom prelaznom roku doveo njega, Medojevića i još dva skupa igrača: http://www.dodaj.rs/f/42/I6/23HX3zKi/fc-red-star-belgrade-boa.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Ja iskreno ne znam možda da ga ipak ostaviš još bar polu sezonu pa onda vidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 I ja sam tako nešto kontao. Ako ponovi ovako dobru igru neću imati srca da ga prodam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Prodati Ninkova a dovesti Marka Petkovića? Prodati Kaluđerovića, a koga dovesti? Inače kraj druge sezone, vrlo uspješne za Zvezdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Ja ne bih prodavao ni jednog ni drugog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts