visoki Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Za mene Onda kupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 KJaera gledaj. koga si doveo na bekove? livi bek mi je emannuelson(free),a desno su mi dede ili pekarik(većinon) Mislim da ga kupuje. :: tako je,kupujen ga pa gledan da ili ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Mislim da mozes naci boljeg od Pekarika,a Emanuelson ti je vise krilo nego bek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 livi bek mi je emannuelson(free),a desno su mi dede ili pekarik(većinon) tako je,kupujen ga pa gledan da ili ne Hmmmm mislim da moras malo da poboljsas bekovske pozicije. Michal Kadlec ili Ansaldi ljevo...desno Cassani, Zaccado, Diego Renan, Aurier... i :uzivanje...Hajd osvoji Bundesligu ovaj put nemoj da omanes VAMOSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Pekarika ne diraj, osvojio sam Ligu Prvaka s njim u postavi i bio je jedan od boljih igrača. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Hmmmm mislim da moras malo da poboljsas bekovske pozicije. Michal Kadlec ili Ansaldi ljevo...desno Cassani, Zaccado, Diego Renan, Aurier... i :uzivanje...Hajd osvoji Bundesligu ovaj put nemoj da omanes VAMOSS sve su oči uperene u mene za osvajanje,4 kola 2.sezone,3pob,1 remi,gl 10-0,remi samo s aktualnim prvakom wolsfsburgon :pras: dovodin i affelaja,morat će mi zaminit kagawu u famoznoj ghost taktici :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 I jednog dobrog zadnjeg veznog tipa M'Villa, Vidal, Moussa Sissoko ako već nisi doveo nekog Emanuelsona gurni na krilo ako igraš 4-4-2 i dovedi 2 dobra beka imaš sasvim dovoljno para i nemoj prodati Humelsa nikako dovedi nekog kao becaup ako ti ostane para... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Zadnji vezni mu ne treba, ima Bendera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 de okaci taj sejv,neda mi se pocinjat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Kako ti igra Barrios? Dok sam ganjao sa Borusijom kod mene je bio !!!!! P.S. Zaboravo sam ti ljevo predloziti Martina Olssona iz Blekburna, e to je zvjer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 http://postimage.org/image/1y2vovuys/full/ evo moje taktike da se sve vidi,zadnjeg veznog mi igraju kehl i bender koji su više nego dobri tako da mi tu netriba niko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 koga bi prodao almuniu ili fabianskog , za fabianskog mi nude 3,8 miliuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Mislim da je Almunia puno bolji golman od Fabianskog a ta cijena je dobra :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Visoki po meni nijedan od njih dvojice nije dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Ako mislis osvojit ligu i nesto napraviti u lp,dovedi adlera,neuera,akinfeeva,asenja,romera ili nekog drugog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBorN Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 mislim da je doveo akinfeeva :: , ali od tih ja bih dao fabianskog na posudbu , a drzi almuniu ako ti pare ne trebaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Koga kupit u Az da je pojacanje odma,a koga prodat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Pa daj SS postojeceg kadra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 http://i.imgur.com/MIs0S.png width=450 height=253http://i.imgur.com/yRqaG.png[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Izgubljen sam ovako na ovim slikama jednostavno neznam kako ti tko igra . Ali vidim na slikama da ti je momcad jako mlada i mozda ti to predstavlja problem . Nekakvo neiskustvo pa se probaj pojacati s par starijih igraca . Sto se tice prodaje jednostavno prodaj onoga za koga mislis da je nepotreban i da ne igra :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Trese mi se klupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Rasmusa Elma drzis na klupi zato ti se i trese klupa Kupi 2-3 igraca od 27 godina i rezultati ce ti biti bolji :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Prvo otidji na match preparation, pa pogledaj kakva taktika najbolje odgovara tvom timu. Pogledaj i moral, ako je nizak pohvali par igraca. Pokusaj dovesti Anelea na mjesto stopera, mada on pokriva sve pozicije u odbrani. Verkhovtsov je isto dobar za DC ili DMC. Pavel Niakhaichyuk ML, odlican je. Granqvuist istmo moze DC. Tinashe Nengomasha je odlican defanzivni vezni... Vaclav Kadlec za napad(bez obzira na njegove godien sa njim ne mozes da promasis). Sebastian Blanco desno krilo(mada je on mozda malo skup)...Verratti ::, Jelle Vossen iz Genka...imas dosta dobrih igraca po Belgiji razgledaj i pronaci ces dosta dobrih pojacanja. Nadam se da sam pomogao!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Rasmusa Elma drzis na klupi zato ti se i trese klupa Kupi 2-3 igraca od 27 godina i rezultati ce ti biti bolji :: rasmus elm igra vec 10 utakmica sa prosjekom 6.60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Pa promeni mu poziciju pohvali ga :dada Meni je on igrao u Liverpulu bio je najbolji igrac sredine terena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts