Paul Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 5 sezona, 137 sejvovanja. Ja u ovom sejvu koji sad igram, pocela mi 6. sezona, nemam ni 40 sejvovanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 5 sezona, 137 sejvovanja. Ja u ovom sejvu koji sad igram, pocela mi 6. sezona, nemam ni 40 sejvovanja. Uključen mu je verovatno auto sejv + ono što on sejvuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted May 13, 2011 Author Share Posted May 13, 2011 Pa jbt sejva svakih 10 dana. Tolko ja nemam u karijeri sa Osjekom, a 2018 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Momci auto sejv mi ukljucen... Slab mi je komp a ukljucio sam 20000 igraca,znaci na najvece.. Sporo mi radi komp pa i ja sam upamcujem... Nakon svake 2,3 upamtim... U zabacenom sam kraju pa cesto nema struje... A izbog sigurnosti upamtim po 2 za svaki slucaj Sto je sigurno sigurno je A sto vam to smeta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Jel mora svaki post da ti izgleda ko da pises pesmicu 2. Pravopis: Trudite se da pišete u skladu sa gramatičkim i pravopisnim pravilima svog jezika. Izbegavanje interpunkcije ili pisanje dvanaest tačkica na kraju rečenice nije pitanje vašeg stila pisanja, nego pismenosti, trudite se da u što manjem broju koristite smajlije. Uostalom, ne komunicirate sami sa sobom, nego sa drugim članovima foruma te se pretpostavlja da želite da drugi razumeju šta pišete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 samo cu reci jedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Brate nije ti ovo FB cet pa da stavljas toliko tacke :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Ma navik'o sam :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 pa sta , ja spasim nakon svake utakmice . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Jel mora svaki post da ti izgleda ko da pises pesmicu 2. Pravopis: Trudite se da pišete u skladu sa gramatičkim i pravopisnim pravilima svog jezika. Izbegavanje interpunkcije ili pisanje dvanaest tačkica na kraju rečenice nije pitanje vašeg stila pisanja, nego pismenosti, trudite se da u što manjem broju koristite smajlije. Uostalom, ne komunicirate sami sa sobom, nego sa drugim članovima foruma te se pretpostavlja da želite da drugi razumeju šta pišete. Jel ovo znaci da je prekrsio pravila? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 To su preporuke ponasanja. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Jel ovo znaci da je prekrsio pravila? Jesi se ponadao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Ne vredi, nema rupe u zakonu, a ponadao sam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Da stvarno nemoj te ga napadati bez veze. Mislim na ovo oko sejvovanja. Nema svako mašinu od računara. :: I meni nije bog zna šta komp samo na ovom sejvu što igram sa Partizanom sejvujem što je manje moguće (imam malo preko 60 sejvova pred kraj treće sezone). Takođe verujem da bi i on kao i ja dao bilo koji skrin samo mrzim kada neko napada bez dokaza, gejm status i može i ne može da bude dokaz. Što se mene lično tiče dajem koji god hoćete skrin a ko posle tih skrinova misli i dalje da je nešto napravljeno na ne fer način nije me briga jer taj neko može da misli šta god hoće kad ja znam da nisam varao ni na kakav način. Jbg. još jednom ću ponoviti nema svako mašinu od računara. :dada OT: Malo, malo više skrenušmo sa teme. Jel ko dovodio Čidi Odiaha i kakav je on igrač? Ako ne ima li neko preporuku za nekog drugog desnog beka (može stranac). Znam da se ovo drugo pitanje pita u drugoj temi ali da ne postujem u dve različite teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Ja sam ga imao na sejvu sa CSK i dobar je :: pogledaj Shitova iz Batea... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Slab mi je komp a ukljucio sam 20000 igraca,znaci na najvece.. Samo da kažem da je preporučeno do 75000 igrača, tako da je ovo tvoje jako malo. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Samo da kažem da je preporučeno do 75000 igrača, tako da je ovo tvoje jako malo. :: Nisi ga razumeo. Verovatno mu i izbaci ono što i meni. Može da učita i 150000 hiljada igrača ali čim učita 20000 pocrveni mu i kaže da je to maksimalno preporučeno. Ako učitaš recimo 21000 pita je si li siguran da hoćeš da počneš zbog toga što prelazi maksimalno preporučen broj učitanih igrača. Tako je kod mene. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 5 sezona, 137 sejvovanja. Ja u ovom sejvu koji sad igram, pocela mi 6. sezona, nemam ni 40 sejvovanja. Jeste previše al' možda voli da sejvuje. :: Ja imam baš loš računar i sejv na kojem sam igrao Pentagon u 4. sezoni sa bazom od 55 000 igrača, imao sam 60 sejvova. A što se tiče desnog beka Slobo pogledaj igrača Luis Felipe na početku je u Palmeirasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Nisi ga razumeo. Verovatno mu i izbaci ono što i meni. Može da učita i 150000 hiljada igrača ali čim učita 20000 pocrveni mu i kaže da je to maksimalno preporučeno. Ako učitaš recimo 21000 pita je si li siguran da hoćeš da počneš zbog toga što prelazi maksimalno preporučen broj učitanih igrača. Tako je kod mene. :: Ja sam napiso da je 75000 preporučeno, a ti da je 20000. Možda gledao po performansama računala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Slab mi komp ne moze vise to je Slobo,moj si covek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 AZ mi nudi 3 miliona u kesu. Sta da cinim? [hs width=400 height=300]http://www.dodaj.rs/f/j/f3/2uIqzezt/ivan-fatic-profile-attri.png[/hs] Zamenu za sada nemam, ali naslo bi se nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Prvo mi reci jel stvarno tak dobar? Sad sam ga doveo i bojim se da nisam pogriješio. A prodaj ga ako imaš zamjenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Mislim da nisi pogresio :: Igrao mi je citavu prslu sezonu i postao skoro nezamenjiv jer sam ga rotirao i po boku i na stoperu i igrao je sasvim solidno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thierry Henry 14 Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Prodati Adija za 8 M u Fejnord?Igram drugu sezonu i ako ga prodam,ko da mu bude zamjena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Prodaj ga. Zamena Verkhovtsov,M.Dudic,Zarko Markovic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts