adi13 Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Kadlec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weah Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Doveden Kadlec .Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 PRODATI tHIAGA sILVU U bARCELONU U 3. SEZONI ZA 33m?? [mod]Molio bih te da pises normalno,pisanje VERZALOM smatra se deranjem . [/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Ne ! Jedini igrac koji vrijedi u obrani Milana :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Ja mislim da su to lepe pare a već si 3 sezona tako da možeš dovesti slične igrače za manje pare tipa Searcros, Phil Jones, Subotić, Humels, Kjear :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Ja ga ne bih prodao. Ali ukoliko ipak odlucis da ga prodas obavezno kupi Shawcrossa iz Stouka ili Jagielku iz Evertona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 13, 2011 Author Share Posted April 13, 2011 Ne, imaš njega koji je već adaptiran i sve i kupit ćeš igrača upitne kvalitete(pod upitne mislim na to oće li se priviknut na talijanski način nogometa) za 20-ak miljuna. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Valencia ponudila 20 mil za criscita 28 godina??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Ja ga licno ne bih prodao jer Juventus ionako vapi za mladjim igracima kakav je on... Ali ipak, ukoliko ti je potreban novac od transfera i ukoliko imas adekvatnu zamenu za njega onda ga prodaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Nemoj :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Prodaj, ima 28 godina te ćeš teško dobiti bolju ponudu za njega u sljedećim godinama. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Da prodam Evandra na polusezoni za 2.8M Rosenborgu. Licno mislim da ne bih trebao, ali opet.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Nemoj, jedino ako nadjes neku adekvatnu zamenu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 jel probao neko Gaitana iz Benfike...cini mi se kao ubica u najavi...mogu da ga dovedem za nekih 9-10m u Arsenal, pa me interesuje da li se isplati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Nisam siguran da bi se snasao u Arsenalu Al' nije los, sve zavisi koga imas na njegovoj poziciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 uzeh Hazarda...Nasri mi sedi na klupi, posto desno dajem sansu Wilshere-u...obozavam tog igraca, a ima u 9 tekmi, 8 asistencija...mislio sam Gaitana da uzmem za sledecu sezonu kao backup Hazardu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Lukaku ili Yaya Sanogo? Početak druge sezone. Tražim si trećeg napadača za Napoli a nemogu se odlučit između njih dvojice. Mislio sam Babacara ali neće da dođe :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Probaj Kadleca, mislim da je bolji od Lukakua za Napoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Kadleca sam uzeo kao backup za lijevo krilo no, može ipak i on poslužit ukoliko ostanem bez Lavezzija i Cavanija jer igram s 1 napadačem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Neee, nikako nedaj ni Levazzija ni Kavanija i moj predlog ti je da igras sa 2 napadaca. Jer se obojica slazu meni su oni za 2 sezone dali 120 golova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Po meni Lukaku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Neee, nikako nedaj ni Levazzija ni Kavanija i moj predlog ti je da igras sa 2 napadaca. Jer se obojica slazu meni su oni za 2 sezone dali 120 golova. Nema tih para za koje bi njih dvojicu dao, a i igraju obojica samo je Cavani na AMR kao inside forward bio do sad, ali će u drugoj sezoni bit kao drugi napadač jer vidim da su mi u obrani i trojica dosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Cavai neka ti igra kao pocher a Levazzi kao advance attack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Cavai neka ti igra kao pocher a Levazzi kao advance attack Vidit ću to još, sve ovisi o taktici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 35 milijuna eura za Hamšika, početak druge sezone? Osobno ga nebih prodavao, ali je nezadovoljan i hoće u jači klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts