Sale92 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Ja Lazovica ne bi dao nema sile :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Da prodam Marka Jovanovica Laciju za 2,8miliona 1 sam polu-sezona imam Krstajica,Rhodolfa,Stefana Savica treba mi dobra ekipa jer zelim da skoro pokorim europu pa ne znam da li je potreban nije mi frka za pare igram sa Okserom 1/16 finala lige europe ali problem je sto mi se cini kao dobra ponuda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Prodaj. Ako je upitanju polusezona prve sezone na kraju iste moći ćeš da dovedeš pejčinovića. Takođe, za 3 miliona možeš da dovedeš i Ćosića iz CSKA, ako on želi da dođe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Upravo to mi je i u planu prihvatio sam ih ali ipak nista od toga imaju popunjen font igraca van EU ali videcu da ga prodam nekom jos u svakom slucaju hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 http://www.dodaj.rs/t/3O/iM/TsPhBI2/untitled.jpg Treba mi brzo odgovor. Dal da ga kupim, cena je 4M€? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Po meni svakako da ali sad ako nemas para a trebaju ti kvalitetnija pojacanja koji ce igrati glavnu ulogu onda nemoj. Al ce biti dobar igrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Pa nije baš da nemam, al sam škrt na parama (to samo u FM-u, u real life se rasipam (naravno, kada imam )). GLedam da za što manje para dovodim dobra pojačanja, a ovaj mi baš upao u oko. Sada gasim fm, pa ću se vratiti kasnije. Do tada ću da razmislim šta mi je činiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Pa ako imas ja bih ga doveo mogao bi ti u skorije vreme biti jedan od glavnih uzdanica :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popaj Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 dovedi ga :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 http://www.dodaj.rs/t/3O/iM/TsPhBI2/untitled.jpg Treba mi brzo odgovor. Dal da ga kupim, cena je 4M€? Kako lici na Borisa Tadica Dovedi ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Dovedi ga, ali čim ga dovedeš nabi mu aerobic treninge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Ništa od njega. Agent je zacepio platu od pola miliona, ja toliko ne dam i kraj. A i nije mi žao jer meni pre svega trebaju iskusni igrači zbog evrope. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Ajde onda da se ostvari i za ovu dvojicu Pa dobro skipper.. necemo da preterujemo sad... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Imam 2 dileme da li uzeti Aleksandra Ignjovskog za 500k ili Medojevica za 2,5 mil (ne znam zasto Medojevic mi se cini pouzdanije) a 2 je James Rodrquez iz Porta za nekih 8mil ili Lucas iz Sao Poula za nekih 7,5 (obojicu olaniram da koristim na aml mozda amr jer neko probao Lucasa tu?) Igram sa Partizanom 2 sezona trebaju mi za dobre rezultate u Europi... :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Medojevic i Rodrigez....Rodrigez je zver...ne razmisljaj, samo kupuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Da dovedem ovog igrača, za lijevi bek, trenutno imam ovoga i ovoga na toj poziciji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Ne, nek ti igra Emeghara ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Mislim da ti je on nepotreban imas dobre igrace na toj poziciji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Sasvim nepotreban,imas dva solidna igraca za tu poziciju a uz to ovaj ima vec 31 godinu i trazit ce sigurno veliku placu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 Pata za 46 mil € u Pescaru? 2018/2019 sezona. Pristao je biti backup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Po meni da ne znam kakav ti je sad spic i kakve su ti finansije ali ako ti je potreban i imas dovoljno kesa da :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Yes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Dovedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Imam 2 dileme da li uzeti Aleksandra Ignjovskog za 500k ili Medojevica za 2,5 mil (ne znam zasto Medojevic mi se cini pouzdanije) a 2 je James Rodrquez iz Porta za nekih 8mil ili Lucas iz Sao Poula za nekih 7,5 (obojicu olaniram da koristim na aml mozda amr jer neko probao Lucasa tu?) Igram sa Partizanom 2 sezona trebaju mi za dobre rezultate u Europi... :pras: koja ti je sezona ? pogledaj blanca , carruscu i datola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 ajde mi recite jel imao neko neka iskustva sa ovim klincem...trazim zamenu za Hamsika koji ubija...a ovaj klinja oce da predje kod mene + ne kosta nista...da li da ga dovedem? http://img6.imageshack.us/img6/611/thiagoprofileattributes.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts