Marco Reus Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Jes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Uzmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Definitivno DA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 dobio sam ga za 20 mil!! 5 sad 15 u sljed. 2 god! weee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 dobro je isplatice se veruj mi :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 vidjet cemo a dobit ce dosta prilika!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 A kod tebe bi se razvio još bolje. :: sad zavisi sa kojim timom igras... ukoliko igras PL i ne dajes mu sansu onda ce biti problema...ja sam ga redovno dovodio na pocetku i pogrjesim posto slabo igra, te ga usled toga ne stavljam u prvu postavu, onda je on nezadovoljan i tras propade... vrlo slabo mi igra ima ocjene 6.59 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ljudi igram sa partizanom 3. sezonu i imam priliku da za free dovedem neke JACE igrace za nasu ligu... U pitanju su Julio Baptista, Mohamed Zidan i Princ Tagoe. Sta da radim? U ligi nemam mesta za toliko stranaca, a u evropi bi mogli biti velika pomoc. Ponavljam za dzabe dolaze... DA ili NE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Neznam za Tagoea, al ova dvojica su prestara za moj ukus, a možeš proć jeftinije tako da dovedeš mlađeg igrača koji traži manju plaću i kojeg možeš preprodat. :: Ja sam tak dovodio igrače na free samo zato šta ih volim i nemam baš neka iskustva, od Babela, Pranjića, Petrića i Olića samo se Olić iskazo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 A jonathan pitroipa? na njega zaboravih... malo mladje levo krilo.. hvala WEEEER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Chinedu Obasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Dobar je Pitroipa a za ove ne znam pogledaj kako su igrali predhodnih sezona :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Neznam za Tagoea, al ova dvojica su prestara za moj ukus, a možeš proć jeftinije tako da dovedeš mlađeg igrača koji traži manju plaću i kojeg možeš preprodat. :: dex buraz imam tonu klinaca iz j.amerike koji treba da dobiju drzavljanstvo sledece sezone... u ligi sam standardan, ali treba mi pomoc oko evrope. a i iskusni baptista i ostali bi mogli da pomognu mladjim igracima... moje misljenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Igram sa Manšester Junajtedom, šta da radim sa napadom? Berbatov,Rooney,Chicharito Milan nudi 22m za Berbatova koji i ne igra nešto, dok mi je Rooney povriježen. Da li da prodam Berbatova i da dovedem nekog mlađeg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Prodaj Berbatova, lepe pare ti nude, dovedi nekog dobrog napadaca za te pare, pogledaj malo Lukakua, Paloshi-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Slobodno. Imaš fin izbor - od igrača koji mogu odmah u prvi tim (Sergio Agüero, Edin Dzeko, Robin van Persie, Hulk, Giampaolo Pazzini, Edinson Cavani...), pa sve do mladih nada (Yaya Sanogo, Khouma Babacar ( za njega jedan poseban :cast:), Lukaku, Martín Galván...) Svakako možeš naći adekvatnu zamenu... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Prodaj ga slobodno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Slobodno. Imaš fin izbor - od igrača koji mogu odmah u prvi tim (Sergio Agüero, Edin Dzeko, Robin van Persie, Hulk, Giampaolo Pazzini, Edinson Cavani...), pa sve do mladih nada (Yaya Sanogo, Khouma Babacar ( za njega jedan poseban :cast:), Lukaku, Martín Galván...) Svakako možeš naći adekvatnu zamenu... :: Koji igrač od gore navedenih dolazi za 25mil, nemam više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Svi sem Aguera mislim zavisi ali moguce ih je dovesti i za Cavani-a nisam bas siguran da moze ispod 30 :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Ljudi igram sa partizanom 3. sezonu i imam priliku da za free dovedem neke JACE igrace za nasu ligu... U pitanju su Julio Baptista, Mohamed Zidan i Princ Tagoe. Sta da radim? U ligi nemam mesta za toliko stranaca, a u evropi bi mogli biti velika pomoc. Ponavljam za dzabe dolaze... DA ili NE? I na kraju Partizan stvarno dovede Princa Tagoe u reallife... Na pozakmicu... Prepisuju od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 http://img832.imageshack.us/img832/7578/profg.th.jpg http://img121.imageshack.us/img121/1915/ponbd.th.jpg Ne znam šta da radim, nisam siguran da je ovo maksimum koji mogu da izvučem za Addy-ja, a pritom je još mlad i može dosta da pruži. A sa druge strane 3.8M€ (3x jača ponuda od trenutne vrednosti igrača) je prilično lepa parica. Šta da radim ? EDIT: Posle 2 dana dobio sam ponudu Spartaka M za Lazovića od 5M€. Joj bože, u kakvoj sam dilemi... Pomagajte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Za Addya su ovo odlicni novci no sve ovisi o tome kako si pokriven na toj poziciji i dali ces naci adekvatnu zamjenu za tu poziciju. Lazovica bih za te novce prodao,vidim da je vec 2014 tako da se za pola tog novca moze naci puno bolji regen od njega :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Jako sam blizu odluke da prodam Addya. Em što i ti kažeš, odlični su novci u pitanju, em imam igrača na toj poziciji koji je isto i mlad i domaći igrač (krčmarević, igrač Čukarikčog prirodna pozicija MC, al ja ga ozog ogromne konkurencije koristim na DL kao zamenu Adyju). A što se tiče Lazovića, da dovedem Mesija umesto njega neće mi odmah pručiti partija kao Laza (29 utakmica, 13 golova, 8 asistencija, prosečna ocena 7.5). Al opet, Laza vredi 1.7 miliona a ja dobio ponudu od 5... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Ljudi igram sa partizanom 3. sezonu i imam priliku da za free dovedem neke JACE igrace za nasu ligu... U pitanju su Julio Baptista, Mohamed Zidan i Princ Tagoe. Sta da radim? U ligi nemam mesta za toliko stranaca, a u evropi bi mogli biti velika pomoc. Ponavljam za dzabe dolaze... DA ili NE? I na kraju Partizan stvarno dovede Princa Tagoe u reallife... Na pozakmicu... Prepisuju od mene. Ajde onda da se ostvari i za ovu dvojicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Jako sam blizu odluke da prodam Addya. Em što i ti kažeš, odlični su novci u pitanju, em imam igrača na toj poziciji koji je isto i mlad i domaći igrač (krčmarević, igrač Čukarikčog prirodna pozicija MC, al ja ga ozog ogromne konkurencije koristim na DL kao zamenu Adyju). A što se tiče Lazovića, da dovedem Mesija umesto njega neće mi odmah pručiti partija kao Laza (29 utakmica, 13 golova, 8 asistencija, prosečna ocena 7.5). Al opet, Laza vredi 1.7 miliona a ja dobio ponudu od 5... adija sam prodao hofenhajmu u trecoj sezoni za skoro 5 miliona a lazovica na pocetku cetvrte za oko 8.5-9 msm benfici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts