Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kupiti/prodati igrača?

Lord
 Share

Recommended Posts

nemoj Lennona da prodaješ on ti je posle Balae,Modrića i van der Vaarta najbolji... :thumbup:

Ok kako ti kazes. thanks :D

EDIT: Nece niko da kupi Pavljucenka a prima masnu platu :lud: A evo pocinje za koji dan sezona facepalm

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja kazem da prodas Lennona i kupis Williana za te pare. Dalje, ostavi Pavljucenka, moze posluziti. Ako jos imas Krauca, prodaj, beskoristan je. Za Deep l. forwarda trazi Diego Tardeli ( ili tardelli nisam siguran) ili Thiago Ribeiro ( ali bolji je kao complete forward) i kostace te oni do 10m. Ne moze svako biti ni pozicija, moras da razmotris sve mogucnosti  WEEEER

Croucha sam prvog prodao,jer ne igram taj stil igre. :D Pa upravo sam gledao Tardelli-ja ali samo ako ode Pavljucenko,prodao sam Jenasa,i kada bi ovaj Rus otisao,imao bih para taman za novog napadaca... Kupio sam Vukusica pa ga poslao na pozajmicu,beka Mbengue-a iz Tuluza,i  Vaclava Kadleca(odrase me) Pa Williana ne bi hteo.ima problema sa povredama.Bolji je Alexis...iz licnog iskustva :)

Nervira me sto su Gallasa tek doveli.jedva cekam da mu istekne ugovor(2011),pa tu neko mladji da igra.Imam 5 stopera i jednog u rezervi(Woodgate).A svi su vec bili tu.

Nema Willian problema sa povredama, to ima drugi igras Shakhtara ( ne mislim da Eduarda  :odvala: ). Dagluas ( ne znam da napisem nikad Daglas na eng) Costa ima problema sa povredama. Willian ne. Sanchez jeste bolji, ali nije previse bolji, pogotovo na ovom 11.3 patchu. + Sanchez ce da te kosta 20 miliona, dok Willian duplo manje  :thumbup:

A meni bas obrnuto pisalo...tj, DOUGLAS Costa se nije povredjivao u Palermu.ali videcemo. Koliko ste za Lenona izvlacili love?

Tu je jos Bantley koji mi je dobro odigrao pripremne,ali to ne mora da znaci iako sam imao srednje jake protivnike...

Da, sad sam provjerio... Douglas Costa ima 9 injury pron. dok Willian ima random. E sad, ako ti tvoji scouti kazu da ima problema sa povredama, nemoj ga dovoditi. U svakom ostalom slucaju je bolji od Coste ( i po consistency a pogotovo po important matches).

Evo sad uso u sejv.Lenon je 6.25m.poslao sam ponudu ako hoce neko za 12m. A sada je pao izbor na Zervinja(Gervinho),kod mene ga uvek Chelsea kupi. za njega cu verovatno morati oko 15 m. da dam.on je tu negde kao Lenon ali je inteligentniji,i gledao sam ga cesto protiv mene.

Williana pazario Napoli. :lud:(vec)

Da ja vodim Dinamo,ne bi nikog iz prve postave prodao! Vec bih radio na finansijama da ih sto vise zadrzim i ugovore najvece moguce samo da ostanu. Koju god ligu da vodim ne pustam najbolje igrace.osim ako ne pocne da mi ide na zivce.