Dzoni Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 nemoj Lennona da prodaješ on ti je posle Balae,Modrića i van der Vaarta najbolji... :: Ok kako ti kazes. thanks EDIT: Nece niko da kupi Pavljucenka a prima masnu platu :lud: A evo pocinje za koji dan sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 probaj onda da ga pozajmiš nekom klubu... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Ja kazem da prodas Lennona i kupis Williana za te pare. Dalje, ostavi Pavljucenka, moze posluziti. Ako jos imas Krauca, prodaj, beskoristan je. Za Deep l. forwarda trazi Diego Tardeli ( ili tardelli nisam siguran) ili Thiago Ribeiro ( ali bolji je kao complete forward) i kostace te oni do 10m. Ne moze svako biti ni pozicija, moras da razmotris sve mogucnosti WEEEER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 ja ne bi croucha prodavao , meni je dobro igrao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Croucha sam prvog prodao,jer ne igram taj stil igre. Pa upravo sam gledao Tardelli-ja ali samo ako ode Pavljucenko,prodao sam Jenasa,i kada bi ovaj Rus otisao,imao bih para taman za novog napadaca... Kupio sam Vukusica pa ga poslao na pozajmicu,beka Mbengue-a iz Tuluza,i Vaclava Kadleca(odrase me) Pa Williana ne bi hteo.ima problema sa povredama.Bolji je Alexis...iz licnog iskustva Nervira me sto su Gallasa tek doveli.jedva cekam da mu istekne ugovor(2011),pa tu neko mladji da igra.Imam 5 stopera i jednog u rezervi(Woodgate).A svi su vec bili tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Nema Willian problema sa povredama, to ima drugi igras Shakhtara ( ne mislim da Eduarda ). Dagluas ( ne znam da napisem nikad Daglas na eng) Costa ima problema sa povredama. Willian ne. Sanchez jeste bolji, ali nije previse bolji, pogotovo na ovom 11.3 patchu. + Sanchez ce da te kosta 20 miliona, dok Willian duplo manje :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 A meni bas obrnuto pisalo...tj, DOUGLAS Costa se nije povredjivao u Palermu.ali videcemo. Koliko ste za Lenona izvlacili love? Tu je jos Bantley koji mi je dobro odigrao pripremne,ali to ne mora da znaci iako sam imao srednje jake protivnike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Douglas, douglas,douglas mora da udje u glavu :pras: Elem... Bentley ( ha ha ha ) je dobar back up. A za Lennona ne znam, koliko kosta lennon ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Da, sad sam provjerio... Douglas Costa ima 9 injury pron. dok Willian ima random. E sad, ako ti tvoji scouti kazu da ima problema sa povredama, nemoj ga dovoditi. U svakom ostalom slucaju je bolji od Coste ( i po consistency a pogotovo po important matches). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Evo sad uso u sejv.Lenon je 6.25m.poslao sam ponudu ako hoce neko za 12m. A sada je pao izbor na Zervinja(Gervinho),kod mene ga uvek Chelsea kupi. za njega cu verovatno morati oko 15 m. da dam.on je tu negde kao Lenon ali je inteligentniji,i gledao sam ga cesto protiv mene. Williana pazario Napoli. :lud:(vec) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 [hs width=300 height=300]http://i.imgur.com/0E1E7.jpg[/hs] što mislite ? došao je na polusezoni za 2 mil. + van Bommel + neki mladi antitalent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Daj SS prfila pa ti kazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Nedaj Joju za sve pare ovog svijeta. od 1.00 pogledaj gol,mislim da je to dovoljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 [hs width=300 height=300]http://i.imgur.com/2TeeT.jpg[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Prodaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 da, sigurno odlazi, u međuvremenu je došla i ponuda Cityja od 22,5 mil € Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 sorry za double post isplati li se dati 10 mil za Manscherana na kraju prve sezone imam za DM Nocerino, Busquets, Gattuso, Ambrosini al zadnja dvojica su već stara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Isplati se dovedi ga :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 A probaj i ove Miguel veloso je odlican dm ili denilson iz Arsenala, moze i Sandro iz Totenhema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 pogledaj yan m'vilu , drama je igrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Mascherano i De Rossi najbolji DM-ovi na igri. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_TOMA_C Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 jer može SS formacije i Diega de Souze...? Izbrisao sam sejv aaa napravio sam neku svoju formaciju koristeci druge i tak to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Ne. Ne ide to tako. Ide ovako: Mascherano . . . . . . . . . . . . . . . . . . De Rossi itd. Dovedi jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Tesko je bit pametan. http://i.imgur.com/Ferja.png width=450 height=253http://i.imgur.com/Q3xEq.png[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Da ja vodim Dinamo,ne bi nikog iz prve postave prodao! Vec bih radio na finansijama da ih sto vise zadrzim i ugovore najvece moguce samo da ostanu. Koju god ligu da vodim ne pustam najbolje igrace.osim ako ne pocne da mi ide na zivce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts