visoki Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Ja bih ga prodao . Cibalia je klub koji nema bas neke financije a ni Baraban ti nije najbolji igrac u napadu kojeg imas . Ponuda je stvarno odlicna mislim da je i prevelika s obzirom na igraca zato prodaj ga :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Hvala prodan je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Ljudi,ko je bolji Radoslav Petrovic ili Raul Garcia. pozicija MC .. Imam trenutno Petrovica, Garcia bi doso 2.3 miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Raća bog. Ali nije loše ni Garsiju imati u timu. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Slazem se da je odlican,ali na DM,ja ga koristim na MC,pa mu je prosjek igraca 6.93.Drugi MC je zna se Denis Garmash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 ma bolji je Raul Garcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 PEtrovic rjesen,Dinamo Moskva 3.7 miliona,Garcia doveden ali vise informacije mozete vidjeti u karijeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 funes mori za 8-9 mil € na 4 godine??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Koja sezona i koji klub i koliko imaš para? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 2.sezona,gaz metan,para iman 6mil €,al da se to utrostručit na rate :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 jel misliš dugo igrat u tom klubu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 osvojia san ligu i kup u 1.sezoni tako da mislin :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 ne vjerujem daj ss finala kupa lige game status Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 liga: http://i.imgur.com/U2NKo.jpg kup: width=450 height=237http://i.imgur.com/lwpom.jpg[/img] a game status nemogu stavit trenutno jer san na sestrinu laptopu,a slike san već postavia na jedan forum :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 dovedi ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Dovedi ga,uz dobre treninge i dobru rolu,resetace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 i ja bih ga doveo na tvom mestu... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 šta mislite da doveden hlouseka umisto ovoga koji mi trenutno igra na toj poziciji?? http://i.imgur.com/7KlaH.jpg width=450 height=237http://i.imgur.com/GzcFz.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 ako imaš novca dovedi i njega.može dosta da napreduje a već sad je bolji od ovog tvog igrača. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 dovedi ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 dovedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 nisam znao gdje da pitam pa ću ovdje. igram čelzijem i kupio sam igrača, ali kada se sve dogovorilo nije mogao doći jer nemam dovoljno novaca. pojavi mi se poruka hoću li odgodit transfer za tjedan dan jer sad nemam dovoljno novaca. ne razumijem kako nemam dovoljno novaca. Za transfer imam 26M, a transfer dođe 38M s tim da samo 8 plaćam sad a ostalih 30 na rate u 12 mjeseci. što da radim, ne žele mi izvršit transfer a novaca imam... ps: radi se o fiorentininom montolivu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 nisam znao gdje da pitam pa ću ovdje. igram čelzijem i kupio sam igrača, ali kada se sve dogovorilo nije mogao doći jer nemam dovoljno novaca. pojavi mi se poruka hoću li odgodit transfer za tjedan dan jer sad nemam dovoljno novaca. ne razumijem kako nemam dovoljno novaca. Za transfer imam 26M, a transfer dođe 38M s tim da samo 8 plaćam sad a ostalih 30 na rate u 12 mjeseci. što da radim, ne žele mi izvršit transfer a novaca imam... ps: radi se o fiorentininom montolivu Kad placas na MI, pored tih 8 miliona, placas i sve obaveze za prvu godinu. Probaj ovako, daj im 10 miliona u kesu i 28 kroz 4 godine. Na taj nacin ces da imas dovoljno. Nadam se da ti je jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Barišić ST...free.eigrač koji je igrao u Osijeku..Može li se namtnuti ispred Kresingera i Sarića,možda Bule i Abilaliaja..da ga dovedem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 dovedi ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts