Joso1000 Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Dali se isplati kupiti Phila Jonesa za preko 50 milijuna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Nikako. On je odličan, ali sigurno ne vrijedi te pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Gde bre igra sada? Zar to nije malo previše mada verovatno je već zver jer znam da si ti poprilično odmakao u svom sejvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Pa ne... ali ak imaš para preko glave, recimo 150M i ak ti baš treba onda možda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Sad je u Milanu i ima 27 g, bio je zvjer i sa 23 ali tad ga nisam trebao, a sad kakve ocjene ima rado bih ga kupio. Imam 44 milijuna TB, al mogu dat i veći dio na rate. On može još dobrih 5 godina vrhunski igrati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Nijedan igrač ne vrijedi te pare, uvijek se nađe netko jeftiniji a približno kvalitetan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Pa trenutno mi neide dobro u novoj sezoni, prošlo je 8 kola već imam 3 poraza, sva 3 nesretna i već zaostajem 5 bodova za prvim. Nevjerovatno da Tottenham nije izgubio već 32 utakmice zaredom!!! A nemaju baš nekakvu obranu........ma neznam više šta da radim, na kakve ja kretenske načine gubim tekme.......a što god im rekao na poluvremenu ne pali, apsolutno sam sve probao i ništ ne pali, kad gube onda će izgubit i nemam im šta reći. Btw ako zna netko da mi kaže, kakav igrač postane ovaj wonderkid Chicao? Ja sam ga doveo sa 18.g., 3 godine sam ga slao po posudbama i sad je prvotimac. Dali se razvije u zvijer ili prosječan igrač? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 za koju trojcu da se odlučim? Armand Traore ili Dodo? Martin Zeman ili Ismail Aissati? David N'Gog ili Alan Kardec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Auu zaista zajebano ali po meni Dodo, N Gog, Aissati (po meni ovo je najteže nećeš pogrešiti ni ako uzmeš Zemana. :: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 za koju trojcu da se odlučim? Armand Traore ili Dodo? Martin Zeman ili Ismail Aissati? David N'Gog ili Alan Kardec? Armand Traore(kod mene razbija u Juveu) Aissati- imam Zemana dobar je,ali Aissati mi je mnogo bolji i poznatiji. Za ove napadace nisam siguran,ali bih izabrao Alana Kardeca samo zato sto obozavam Brazilce a dobar je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 za koju trojcu da se odlučim? Armand Traore ili Dodo? Martin Zeman ili Ismail Aissati? David N'Gog ili Alan Kardec? 1. Dodo bez sumnje 2. Ko god je jeftiniji/trazi manju platu 3. Alan Kardec Ako ti treba lijevo krilo, dovedi Erika Lamelu, na pocetku ga mozes dovesti za 2m, na polu sezoni za 3.5. Poslje ide malo teze ako predje u neki klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 hvala obojci na savetima... :: odlučio sam da zadržim Traorea,dovedem Zemana a i Aisstija,a za napadača još uvek nisam odlučio... :: 1. Dodo bez sumnje 2. Ko god je jeftiniji/trazi manju platu 3. Alan Kardec Ako ti treba lijevo krilo, dovedi Erika Lamelu, na pocetku ga mozes dovesti za 2m, na polu sezoni za 3.5. Poslje ide malo teze ako predje u neki klub. nisam video tvoj odgovor,ne treba mi levo krilo već klasičan centarfor,nisam na početku prve već šeste sezone.... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulinho Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 @adi13 uzmi palochia ili machedu, meni su vec u prvoj odnosno drugoj postizali brda golova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Znam i ja da su i Palochi i Macheda sjajni,ali su i dosta skupi.A Kardec i N'Gog su bez kluba(početak šeste sezone)... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 A Mattia Destro?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 on ima klub,jedini koji nešto vrede a da su bez kluba su N'Gog i Kardec... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 U šestoj sezoni imaš već dobre regene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 ja sam veliki protivnik regena,njih nikada ne volim dovodim.pa i da je regen duplo bolji od stvarnog fudbalera ja bih odabrao realnog fudbalera... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 ja volim regene dovoditi jer ima nekih stvarno dobrih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 ja baš zbog toga ne volim da kupujem regene,jer ima nekih preterano dobrih koji se mogu dovesti za malo novca(uglavnom iz afrike ili južne amerike) i nekako po meni igra gubi draž kada regeni ''nadvladaju'' realne igrače... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Posle nekih 15 sezona sve sami regeni.Sećam se kad sam vodio Špance,80 posto tima mi bili regeni.Nikada se nisam mogao navići na njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Ja ih obozavam pogotovo kad dobijem talenta iz svojih pogona :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Ja do sada nikada nisam dobio odličnog igrača iz svog pogona ali sam zato dovodio regene koje inače i ja obožavam. Sećam se trojice. Na FM 10 ThankGod Ademola ( kakvo ime) i neki Daniel a na FM 11 neki Hrvat platio ga čak 11M, mislim da je se zvao Slavko Marić, tako nešto. Sve sam ih doveo u Partizan odlični su bili. Nego čini mi se da se na FM 11 ipak nepojavljuju tako dobri regeni kao na FM 10 gde sam znao da već posle 2 sezone naletim na odličnog regena, sada je to po meni bar jako teško. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Pa to je i realnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 koje bolji...? Federico Marchetti ili Stephane Ruffier...? Cristina Zapata ili Ezequiel Garay...? Kwadwo Asamoah ili Cheikou Kouyate...? Javier Pastore ili Zakaria Labyand...? Federico Macheda ili Miguel Medina...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts