Los Galacticos™ Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Kako je Khalil na proslom tmskom radu imao koncentraciju 5 ili 4 neznam sad tocno ali on bi u 45 utakmica zabijao 45+ golova bitan je trening... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Ljudi,sto mislite na Zaratea ili Ninisa,na desnom veznom? Drugo,Dali Varane vrijedi 20-tak miliona na sredini 4.sezone? Ili da forsiram Savica? Monaco-sredina 4.sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 ninis...i varane vrijedi... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Courtouis Appiah Varane Rakistky Digne Ninis N'zonzi Eriksen Jansen Lamela Araujo Sto mislite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Ljudi,sto mislite na Zaratea ili Ninisa,na desnom veznom? Drugo,Dali Varane vrijedi 20-tak miliona na sredini 4.sezone? Ili da forsiram Savica? Monaco-sredina 4.sezone. Zarate! Ninis ima malo consistency-ja ( ucestalost kako dobro igra, sto je vece, bolje je) i sklon je povredama. Varane definitivno vrijedi 20 miliona, ali samo ako ganjas ligu sampiona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Zarate ima slab teamwork,uzeo sam ninisa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 zarate star a ninis mlad...ovaj ninis ima brzine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulinho Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Zarate! Ninis ima malo consistency-ja ( ucestalost kako dobro igra, sto je vece, bolje je) i sklon je povredama. Varane definitivno vrijedi 20 miliona, ali samo ako ganjas ligu sampiona. gde vidis consistency ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 gde vidis consistency ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 gde vidis consistency ? To je jedan od sakrivenih atributa. Moze se samo da vidi kroz editor ili neki od scoutova ( GS, SM). Moze cak i kroz FMRTE. A znam i iz iskustva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulinho Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 ok, hvala edit: to moze da se vidi i ingame - preko scoutinga, ako je scout dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 ok, hvala edit: to moze da se vidi i ingame - preko scoutinga, ako je scout dobar Ocjena ( brojem) ne, ali ti skaut moze reci da li je konstantan ili ne. Ako ti skaut nista ne kaze, probaj ga bar jos dva puta skautirati, ako ni tad ne kaze nista o konstantnosti, racunaj da mu je consistency od 10-15 ( najvjerovatnije). Sta to znaci. Ako ima 10 cons. to znaci da ce na 10 utakmica od 25 imati one atribute koje vidimo na FM-u. Ninis ima 8 consistency, sto znaci da od 25 utakmica, odigrace 8 sa svojim orginalnim atributima. Pametni su ljudi iz SI-a . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Cheattttttttttttttttt.....i hate cheat :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Cheattttttttttttttttt.....i hate cheat :pras: Nemoj da optuzujes bez dokaza. Radim dosta sa editorom tako da znam pola igraca na pamet. A i bio sam zaduzen na jednom drugom forumu za otkrivanje PA i hidden attributes-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Kakav je onda consistency kod Kavanija? Коd mene je u Napoliju davao gol po utakmicu, nije mu valda 20? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Vjerojatno mu je tu negdje, i meni je zabivao redovito i nije upadao u neke krize. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Ja sam ga imao u Čelziju i čovek je rasturao. Gotovo u svakoj utakmici zabije. Cheattttttttttttttttt.....i hate cheat :pras: Pročitaj prvo pravilo foruma. :: 1. Na forumu se komunicira isključivo jezicima balkanskih zemalja (hrvatski, bosanski, srpski, crnogorski, makedonski, slovenski/slovenački). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Kakav je onda consistency kod Kavanija? Коd mene je u Napoliju davao gol po utakmicu, nije mu valda 20? Nije 20, oko 15, nisam siguran, mogu ti kasnije provjeriti ako hoces. EDIT: Edinson Cavani ima 16 cosistency-ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 jel ima ko iskustva sa gansom na mc???kakvi je?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Odličan mada malo isfuran. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 jel ima ko iskustva sa gansom na mc???kakvi je?? Ganso legenda :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Odličan mada malo isfuran. :: nema veze,mislin se bili uzea njega ili hamšika za mc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 uzmi hamsika , drama je igrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 vidit ću koji me jeftinije dođe,obojica su oko 20mil € nego jel se isplati prodat kompanya na kraju prve sezone za 5.5mil € Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 nema veze,mislin se bili uzea njega ili hamšika za mc Ganso, daleko bolji playmaker od hamsika. Iako je Hamsik bolji u ostalim dijelovima igre ( davanje golova, brzina, igra glavom). Znaci, ako trebas playmakera Paulo Henrique bi trebao biti tvoj izbor, ako trazis nekog ko ce davati golove, nesto slicno kao Lampard za Chelsea, onda on. I da... Ganso ima najveci PA ( 187) na igri od svih igraca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts