Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kupiti/prodati igrača?

Lord
 Share

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Igram sa Partizanom, i treba mi centralni vezni(adv.playmaker), Moreira je poceo uveliko da slabi, pa mi treba zamena(najvise 24 god da ima), brasanac jos nije dovoljno dobar, a Meda sam prodao za 4 mil, i sad mi je transfer budzed 6 mil.ali ne bih davao preko 5 za tog igraca, video sam alana patricka ali ne znam da li da ga uzmem...vas predlog ? :(

imam puno nedoumica oko kupovine nekih igrača i ne znam za koje da se odlučim pa mi vi pomozite...

DL Dodo(Corinthians)/Atila Turan(GF38)

MC Marco Verratti(Pescara)/Alan Patrick(Santos)/Zakaria Labyad(PSV)/Edgar Ivan Pacheco(Atlas)

ST Romelu Lukaku(Anderlecht)Vaclav Kadlec(Sparta)/Yaya Sanogo(Aj Auxerre)/Federico Macheda(Manchester United)

hvala svima na pomoći...

Na poziciji levog beka sam kupio Dodoa,a Turana doveo na pozajmicu.

Verrattiu sam odkupio 50% ugovora,ali je ostao u Pescari.A pozajmio sam Labyada iz PSV-a.

Iako mi je većina vas predložila Lukakua Anderlecht nije hteo da ga pusti za manje od osam miliona tako da sam  odlučio da dovedem Kadleca i pozajmim Sanoga...još jednom hvala svima pomogli ste mi više od mojih dobro plaćenih skauta... :thumbup:

Slazem se :thumbup:

Nego imam mogucnost da dovedem na free u Partizan 3 sezona:

Nicolas Anelka 33

Cristian Chivu 31

Gabriel Milito 32

Ivica Olic 31

Julio Baptista 30

Ne sve naravno imam vec dovoljno stranaca koga mi preporucujete za napad na 1/4 finala Lige Sampiona?

Ja sam drug moj doveo Baptistu ali posto je on AMC a ja igram 4-4-2 oma sam ga poslao na pozajmicu u Italiju i na kraju sezone ga prodao u isti tim (ne secam se koji) za 2 milionceta...  :thumbup: Za ostale ne znam...