adi13 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 da sam na tvom mestu ja bih kupio Kivua... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBorN Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 olica ako jos ima onu staru brzinu :: poacher i neces pogrijesiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinky007 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Igram sa Partizanom, i treba mi centralni vezni(adv.playmaker), Moreira je poceo uveliko da slabi, pa mi treba zamena(najvise 24 god da ima), brasanac jos nije dovoljno dobar, a Meda sam prodao za 4 mil, i sad mi je transfer budzed 6 mil.ali ne bih davao preko 5 za tog igraca, video sam alana patricka ali ne znam da li da ga uzmem...vas predlog ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Uzmi patrika dobar je :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Patrick ti je odlican imas jos par dobrih igraca tipa Lucas (Sao Paulo), Sammir (Dinamo), Alen Stevanovic (nije kvalitetan bas kao predhodni ali je Srbin...) :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Alan Patrick je super igrač.meni je u Zvezdi razbijao.probaj prvo da ga dovedeš na pozajmicu pa ćeš kasnije moći za manje novca da ga kupiš.isto dosta je dobar i Filip Djuričić... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 imam puno nedoumica oko kupovine nekih igrača i ne znam za koje da se odlučim pa mi vi pomozite... DL Dodo(Corinthians)/Atila Turan(GF38) MC Marco Verratti(Pescara)/Alan Patrick(Santos)/Zakaria Labyad(PSV)/Edgar Ivan Pacheco(Atlas) ST Romelu Lukaku(Anderlecht)Vaclav Kadlec(Sparta)/Yaya Sanogo(Aj Auxerre)/Federico Macheda(Manchester United) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Atila, Zakaria i bilo koji napadač. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Dodo, Patrik ili Paceko i Kadlec. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Atila Tiran,Verratti,Lukaku.. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Dodo,Pacheco,Lukaku :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Dodo moze puno vise napredovati od Turana Alan Patrick ili Verrati,ako liga ima ogranicenja za strance onda bolje dovedi Verratija . Lukaku :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 hvala svima na pomoći... Na poziciji levog beka sam kupio Dodoa,a Turana doveo na pozajmicu. Verrattiu sam odkupio 50% ugovora,ali je ostao u Pescari.A pozajmio sam Labyada iz PSV-a. Iako mi je većina vas predložila Lukakua Anderlecht nije hteo da ga pusti za manje od osam miliona tako da sam odlučio da dovedem Kadleca i pozajmim Sanoga...još jednom hvala svima pomogli ste mi više od mojih dobro plaćenih skauta... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Slazem se :: Nego imam mogucnost da dovedem na free u Partizan 3 sezona: Nicolas Anelka 33 Cristian Chivu 31 Gabriel Milito 32 Ivica Olic 31 Julio Baptista 30 Ne sve naravno imam vec dovoljno stranaca koga mi preporucujete za napad na 1/4 finala Lige Sampiona? Ja sam drug moj doveo Baptistu ali posto je on AMC a ja igram 4-4-2 oma sam ga poslao na pozajmicu u Italiju i na kraju sezone ga prodao u isti tim (ne secam se koji) za 2 milionceta... :: Za ostale ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Chivu, Olić i eventualno Milito. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Kog da kupim Robert Acquafresca ili Alberto Paloschi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Alberto Paloschi :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Paloschi,mlađi je :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Ma koji je bolji, nisu mi bitne godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Potpuno dva razlicita tipa igraca.Paloschi je vise igrac koji moze da prode jedan na jedan dok je Aqafresca igrac koji ce skakati i zadrzati loptu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Jel su dobra investicija ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Da obojica su relativno mladi igraci koji mogu napredovati u koliko im se pruzi prilika da igraju . Sigurno neces pogrjesiti ako dovedes bilo kojega a posebno ako vodis neki taljanski klub :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Da obojica su relativno mladi igraci koji mogu napredovati u koliko im se pruzi prilika da igraju . Sigurno neces pogrjesiti ako dovedes bilo kojega a posebno ako vodis neki taljanski klub :: http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=5352.20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Robert Acquafresca :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Alberto Paloschi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts