ŽeljkoDelija Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Petkovic ode u penziju na kraju sezone, El Maestro je dobar al' nije to sto meni treba. Treba mi plej znaci neko ko ce razigravati ostale igrace. Sa dobrim pasom i kornere mora minimum 15 da ima. TB mi je 15mill evra igram sa Zvezdom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Pedro Morales iz Dinama,Bernardo iz Cruzeira,Juan Angel Albin,Sokratis Ninis ne znam koja si sezona ako si dosta vec odigrao nisam siguran da ce ti doci Albin i Ninis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 3sezona al' mi treba neko sa Srpskim drzavljanstvom. Imam 8 stranaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Treba mi desno krilo za Sporting Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 3sezona al' mi treba neko sa Srpskim drzavljanstvom. Imam 8 stranaca Onda probaj Dusana Tadica,Nikola Drincic,Mario Djurovski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Ovog Drincica mi nema ucitanog Tadic je lijevi vezni a ja trebam centralnog veznog. Nije tip igraca kakav meni treba,a Djurovski je prestar za moj ukus mada sam ga uzeo u razmatranje. Jel ima jos neko neki prijedlog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Ima li ko predlog za mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Ima li ko predlog za mene Diego Renan? koliki ti je tb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 2560000 Eura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 ne Diego Renan mislio sam da ti treba desni bek. Probaj Williama iz Shakhtara na rate Ninisa iz Panathnikosa isto na rate ili Chaidu Obasia iz Hoffenhajma isto na rate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 E aj mi objasni kako na rate to ne znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 E aj mi objasni kako na rate to ne znam Ides na additional fees onda imas mozes da ides na add a na remove ne mozes ides na add i na to prvo onda namestis koliko hoces meseci (ja ti savetujem da stavis 48) onda namestis koliko hoces da das sada igracu tamo gde mu nudis bez rata (znaci odma) i tamo pored tih meseci koliko npr za 48 meseci. Savetujem da ne prterujes jer mozes dobiti otkaz ako prvise potrosis a nisi trener kluba vec par godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Treba mi desno krilo za Sporting hazard , elia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cro_gunner Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 elia :: :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Hvala :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thierry Henry 14 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 MR za Zvezdu,treća sezona,3 M mogu izdvojiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Sebastian Blanco. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Za Blanca treba puno puno vise Jedno 10mill Kod mene ga za 14mill uzeo Zenit Renatinho(Cortiba) Ako njega nema onda Nikola Mojovic. Mada meni tu igra Darko Lazovic i igrali su N. Nikolic,Binic,Vesovic nezz koji mi je bio bolji :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 @ Zeljko: dovedi Matica ako vec nisi nekog @ Henry: samo furaj Vesovica i Nemanju Nikolica, kod mene rasturaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 @ Zeljko: dovedi Matica ako vec nisi nekog @ Henry: samo furaj Vesovica i Nemanju Nikolica, kod mene rasturaju. Nemanju Matica? Ili njegovog brata? Posto mi ovaj N. Matic nece da dodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Na Nemanju sam mislio, kod mene je hteo da dodje u 3-4 sezoni, ali nisam imao da mu dam platu koju je trazio, pa je otisao u Zenit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Nece kod mene. Daj bre vidi ko kod tebe igra CM Ili u Radu ima li neki sa dosta asistencija u ligi? Nikon mi proradio svaku tekmu da sa 25m gol :: Imam jos jednog Brazilca tu al' nije to to Treba mi neko jak nisu vazne godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Meni MC Alan Patrick i regen iz J.Afrike, a backup Jeremic, Bogdanovic i opet neki regen iz omladinske skole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Za Blanca treba puno puno vise Jedno 10mill Kod mene ga za 14mill uzeo Zenit Renatinho(Cortiba) Ako njega nema onda Nikola Mojovic. Mada meni tu igra Darko Lazovic i igrali su N. Nikolic,Binic,Vesovic nezz koji mi je bio bolji :: Ja sam ga doveo za 4.1 miliona ,ali u prvoj sezoni . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 AMR za Partizan...za divno cudo Tomic mi je najbolji u ekipi, ali bih hteo nekog stranca dobrog...ne znam da li se isplati forsirati Djokovica iz Teleoptika...on je na fm10 bio zver, sad bas i nisam tako siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts