Pedja26 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 DC za Rad,hitno?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Gasic Danijel ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedja26 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Znas mozda nekog kvalitetnijeg?Poceo sam drugu sezonu i pobedio sam Vitesse u gostima 1:0 u prvoj utakmici ali mi je otisao Pejcinovic u medjuvremenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 DC za Rad,hitno?! rami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 e ovako trebaju mi dva igraca koja bi mogla da igraju na vrhunskom nivou protiv velikih u ls na poziciji napadaca i stopera igram sa shahtarom da im bude ukupna cena do 27-28mil najvise i ako moze da imaju do 27 godina? Hulk mi je bio u opticaju ali nisam bas siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 U napadu dovedi Lukakua, za odbranu nemam neke ideje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 dzabe mi lukaku kad mi ne moze doci prve sezone zbog godina...? EDIT Ne treba niko nasao sam i doveo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 treba mi dr hitno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Koji klub vodis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 treba mi dr hitno Za koji tim? Koliki ti je budžet? Nemogu ja da ti kažem recimo uzmi Maicona a vodiš neki od balkanskih timova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Pošto mi se sa Barselonom bliži kraj prvenstva,a čvrsto sam na prvom mestu i u polufinalu LŠ,razmišljam da na leto pazarim nekoliko igrača a nekoliko prodam.Zanimaju me seldeće pozicije pa da čujem vaša mišljenja. GK-Imam Valdesa i solidnu rezervu.Ne treba mi golman. DR-Ostavio bih Alvesa,ali mi treba zamena za tu poziciju.Cena-do 20 miliona DL-Imam Abidala i Gareth Balea,a može mi i Coentrao igrati na toj poziciji. Adriana bih prodao.On igra na DRL DC:Imam Piquea,Pyola,Fontasa.Dobro bi mi došao još jedan DC .Cena do 20 miliona.Možda Milita prodam. DMC-Imam Maserana,Busketsa.Ne treba mi ovde igrač. MC:Imam Xavi,Kroos,Keita...Možda neki igrač.Ne znam. AML:Imam Iniestu,Dentinha a i Coentrao može.Tu mi ne treba. AMR:Imam Mesija i neperedvidivog Pedra.Ovde mi treba igrač do nekih 30 miliona. FC:Imam Vilju,Tardelija,Bojana a i Dentinho može ponekad igrati.Za sada mi ne treba,ali ako ostane para možda i pazarim nekog klinca. Kupovao bih na rate,pošto ne znam koliko ću imati para na raspolaganju i koliko ću dobiti od prodaja nekih igrača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Pošto mi se sa Barselonom bliži kraj prvenstva,a čvrsto sam na prvom mestu i u polufinalu LŠ,razmišljam da na leto pazarim nekoliko igrača a nekoliko prodam.Zanimaju me seldeće pozicije pa da čujem vaša mišljenja. GK-Imam Valdesa i solidnu rezervu.Ne treba mi golman. DR-Ostavio bih Alvesa,ali mi treba zamena za tu poziciju.Cena-do 20 miliona DL-Imam Abidala i Gareth Balea,a može mi i Coentrao igrati na toj poziciji. Adriana bih prodao.On igra na DRL DC:Imam Piquea,Pyola,Fontasa.Dobro bi mi došao još jedan DC .Cena do 20 miliona.Možda Milita prodam. DMC-Imam Maserana,Busketsa.Ne treba mi ovde igrač. MC:Imam Xavi,Kroos,Keita...Možda neki igrač.Ne znam. AML:Imam Iniestu,Dentinha a i Coentrao može.Tu mi ne treba. AMR:Imam Mesija i neperedvidivog Pedra.Ovde mi treba igrač do nekih 30 miliona. FC:Imam Vilju,Tardelija,Bojana a i Dentinho može ponekad igrati.Za sada mi ne treba,ali ako ostane para možda i pazarim nekog klinca. Kupovao bih na rate,pošto ne znam koliko ću imati para na raspolaganju i koliko ću dobiti od prodaja nekih igrača. Dobedi Karu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 imas Sigursona iz hofenhajma udjes u hoffenheim i vidis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Za koji tim? Koliki ti je budžet? Nemogu ja da ti kažem recimo uzmi Maicona a vodiš neki od balkanskih timova. milan budžet 10 ali bi nekog jaceg na ratama negdje oko 17 mil eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Pošto mi se sa Barselonom bliži kraj prvenstva,a čvrsto sam na prvom mestu i u polufinalu LŠ,razmišljam da na leto pazarim nekoliko igrača a nekoliko prodam.Zanimaju me seldeće pozicije pa da čujem vaša mišljenja. GK-Imam Valdesa i solidnu rezervu.Ne treba mi golman. DR-Ostavio bih Alvesa,ali mi treba zamena za tu poziciju.Cena-do 20 miliona DL-Imam Abidala i Gareth Balea,a može mi i Coentrao igrati na toj poziciji. Adriana bih prodao.On igra na DRL DC:Imam Piquea,Pyola,Fontasa.Dobro bi mi došao još jedan DC .Cena do 20 miliona.Možda Milita prodam. DMC-Imam Maserana,Busketsa.Ne treba mi ovde igrač. MC:Imam Xavi,Kroos,Keita...Možda neki igrač.Ne znam. AML:Imam Iniestu,Dentinha a i Coentrao može.Tu mi ne treba. AMR:Imam Mesija i neperedvidivog Pedra.Ovde mi treba igrač do nekih 30 miliona. FC:Imam Vilju,Tardelija,Bojana a i Dentinho može ponekad igrati.Za sada mi ne treba,ali ako ostane para možda i pazarim nekog klinca. Kupovao bih na rate,pošto ne znam koliko ću imati para na raspolaganju i koliko ću dobiti od prodaja nekih igrača. evo mog predloga:dr diego renan dc-Simon Kjear mc-mozda Poulo Henrquw iz Santosa ili Bernardo iz Cruzeira ili Gourkuff iz Lyiona amr-eventualno Ivan Rakitic iz Schalkea ima sve potrebne atribute(ocene) ua tu poziciju mada mozda nije klasa za Barsu fc-apsolutno po meni ako nekog dovodis dovedi po meni ili Neymara iz Santosa ili Abela Hernandeza iz Palerma ovo su naravno samo moji predlozi... EDIT zaboravio sam Wiliama iz Shahtijora po meni mozda i najbolji igrac istocne evrope meni igra aml mada podjednako dobro igra i amr,mc,mrl,amc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Pošto mi se sa Barselonom bliži kraj prvenstva,a čvrsto sam na prvom mestu i u polufinalu LŠ,razmišljam da na leto pazarim nekoliko igrača a nekoliko prodam.Zanimaju me seldeće pozicije pa da čujem vaša mišljenja. GK-Imam Valdesa i solidnu rezervu.Ne treba mi golman. DR-Ostavio bih Alvesa,ali mi treba zamena za tu poziciju.Cena-do 20 miliona DL-Imam Abidala i Gareth Balea,a može mi i Coentrao igrati na toj poziciji. Adriana bih prodao.On igra na DRL DC:Imam Piquea,Pyola,Fontasa.Dobro bi mi došao još jedan DC .Cena do 20 miliona.Možda Milita prodam. DMC-Imam Maserana,Busketsa.Ne treba mi ovde igrač. MC:Imam Xavi,Kroos,Keita...Možda neki igrač.Ne znam. AML:Imam Iniestu,Dentinha a i Coentrao može.Tu mi ne treba. AMR:Imam Mesija i neperedvidivog Pedra.Ovde mi treba igrač do nekih 30 miliona. FC:Imam Vilju,Tardelija,Bojana a i Dentinho može ponekad igrati.Za sada mi ne treba,ali ako ostane para možda i pazarim nekog klinca. Kupovao bih na rate,pošto ne znam koliko ću imati para na raspolaganju i koliko ću dobiti od prodaja nekih igrača. DC - Zapata MC ti ne treba AMR ti ne treba, kad imas Messija i Pedra koji uvek moze da ga zameni, a da bacis 30 miliona na nekoga ko ce ti igrati rezervu, je malo ludo, zar ne ? Ali ako zelis, preporucio bih ti Joaquina iz Valencie, ako zelis rezervu za Messia.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Treba mi golman do 1.5-2 mil. za Millwall... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Sebastien Viera , Juan Pablo Carrizo :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Pošto mi se sa Barselonom bliži kraj prvenstva,a čvrsto sam na prvom mestu i u polufinalu LŠ,razmišljam da na leto pazarim nekoliko igrača a nekoliko prodam.Zanimaju me seldeće pozicije pa da čujem vaša mišljenja. GK-Imam Valdesa i solidnu rezervu.Ne treba mi golman. DR-Ostavio bih Alvesa,ali mi treba zamena za tu poziciju.Cena-do 20 miliona DL-Imam Abidala i Gareth Balea,a može mi i Coentrao igrati na toj poziciji. Adriana bih prodao.On igra na DRL DC:Imam Piquea,Pyola,Fontasa.Dobro bi mi došao još jedan DC .Cena do 20 miliona.Možda Milita prodam. DMC-Imam Maserana,Busketsa.Ne treba mi ovde igrač. MC:Imam Xavi,Kroos,Keita...Možda neki igrač.Ne znam. AML:Imam Iniestu,Dentinha a i Coentrao može.Tu mi ne treba. AMR:Imam Mesija i neperedvidivog Pedra.Ovde mi treba igrač do nekih 30 miliona. FC:Imam Vilju,Tardelija,Bojana a i Dentinho može ponekad igrati.Za sada mi ne treba,ali ako ostane para možda i pazarim nekog klinca. Kupovao bih na rate,pošto ne znam koliko ću imati para na raspolaganju i koliko ću dobiti od prodaja nekih igrača. Target moja preporuka DR:Diego Renan moze i lijevog i desnog da igra,Thiago Carleto (Sao Paulo), Raul (Rapid Buc) DC:Leonel Galeano definitivno. On je na mom sejvu sa Zvezdom 3 sezona on je u Barsu presao za 10mill evra MC:Gabriel Pimba (Palmeiras) razvaljuje Paulo Herique (Santos) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Treba mi golman do 1.5-2 mil. za Millwall... Emiliano Martinez (Independient) :cast: :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Enyeama,Fiorillo(loan),Amos(loan),Mannone(loan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Enyeama apsolutno najbolji za te pare po meni dobar je i Rafael iz Santosa takodje mlad na rate a ako hoces za buducnost preporucujem ti Luis Guilharme iz Brazilske Amerike FC ili verovatno najprespegtivnijeg golmana sveta Aiphonse Areola iz francuskog PSG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Super su golmani,hvala na predlozima :: ima samo jedan mali problem a to je radna dozvola... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 ako ne budes mogao nikog van zemlje dovesti probaj Asmira Begovica na rate vec igra u Engleskoj (Stoke City) takodje je vrlo talentovan... Mada mislim da ces uspeti da dobijes radnu dozvolu nar za nekoga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 :pras: :pras: Uze mi PSV Eneyamu za 250K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts