Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Trebam igrača

Lord
 Share

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

golman, Palermo, druga sezona...prvu zavrsio kao 2, plasirao se u Ligu Sampiona...Sirigu navalio da ide, trazi ga Arsenal i oce da ga pustim...treba mi zamena...

moji neki pikovi su: Asenjo, Ospina, Romero...ako imate nesto bolje preporucite...vecina ovih bas bas dobrih nece da predje...Akinfeeva cu jos da probam, ali ne znam kolike su mi sanse da predje...

golman, Palermo, druga sezona...prvu zavrsio kao 2, plasirao se u Ligu Sampiona...Sirigu navalio da ide, trazi ga Arsenal i oce da ga pustim...treba mi zamena...

moji neki pikovi su: Asenjo, Ospina, Romero...ako imate nesto bolje preporucite...vecina ovih bas bas dobrih nece da predje...Akinfeeva cu jos da probam, ali ne znam kolike su mi sanse da predje...

Subasic(Hajduk)

Areola? znaci moze vec da brani na velikim tekmama? pazi pare mi nisu problem...mogu da uzmem i njega i nekog boljeg...imam jos 40ak milki za trosenje :)

Subasic(Hajduk)

hteo bi da ne iskoristim pravo na jednog igraca kojeg cu dovesti na golmana, a da nije iz EU...

De Gea mi je bio prvi favorit i dao bi gomilu para za njega...koliko treba, ali nece da predje...nece cak ni da pregovara :/

posto i ja volim mlade ekipe i prodajem skoro svakog ko ima preko 28g, mislim da cu probati sa Areolom...

necete verovati....potpisao sam Rene Adlera  :cool:

ranije nije hteo, reko ae sad da probam...ponudio sam 32m(10+22 na 48m), dao mu veliku platu(90k/week) i potpisao do 2016 :)

e sad moze da se igra :)

32 miliona za golmana!?!  facepalm  To ne da je previse, nego ne znam sta da kazem...  :o 

Za takvog golmana to sigurno nije previse, pogledaj malo golman je fantastican i osigurao se na toj poziciji barem narednih 6-7 sezona  :thumbup:

Znam kakav je golman, jedan od najboljih, znam da se osigurao za 6-7 sezona, ali i dalje smatram da je tolika kolicina novca za golmana bas previse...

Ja nikad ne bih dao toliko za golmana...