adi13 Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 brate dovedes Leonela Galeana za 5m na rate...decko kida i jedan od najboljih mladih igraca...dolazi u nase klubove...meni u partizanu kida...kida inace u svakom klubu u koji ga dovedes ja Galeana nikako nisam mogao da dovedm u Zvezdu.mislim da on od Srpskih klubova može da se na početku dovede jedino u Partizan... uhhhhhhhhhhhhhh Benfika mi maznu Verkhovtsova, a Karu sam uspio dovesti...mada nisam u podpunosti zadovoljan Verkovtsov je bolje, mnogo bolji ako još imaš novca probaj da kupiš Rafaela Toloia.ja sam njega doveo za 4.8miliona na 48rata,a posle dve sezone prodao u Inter za 11 miliona,ja ga nikad ne bih prodao ali Lukić prihvatio ponudu... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Pa on je i pitao za Partizan... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Pa on je i pitao za Partizan... :: potreban mi je DC za Zvezdu 1. sezona...do 5-6 miliona(na rate normalno) i da ne trazi platu vecu od 400 000e godisnje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Momci potreban igrac dl,dr Partizan do 9 milke tek poceo Mislio sam da mislis na ovo :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBorN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 potreban mi je DC za Zvezdu 1. sezona...do 5-6 miliona(na rate normalno) i da ne trazi platu vecu od 400 000e godisnje Roland Juhasz(ili Juhazs) neces se pokajati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Momci potreban igrac dl,dr Partizan do 9 milke tek poceo Diogo(Sao Paulo),Dodo(Corinthians),Peter Masilela(M.Haifa)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 odlicni su predlozi, ali nazalost nisam uspeo da dovedem Gleana, nece da prihvati platu, ali dobra je vjest sto nije otisao nikud tako da cu ga probati dovesti u januaru...doveo sam Karu(ne igra lose, ali Galeano je klasa za njega)...Toloi nije los ali sam se odlucio da cuvam lovu za Galeana...hvala svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 potreban mi je DC za Zvezdu 1. sezona...do 5-6 miliona(na rate normalno) i da ne trazi platu vecu od 400 000e godisnje Brat Dzmitry Verkhovtsov kralj odbrane :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Hitno mi je potreban AMR sa EU drzavljanstvom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Matias Ezequiel Schelotto :cast: :cast: :cast: Dovedi ga neces se pokajati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Ako je upitanju onaj save sa Napolijem dovedi Alexisa Sancheza ako si u mogucnosti.... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOXER Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 dovedi jack wilshere,decko ubija na desnoj strani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 odlicni su predlozi, ali nazalost nisam uspeo da dovedem Gleana, nece da prihvati platu, ali dobra je vjest sto nije otisao nikud tako da cu ga probati dovesti u januaru...doveo sam Karu(ne igra lose, ali Galeano je klasa za njega)...Toloi nije los ali sam se odlucio da cuvam lovu za Galeana...hvala svima meni Galeano u FKP igra za platu od 11.250e nedeljno(ne znam koliko to izadje na godisnje) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 meni Galeano u FKP igra za platu od 11.250e nedeljno(ne znam koliko to izadje na godisnje)11 250€×4×12=540000€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Trebam DC i GK, oba za 1. postavu imam 5.5 mil. evra...1. sezona, najnoviji patch WEEEER. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 GK-Ospina,Enyeama,De Gea DC-Otamendi,Galeano,Burdisso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Enyema otisao u Stutgart,De Gea nece, probacu Ospinu,a od ovih DC-ova jedino bi dosao Galeano, ali skup je, cak mi je prvi pik bio Verkhavtsov, ali nije ni on zainteresovan da dodje :pras:. Ok, uzcu Galeana i nasao sam golmana za male pare Sinana Bolata iz Standarda, ponudio sam, valjda ce prihvatiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Dzmitry Verkhovtsov kralj odbrane..A za golmana Matej Delac :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Dzmitry Verkhovtsov kralj odbrane..A za golmana Matej Delac :: Ma znam da je KRALJ al' nije hteo da dodje u je***u Skotsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 GK za Reading, druga sezona, borim se za opstanak, do 2 miliona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Delac,Bolat,Enyeama,Rui Patricio,Lung Jr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Ajmo dajte mi nekog DM igraca koji je iz Srbije a da je dobar i ne previse skup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Slobodan Medojevic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Sasa Markovic :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts