Sale92 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 ne mogu da ga nadjem zato sto nisam oznacio cesku ligu jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acamaher Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Ne treba da oznacis cesku ligu, samo kada startujes igricu i odredjujes velicinu baze, ides na custom i biras sve igrace sa kontinenata koji su ti bitni, npr Evropa J.Amerika i Afrika, to ti izbaci sve bitne igrace iz svih ''fudbalskih'' zemalja. Probaj ako nisi previse zagazio sa trenutnim sejvom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 ma mrzi me ispocetka da pocinjem ne bitno nema veze dajte jos neke predloge ako neko zna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acamaher Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Matias Defederico (Corintians), Yaya Sanogo (Okser, na pozajmicu), Bony (Spart Prag), Vaclav Kadlec (Sparta Prag), Lacina Traore (Kluz), nadam se da imas nekog od ovih igraca vidljive, svi su provereno dobri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 napadac za partizan do 23 godine ako moze da je izrazito brz ili da je kompletan napadac do 6mil. Pokusao sam cristalda ali trazi previse para u ugovoru Imas Eric ja mislim da se tako zove :: Kod mene u Zvezdi sabija :: Edit: Iz Gaz Metana ja mislim da je. Odlican za JSL i za Evropu dobro prolazi. Z a 1,5mill evra ga mozes dovesti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Defederico pokusao trazi veliku platu a ove ostale imam sve vidljive opusti se hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acamaher Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Nema na cemu, evo opusten sam... weee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 ma nista od ovoga prekidam save iznervirao sam se pocinjem novi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvzifer Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Titi - Kamerunski napadac 24god dobar za neke manje klubove .. 30k mu je cena toliko i traze .. ja mislim da hoce u bilo koji klub u JSL .. za te pare odlican :: Evo screen : http://www.dodaj.rs/f/y/10T/2rQfkyEl/titi.png Garra Dembele (Levski) je isto ubica spic za male pare doveo sam ga na kraju sezone u Partizan za 1.5m lajt verzija "Drogbe" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miljann995 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Imas Eric ja mislim da se tako zove :: Kod mene u Zvezdi sabija :: Edit: Iz Gaz Metana ja mislim da je. Odlican za JSL i za Evropu dobro prolazi. Z a 1,5mill evra ga mozes dovesti... ja ga doveo na pocetku sezone i do decembra je sabijao...posle toga ni da makne...valjda sto smo se posvadjali...kaze da ne moze da se privikne na novu sredinu, ja mu rekao da cu da dovedem nekog po njegovoj volji, a on mi kazao da lazem (zna da cita ljude ) svejedno...jel zna neko nekog dobrog napadaca za LS do 2 miliona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaar Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 partizan desno krilo ! Do 2 miliona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acamaher Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Alexander Sanchez, klub Alianza, reprezentativac Perua. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILIVOJE CIRKOVIC Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 moze neki centralni bek i vezni imam budzet 4miliona ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Stoperi:Kara,Toloi... Vezni:Okoli,Jali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Treba mi neki štoper, do 1,2 miliona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acamaher Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Treba mi neki štoper, do 1,2 miliona... Kara (Tromso), Dzmitry Verhovtsev (Naftan), ako si na pocetku igre, odlican je i slobodan igrac Jose Goncalves!!! On vam je otkrovenje za balkanske klubove, centralni i levi bek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Hvala što si me podsjetio za Goncalvesa!!! On mi je na FM 08 donio LE... Dođe i ja do 500-tog posta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acamaher Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Meni je na FM08 kidao mali Javier Acuna tada iz Cadiza, sada gubi vreme u Realu, bio je svetski napravljen. : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Meni je na FM08 kidao mali Javier Acuna tada iz Cadiza, sada gubi vreme u Realu, bio je svetski napravljen. : Kod mene isto ali na FM07,tada je igrao za Salamancu,kroz nekoliko sezona mu cijena dostize 20mil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Jedan je Omar Andrande.Tad su jos bili dobri i Arritalo,Torje,Zuniga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Jedan je Omar Andrande.Tad su jos bili dobri i Arritalo,Torje,Zuniga... Torje, najjaci igrac u periodu od 2005 pa do 2008......sad nista posebno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gidzi Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Kome treba napadac, neka dovede Kofi Boakye-a i nece pogresiti.Doveo sam ga u Zvezdu za 80k, stavio mu da bude poacher i covek je fantastican.Inace ima pace 16 acc 17 i agg 17. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Treba levi bek za Partizan 1. sezona, hitno WEEEER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Lautaro Formica, Bog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Dodo :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts