Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Trebam igrača

Lord
 Share

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

unknown probaj Brezovca, nema neke ocijene al svima jako dobro igra.  :thumbup:

Nema ga u mojoj bazi. Ja sam probao da dovedem Diega Suozu i kada sam skoro završio posao, ubacio se glupavi Milan i preoteo mi ga.

Sledeća opcija je Ninis, za 6 meseci mu ističe ugovor pa se nadam da će hteti da pregovara kad bude bio slobodan. Za sada me nogu da stupim u pregovore, odbija me. Zato i pitam za neki savet. Meni treba neka extra klasa zbog Evrope.

Meni treba jedan MC za Zvezdu. Box to box midfielder sa razornim šutem iz daljine, Milijaš uskoro ide u penziju pa mi treba zamena. :)

Ako mozes strance probaj: Dialme (Wigan), Sasa Markovic (OFK-a), Slobodan Medojevic (Vojvodina), Milan Badelj (Dinamo), Samir (Dinamo),Anthony Annan (Rosenborg) :boks:

Ako mozes strance probaj: Dialme (Wigan), Sasa Markovic (OFK-a), Slobodan Medojevic (Vojvodina), Milan Badelj (Dinamo), Samir (Dinamo),Anthony Annan (Rosenborg) :boks:

Igrače iz lige petice mogu samo da sanjam. Ostali nisu kalibar za zvezdu (šta ću kad su mi standardi visoki :)) izuzev Annana. Ali on je DM i nije tip igrača koji mi treba. Izače, već imam jednog savršenog DM-a, Karu. :)

sta kazes na martin caceresa mogu mu odmah ponudit ugovor

Dobar je on igrac mozes evo sad sam ja malo potrazio i evo sta sam nasao: Mapou Yanga Mbiwa (Montepellier), Christian Trasch (Sttutgart), Alberto Botia (Sporting)

Igrače iz lige petice mogu samo da sanjam. Ostali nisu kalibar za zvezdu (šta ću kad su mi standardi visoki :)) izuzev Annana. Ali on je DM i nije tip igrača koji mi treba. Izače, već imam jednog savršenog DM-a, Karu. :)

Evo i za tebe sam malo potrazio: Per Skjelbred (mislim Rosenborg), Moham Abdulaziz (Cruzeiro), Alan Patrick (Santos), Patricio Rodrquez (Independiente) imam jos kvalitetnije ali ne znam da li imas para...?

Ne znam koja si sezona al ja ti dajem iz druge: Alan Dzagoev (CSK), Ruben Micael (Porto), Lucas (Sao Paulo), Levan Kenia (Schalke), Maor Buzaglo (negde u Israelu tipa Macabi), Germash Denys (Dynamo Kiev), William (Sakhtar) :thumbup:

Neću nikog dovoditi sada, pratiću Patricio Rodrgueza. Imam ogromna očekivanja od sledećeg p.roka, četvorici worldclass igrača ističu ugovori (Lukaku-celtik, Medunjanin - ManU, Ninis - Pan i Vidić - ManU.) pa ću da štekam parice za leto. Ako ne dovedem ni Ninisa ni Medunjanina, zamena je Patricio.